Lansare colectie Deliric x EbonyVintage

Hello!

Va spuneam in urma cu o luna ca am inceput o colaborare noua. La momentul respectiv nu v-am putut dezvalui numele celui cu care am inceput proiectul. Astazi insa s-a lansat oficial colectia realizata de EbonyVintage exclusiv pentru Deliric 1.
Pe site-ul oficial, www.deliric1.ro, puteti gasi mai multe informatii legate de acest proiect, fotografii si accesorii special create pentru fanii muzicianului de la CTC.

Sunt foarte bucuroasa  ca accesoriile create de mine si de sora mea au mai ajuns intr-un shop nou si m-a surprins faptul ca desi anuntul oficial al lansarii s-a facut cu 2 zile in urma, deja sute de fani ai lui Deliric au apreciat creatiile noastre.


Produsele pot fi achizitionate online la adresa:  http://www.deliric1.ro/shop sau direct in timpul concertelor artistului.


Ieri am lansat colectia de Craciun in celalalt magazinel online al nostru, Nahoot:


Iar acum ca am terminat si bijuterioarele de Craciun ne putem ocupa de accesoriile si ornamentele de sarbatori, pe care le vom posta in magazinul de Ebony Vintage de pe Breslo incepand cu zilele urmatoare:

Iubesc aceasta perioda a sarbatorilor pentru ca imi place sa creez lucruri cat mai stralucitoare si deosebite, care sa constituie cadouri minunate pentru prietenii si clientii nostri. Deja mi-am facut si eu o ditamai lista pentru Mos Nicolae.....adresata  surorii mele (sunt fanul ei nr.1). Pentru Craciun inca nu m-am gandit, dar cu siguranta imi voi dori tot ceva handmade sau ceva vintage.  Deja sora mea mi-a facut un cadou superb acum cateva zile, dar o sa va vorbesc maine despre el.


O seara cat mai frumoasa va urez!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Succes in continuare si spor la treaba :*
<3 Mi-nu-na-te! Toate...o sa-mi fie dificil sa aleg ceva din ambele magazine.Momentan sunt si eu visatoare si ma gandesc la atmosfera calda de sarbatori, la cadouri pentru cei dragi..e o perioada magica!
Simona Tucu a spus…
Felicitari, toate creatiile tale sunt minunate, te stiu demult de pe Breslo, insa nu stiam ca sora ta si cu tine se ascund in spatele brand-ului Ebony Vintage, am descoperit relativ recent...
Inspiratie,spor la lucru si bafta la vanzari! :)
Andreea♥ a spus…
Felicitari! Sunt adorabile toate accesoriile! Sunteti foarte talentate. :*
Toma Aurora a spus…
Fetelor, va multumesc tuturor.

Cuvintele voastre mi-au mers fix la inima.

Va imbratisez pe toate!
Camelia a spus…
Habar nu aveam de partea asta de creatie. Mult succes si colaborari cat mai frumoase!
Unknown a spus…
Oaaau!
superb!!
suuuperba colectia de craciun..deja mi-am facut wish list!!!:) felicitari si muulta bafta!
Toma Aurora a spus…
Camelia, Chic Boutique, va multumesc! :*
Alina a spus…
Felicitari!! Arata foarte dragut! Ador fetita cu picioarele subtiri:))



Acym m-am mai uitat o data si nu-mi vine sa cred ca delicate si reusite sunt!!! M-am indragostiiiiit! Aveti talent cu carul! Eu chiar nu ma dau in vant dupa accesorii hand made, dar astea sunt super!!!
Toma Aurora a spus…
Alina, multumesc pentru complimente!
Te pup!
Alina a spus…
Ma gandeam la o chestie: de ce nu faceti si magneti de frigidere? Multa lume e pasionata de asa ceva si ar fi foarte dragute. Imi fac cu ochiul brosele voastre, dar pe bune daca nu mi-e frica sa le port si din neatentie sa le stric :(
Descude a spus…
Felicitari:*:*
Spor la vanzare,creatiile sunt minunate si speciale!
Anonim a spus…
felicitari!
Scarlet a spus…
ce dulci sunt toatee