A inceput sezonul cadourilor!


Pentru mine a inceput deja sezonul cadourilor!

Primul cadou primit a fost de la sora mea, care mereu imi face mici surprize, doar ca de data asta a fost un cadou mai consistent si merita prezentat :D. Mereu exista o problema in ceea ce ne priveste: eu mereu imi doresc cate ceva si mereu ma bucur de lucrurile primite, in timp  ce ea isi doreste foarte putine lucruri si eu nu prea reusesc sa o surpind niciodata. Anul acesta stiu ca vrea cu ardoare ceva "leoparduț pufos" in stilul hainutei cu urechi si al manusilor pufoase de pe Asos, dar nu stiu in ce masura voi reusi sa ii indeplinesc dorintele :(.

De cand a inceput Vocea Romaniei,mi s-a pus pata pe puloverul Loredanei,cel pe care il poarta in timpul repetitiilor:

Imi place ca are maneci bufante si ca este din material moale si pufos. Cand am vazut ca sora mea mi-a luat ceva dintr-un material similar am topait prin casa  de bucurie.

Si ca dorintele sa imi fie indeplinite total mi-a dat si fusta facuta de ea, de care ma indragostisem de cand a postat-o in magazin, cu luni bune in urma. Mereu cand primeam cate o comanda ma rugam: "Sa nu fie fusta.....sa nu fie fusta!". Mai exista si problema ca fusta este foarte stramta in talie (trebuie sa ai undeva intre 60-65 de cm in talie ca sa intre pe tine). Eu mereu am fost mica in talie, dar in vara asta m-am ingrasat cateva kg si nu puteam sa o inchid. Asa ca am rugat-o sa mi-o "rezerve spiritual" :D. Si de curand a intrat, am si purtat-o de doua ori...pana cand....in doar cateva zile, in urma unei cure cu dulciuri, nu s-a mai inchis .Momentan o tin in sifonier alaturi de alte doua perechi de blugi care nu mai intra pe mine :( Sper sa scap de kilogramele acumulate, ca deja am inceput sa ma simt "pufoasa".


Si....pentru ca tot asa, ma amorezasem de un set de agrafe facut de sora mea, m-am tinut de capul ei pana mi-a facut si mie una! Acum deja i-am pregatit o alta lista si ma pregatesc sa scriu si celorlalti Mosi Craciun.....am atatea dorinte! Deja sunt in cautare pe tot felul de site-uri, imi fac liste provizorii, trag cu ochiul pe lookbook, pe modcloth.  M-am si gandit ce cadouri sa cumpar....cu exceptia celor pentru sora mea. Ma tot intreb unde sa gasesc "leopardut pufos, leopardut pufffffoooosssss"?!

Comentarii

Marra a spus…
vai ce dragut:X:X cateodata imi doresc si eu o sora sa-mi faca cadouri si cu care sa vorbesc de toate (tu pari foarte apropiata de sora ta)
puup.
Gina Cristiana a spus…
Ce sora draguta ai :X la cat mai multe dorinte indeplinite :*
Anonim a spus…
ce noroc ai cu sora ta!
Adina Aruştei a spus…
sa il porti cu drag!
Toma Aurora a spus…
Marra, suntem foarte apropiate, desi uneori ne mai certam si noi :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ginutza!


Iti urez acelasi lucru! :*
Toma Aurora a spus…
Li, asa este!

Meg, iti multumesc!


Va pup!
Andreea♥ a spus…
Este adorabil puloverul.Detaliile de pe umeri sunt superbe. Sa il porti cu placere. Te pup
Toma Aurora a spus…
Multumesc , Andreea! Pentru acele volanase il iubesc si eu si pentru materialul moale!
Alina a spus…
f dragutz puloverul!:)
Ce sora generoasa ai , esti o norocoasa!!
Ador agrafa taaa , am vazut una asemanatoare la Syx da nu ma indur sa dau 21 de lei pe 3 agrafe :))
DOPE Beauty a spus…
:D Ce fain e puloverul:D Si eu ador chestiile pufoase:D

:) E bine sa ai o sora, hi hi:)
Toma Aurora a spus…
It's Friday, este foarte generoasa! Sper sa o surprind si eu in acest an, cu ocazia Sarbatorilor!
Toma Aurora a spus…
C.L.M.. multumesc!


Da, ce bine este! Chiar citeam un articol foarte frumos (pe FB parca) in care se spunea ca majoritatea prietenilor vin si pleaca din viata noastra, dar fratii intotdeauna raman legati de noi. Chiar daca ne mai ciondanim, cearta frateasca trece imediat si toate greselile se iarta.
Ela a spus…
Materialul este angora nu? Am avut si eu pulovarase,caciuli si fulare din acest material.Si in prezent am o rochita dar este imposibil de purtat cu ceva negru sau facut dintr-un material pe care se lipeste orice.
Oricum mi-ai facut pofta sa imi mai iau cate ceva din acest material! :)

Volanasele sunt foarte dragute si imi plac si acele detalii de la maneci, la guler si la partea de jos a bluzei.

Brosa cred ca o stiu de pe Breslo.Ador accesoriile din fimo!
Toma Aurora a spus…
Ela, da asa ii spune,lana de angora. Momentan mi-am luat si caciulita din acelasi material. E moale si calduroasa. Multumesc pentru sfatul cu hainele negre.



Multumesc pentru complimente. Da, agrafa este asemanatoare setului de pe Breslo. M-am tinut de capui ei pana mi-a facut si mie una asemanatoare :D