Agenda preferata + Premiu Remingon& Shopping Therapy


Aceasta este agenda mea preferata, plina de ilustratii cu fluturi si flori. Am cumparat-o de la un magazin local,unde proprietarul aduce deseori produse de papetarie deosebite, scoase din productie, din strainatate. Agenda, de exemplu, are o vechime de 6 ani si este publicata de o editura britanica din Oxford.

Ce imi place cel mai mult e faptul ca paginile sale nu contin date fixe (cum ar fi: ianuarie 2006) si ca poate fi astfel intrebuintata in orice an. Eu imi pastrez in ea listele cu comenzi plasate in lunile respective:



Datorita faptului ca fiecare luna are propriul sau "buzunar" pot folosi agenda in fiecare an :D



Pentru ca in urma cu 2 saptamani am participat la concursul aniversar organizat de Cristina (Shopping Therapy) astazi am primit, prin curier, premiul oferit de cei de la Remington. Am primit un set format din : agenda, pix, portfard, set de bijuterioare cu perle si un catalog de prezentare.



Sunt foarte incantata de premiul primit si ii multumesc Cristinei pe aceasta cale, dar si echipei Remington care a facut posibil acest lucru. Imi place foarte mult siragul de perle. Este lungi si il pot purta indoit.


Agenda, de asemenea, e foarte frumoasa, nu are paginile imprimate cu data, ceea ce ma bucura enorm. Pixul arata foarte bine si il pot prinde in orificiul pentru instrumente de scris al agendei.


Abia astept sa rasfoiesc si catalogul de produse primit !




Comentarii

Simona Tucu a spus…
Ahaa, deci aceasta este agenda minune :)
Este chiar superba, dar si setul cadou imi place tare mult!
Sa le folosesti cu drag in contiunuare!! :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona.

Special pentru tine am postat-o, pentru ca stiu ca in trecut m-ai rugat sa o pozez. Te pup si iti urez sa ai parte de o zi minunata!
Ma bucur ca iti plac :) De fapt si mie imi plac, acum ca le vad mai bine. Trebuie sa am si eu agenda :))
Toma Aurora a spus…
Cristina, iti multumesc inca o data. Chiar imi place premiul!!!


Te pup!
Adina Aruştei a spus…
wow, ce premiu frumos!
Gina Cristiana a spus…
Felicitari. Toate sunt foarte frumoase. Agenta de sus imi place la nebunie. Eu am ajuns sa imi tin unele comenzi, pe langa agenda si in Excel insa nimic nu este mai dragutz decat o agenda dragalasa.

:*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Meg!


Ginutza, eu am doua agende pe care le folosesc simultan. In una trec comenzile finale, iar in alta tot felul de liste cu dorinte,planuri, eventuale comenzi :))
Simona Tucu a spus…
:D Multumesc, draga mea, azi e o zi speciala pentru mine, la fel iti doresc si tie, o zi minunata!
pupici!
Gina Cristiana a spus…
Aurora: Exact asa fac si eu. Una este cu tot ce imi doresc in luna respectiva si dupa pe o alta agenda trec lista finala :) am adorat mereu sa tin evidenta si este mult mai bine asa. :*
Adooor agenda ta, ce mult mi-as dori si eu una la fel! :X

Si cadourile primite sunt frumoase, sa le folosesti cu drag :).
Toma Aurora a spus…
Gabrielle, multumesc!

As vrea sa iti recomand un magazin de unde sa iti poti cumpara ceva asemanator dar nu stiu niciunul care sa aiba si preturi accesibile. Eu am dat pe ea pana in 10 ron, nu mai retin exact pretul.
Scarlet a spus…
Ce frumu agenda, sa o porti cu placere!