Comanda YR+ cadouri


Sora mea a primit astazi coletul de la Yves Rocher, in urma comenzii facute din oferta aniversara (cea cu 3 timbre la 99 de lei). In aceasta comanda am inclus si eu doua produse si am calculat suma proportional si cu cadoul primit, astfel incat am platit pe cele doua produse de mai sus doar 50 de lei. Este o suma buna avand in vedere ca la pret intreg ele costa in jur de 130 de lei.

Am comandat gelul de dus si laptele de corp parfumat Iris Noir pentru ca am deja parfumul si imi place foarte tare cum miroase. Nu am folosit inca produsele, doar le-am mirosit si sunt exact pe gustul meu: florale si puternice.

Sora mea si-a comandat parfumul si laptele de corp Naturelle, impreuna cu un gel de dus cu cafea si a fost incanta de ele. Parfumul l-a mai avut si i-a placut foarte tare. Il avea in perioada in care eu foloseam I love love de la Moschino si va spun sincer ca sunt identice ca miros. Nu am sesizat nicio diferenta intre ele. Miroase fresh, a ceva ierbos si putin a citrice. Nu este genul meu de parfum, dar miroase placut.



Ieri am primit un cadou foarte frumos din partea Letitiei, care mi-a pregatit o punguta cu diverse cosmetice: sapun Silk& Cashmere, ulei pentru bronz, crema depilatoare, spray leave-in pentru par.  Abia astept sa le folosesc , desi pe doua dintre ele deja le cunosc si le-am si prezentat mai demult pe blog (uleiul si crema depilatoare). Tin minte ca mai demult am avut doua lotiuni de la Oriflame din gama Silk &Cashmere care mi-au placut foarte mult, asa ca sunt sigura ca nici sapunelul nu ma va dezamagi. Balsamul pentru par a picat la fix- tocmai ce l-am terminat pe cel de la Wella :D


Luni de dimineata am cumparat revista Story cu trusa de farduri oferita cadou. Ce pot sa va spun despre calitatea trusei: sa nu va asteptati la minuni, dar fardurile sunt destul de pigmentate si se vad frumos pe pleoapa. Toate culorile sunt sidefate, cu exceptia celui rosu care este mat. Acesta din urma este si foarte pigmentat. Revista a costat in jur de 11-12 lei si am mai vazut si in varianta blush+lac de unghii in tonuri de rosu.


Comentarii

Catallina a spus…
Sa le folosesti sanatoasa! Eu nu mi-am luat nimic de la revista Story, dar parca dupa ambalaj...lasa de dorit. Fardurile arata bine, mai ales daca spui ca sunt pigmentate, cred ca e ok. Pupicei
Imi doresc si eu gelul si lotiunea de corp Iris Noir. Parfumul il am si imi place tare mult.
Astazi am ridicat una din comenzile plasate pe site - parfumul Vanille Noire, iar cadourile primite au fost geanta roz de cosmetice + portfardul asortat si un parfumel de 15 ml Rose Absolue. Poate voi pune si eu poze pe blog diseara.
Sa folosesti cu drag noile achizitii. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Catallina, intradevar nu sunt cine stie ce, dar la banii astia oricum nu prea aveam pretentii. Dar asa, pentru un machiaj simplu, merg. Nu imi pare rau.

Multumesc pentru urare!
De pe 5 decembrie primesti cadou la revista un luciu de buze si un creion dermatograf :)
Toma Aurora a spus…
Gabrielle, minunate produse ai primit. Foarte mult imi plac ambele parfumuri: Vanille Noir si Rose Absolue. Astept cu interes postarea ta.


Te pup!
Toma Aurora a spus…
It s Friday, merci pentru informatie. Pup!
Adina Aruştei a spus…
Sa le folosesti cu placere! Eu nu sunt fan Iris noir :)
Toma Aurora a spus…
Meg, multumesc.

Mai cunosc persoane care nu il sufera. Dar asa e cu parfumurile, unora le plac unele, altora altele, in functie de preferinte. :*
Gina Cristiana a spus…
Deabia astept comanda facuta la YR care din pacate s-a pierdut pe drum si acum iar asteapta 10 zile..:( Cred ca esti tare fericita ca ti-ai completat toata gama :* te oup
Toma Aurora a spus…
Ginutza, imi pare rau pentru comanda ta ratacita, dar ma bucur ca totul s-a rezolvat. Si eu mai astept doua comenzi mititele din oferta cu Comme Une Evidence.


Sunt fericita ca am completat gama si astept sa vad ce bunatati vei primi si tu!

Te pup!
Alina a spus…
Mmmmmmmmmm, produse nooooi! Si frumoase!


In alta oridine de idei, m=am hotarat sa fac si eu comanda pe miniprix de niste oale:)) atata m-am tot holbat la postul tau, incat nu cred ca rezist!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Alina.


Sa stii ca sunt tare multumita de oale si de tigai. Sunt mult mai bune decat tot ce am avut eu pana acum in materie de vase de gatit. Astept sa citesc si parerile tale cand vei primi comanda.

Te pup!
Alina a spus…
Acum am plasat comanda! :)) Si mi-am luat si o caciulita cu pompon, desi ma consider cam batrana pentru asta:))))))))))
morphine a spus…
poti sa faci swatchuri la paleta? ma gandeam sa mi-o iau dar nu stiu cum e calitatea:D
Toma Aurora a spus…
Alina si eu am vazut caciuliteleeeeee.....cat sunt de dragute :XAbia astept pozele !!!
Toma Aurora a spus…
Morphine promit sa fac un swatch cat de curand, poate chiar maine. Te pup!
Anonim a spus…
ce efect are spary-ul pentru par?
Toma Aurora a spus…
Li, inca nu l-am incercat. O sa revin cu un review dupa ce il utilizez mai multa vreme. Te pup!