Avon Day :)


Azi de dimineata am primit comanda Avon.

Desi initial campania 16 nu mi s-a parut foarte tentanta (probabil si din cauza ca nu mai aveam nevoie de cosmetice noi), pana la urma mi-am ales niste produse interesante, de care sunt foarte incantata.

Singurul produs pe care l-am asteptat cu adevarat a fost apa de toaleta Passion Dance. Deja mi-am dat cateva pufuri si nu ma mai satur mirosind-o. Intotdeauna am ravnit la acest parfumel, dar nu l-am comandat niciodata , cu toate ca are un pret mic (eu l-am  prins la 32 de lei in campania prezenta). Imi aminteste de adolescenta, de zilele in care il furam de la sora mea si ma simteam excelent purtandu-l.


Pentru ca in ultima vrema am facut o mica pasiune pentru luciurile de buze cu sclipici, am ales si de la Avon doua variante: luciu de buze stralucitor in nuanta Gleaming Gold (14 lei) si luciul de buze fructat in nuanta Sugared Fig (9 lei in Oferta pentru reprezentanti). Ambele sunt foarte placute, cu sclipici discret si textura usoara. Mi-as fi dorit ca macar unul dintre ele sa fie mai lipicios, dar merge si asa...


Din Oferta pentru Internet, mi-am ales lacul de unghii cu uscare rapida in nuanta Limeade. Este o oja metalizata, foarte cremoasa, cu putere mare de acoperire. Se usuca foarte repede chiar daca o aplicam in doua straturi. A costat numai 8 lei si o puteti gasi in continuare pe site-ul Avon,in aceasta campanie.


Si la final va prezint bomba de baie sub forma de fulg de nea, cu aroma de levantica. Miroase foarte frumos si arata tare dragut. Are si un ambalaj minunat....eu cred ca merge oferita ca un mic cadou unei persoane dragi in acest sezon! Bombita este protejata de o tipla de plastic si material cu bule.


Comentarii

Catallina a spus…
Sa le folosesti sanatoasa!! Ah! Ti-ai cumparat parfumelul pana la urma!!!
Aurelia a spus…
Si mie imi place foarte mult Passion Dance si pana la urma tot o sa-l cumpar.Mi se pare ca are un miros aparte....nu te poti satura de el!Sa le folosesti sanatoasa!
Descude a spus…
Foarte frumoase nuantele gloss-urilor,sa le porti cu drag!
Passion Dance e un parfum prea puternic pt mine,insa imi place sa il simt la altcineva!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Catalina, da, mi l-am luat! :D

Si sper ca in campania viitoare sa imi iau si Treselle si astfel voi incheia lista parfumurilor preferate din adolescenta :))

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Aurelia, am aceeasi parere ca si tine. Este un parfum interesant si este si ieftin. Si este si foarte persistent!
Toma Aurora a spus…
Descude, este intradevar un parfum puternic. Sora mea lesina cand il miroase....zice ca e prea tare!

Depinde foarte mult de preferintele fiecaruia, de aceea cred ca parfumul este produsul cosmeticcel mai greu de recomandat :D
Gina Cristiana a spus…
:) super. Deabia astept sa fac comanda din C16 cu toate ca nu am nevoie de mare lucru pt ca asa cum zici si tu chiar nu am nevoie de nimic nou. Cred ca imi voi lua si eu luciul de buze la 9 lei tot in nuanta pe care o ai si tu pt ca am facut o pasiune pentru nuantele astea.
:*
Simona Tucu a spus…
Imi place oja, nu am purtat niciodata o astfel de culoare, insa nu cum la mine nu rezista nimic pe unghii, stiu ca ma entuziasmez degeaba... :(
Sa le folosesti cu placere! :)
Cupcake Splendens a spus…
foarte frumos!imi place oja,dar m ai facut mega curioasa in leg cu'bomba de baie'
Adina Aruştei a spus…
Steluta imi place cel mai mult :)
tu nu esti din Bucuresti? (te intrebasem si pe blogul meu)
Alina a spus…
passion dance...iar devin nostalgica:))
Anonim a spus…
boma de baie :)) asta e varianta maxi de la fulgisori? imi place :D
Toma Aurora a spus…
Ginutza si eu cred ca o sa imi mai iau un luciu din oferta. Este si in campania 17 la acelasi pret, tot in brosura pentru reprezentanti. Pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, oja e interesanta, imi place aspectul cremos pe care il are pe unghie, dar deja a inceput sa se ia :))
Toma Aurora a spus…
Cupcake, bombita este un fel de sare de baie efervescenta. Imi place mult cum arata...foarte pretios! Are un pret mic asa ca o poti incerca!
Toma Aurora a spus…
Meg nu sunt din Bucuresti, doar invat acolo. Fac naveta si ajung cam de 2 ori pe saptamana. Am stat si cu chirie, dar nu m-am obisnuit prea tare cu gatitul, spalatul, curatenia...mi se parea ca timpul trece prea repede si ca nu fac nimic :).
Toma Aurora a spus…
Alina, ce imi place!!!


Uitasem cat de "trandafiros" miroase :))
Toma Aurora a spus…
Li, da, este varianta mai mare a fulgisorilor, doar ca are alta aroma. Am vazut ca in brosura 17 vor fi pentru ultima data in catalog. Eu le-am cumparat mai mult ca sa nu regret apoi si sa zic: Ah, era la Avon odata.....
Imi place cum arata bomba de baie :D Nu m-am uitat recent intr-un catalog Avon si se pare ca am rams in urma cu produsele noi aparute :">
Toma Aurora a spus…
It's Friday, au multe noutati fata de ce era in trecut. Eu d-asta m-am si reinscris. Nu am niciun client, deci nu am am vazut inscrierea ca pe o afacere. M-am inscris pur si simplu pentru produse!

pup!
Anda Zelenca a spus…
Mie fulgii aia mi se par tare haiosi si cute!:X
Toma Aurora a spus…
Anda, ma distrez maxim cu ei cand fac baie. Ma fulguiesc din cap pana in picioare si apoi ma bag in apa. Mi se pare asa amuzant :))
Loredana a spus…
Eu fulgisorii mi i-am comandat si`mi plac la nebunie <3!
Ce culoare superba are oja :X
Caress a spus…
Buna, Aurora, imi poti spune cam cu ce seamana Passion Dance si cam cat persista ? Multu. :)
Toma Aurora a spus…
Buna Carres :D

Are un miros puternic de note orientale si trandafir. Nu stiu cu ce sa il aseman exact. Rezista destul de bine: cam 6 ore pe piele. Este intens si simt si ceva note lemnoase prin el, piperate!

Te pup!