Wish-list de noiembrie!


Iubesc sa fac un wish-list la inceputul fiecarei luni. Il realizez din produsele care mi-au atras atentia pe parcursul lunii incheiate si pe care le pastrez intr-un folder special. Pe unele le sterg si nu le mai includ in lista de dorinte. Altele, insa, imi raman in minte si nu le pot trimite in Recycle Bin.

Astept cu nerabdare parfumul Vanille Noir si gelul de dus parfumat cu aceeasi aroma, pe care le-am comandat acum cateva zile. Cu siguranta va fi parfumul acestei ultime luni de toamna. In general imi plac parfumurile grele, intunecate, apasatoare, care te lesina atunci cand le folosesti. Dar toamna, merg chiar mai departe si imi doresc numai arome-elixir, licoroase, misterioase, sufocante.

Tare mult imi doresc si Treselle de la Avon. Mi-l amitesc ca fiind sexy si patrunzator. Eu personal nu l-am avut niciodata, dar mereu "il imprumutam" de la sora mea. Tot de la ea foloseam in mod constant Passsion Dance, un parfum pe care sigur nu il voi rata in aceasta luna:


Dupa cum il caracterizeaza propriul nume, Passion Dance e un mix puternic de pasiune, trandafiri, tango si altceva sud american. Cand eram in liceu mi se parea cel mai extravagant parfum posibil si ma miram cat poate sa fie de ieftin. Sunt curioasa daca si acum as mai avea aceeasi senzatie, dupa ce mi-au trecut pe sub nari atatea arome sofisticate si interesante. In mintea mea mereu l-am asemanat cu Nina de la Nina Ricci, dar zilele astea am mirosit sticluta Nina (am pastrat cele doua merisoare consumate pentru ca arata delicios!) si mi s-a parut foarte comun mirosul, fad si nu la fel de dulce precum il stiam altadata.
Revelatia lunii octombrie: untul de corp Fennel. Am auzit ca ar costa doar 10 lei cutiuta! Imi doresc neaparat varianta cu pepene verde si pe cea cu grapefruit. Sunt super indragostita de acest unt si imi vine sa ma dau de 10 ori cu el pe piele.




Zilele acestea mi-am amintit de Fruttini, dupa ce am citit un post al lui Meg pe blogul sau. Pentru ca sunt in pana de exfoliant de corp, nu mi-ar strica sa aleg ceva din oferta lor: lychee vanilata, cirese, ananas, fructul pasiunii....ce imbietor arata toate! Si nici preturile nu sunt de ratat: intre 10 si 30 de lei, in functie de produsul ales. Eu le-am vazut in Carrefour!


 Mi-am amintit si de gelurile de dus Cottage. Nu am avut pana acum niciun produs de la ei, dar am mirosit aceste borcanele colorate de fiecare data cand am fost in Cora. Sper sa le gasesc si in alte supermarketuri, pentru ca in Cora nu am mai fost de ani buni si nici nu am asa ceva in preajma :(. Daca stiti locatii, anuntati-ma!
Vreau acest gel de dus de la Vidal! Este cu lapte de magarita si nu l-am vazut nicaieri :(( In DM era inclus intr-un set, dar il vreau doar pe el singur. De asemenea, daca stiti unde se gasesc produsele cosmetice Vidal, va rog sa imi dati de veste.



Lacuri de ungii pastelate (eventual de la o firma mai ieftina, pentru ca nu sunt foarte preocupata de  manichiura si ma multumesc cu orice) si neaparat un iepuras mic pe o unghie. Ieri am facut prima incercare. Din pacate lacul a sarit cand am facut baie (apa era fierbinte) si morcovelul a avut de suferit :)) Dar una peste alta am fost multumita de rezultatul poznas!


Am vazut pe site-ul Yves Rocher din Franta niste truse senzationale:



Am auzit fetele vorbind pe forum ca s-ar afla si in oferta de Craciun din Romania (pe care eu inca nu am primit-o, dar care este postata pe forumul Elle, sectiunea All about Make-up). Pretul unei truse este de 79 de lei din cate am vazut, dar cea cu 3 culori s-ar putea sa fie un pic mai ieftina. Eu pe aceasta ultima o vreau, dar si celelalte mi se par foarte frumoase! Culorile, din cate am inteles, sunt pigmentate si pline de sclipici fin. Ca pentru sarbatori :D



Am vazut in oferta pentru reprezentanti din campania 16/2011 niste luciuri de buze fructate de la Avon. Am cautat poze pe blogurile din afara si am descoperit niste lucruri interesante: luciurile par  destul de consistente si au si sclipici. Cel putin unul dintre ele va fi al meu luna aceasta. Pretul: 8,99 lei! Daca sunt multumita voi repeta experienta luna viitoare, cand este din nou in oferta pentru reprezentanti, la acelasi pret.



La haine nu m-am gandit inca! Dar as vrea niste ghete cu floricele. Neparat vreau ghete, mai ales daca vor incepe ploile si ninsorile. Ar fi perfect sa aiba cateva floricele, ca sa mai indulceasca atmosfera. Daca nu, asta este! Crucial este sa nu ma ud la picioare si eventual pot alege doar haine colorate!

La final va las sa reflectati la "citatul" unei prietene din copilarie: "Iarna vine doar pentru ca ne imbracam noi gros"!

Comentarii

Anonim a spus…
vaaai ce dragut ti-ai facut unghiile! sper sa ajungi sa ai cat mai mult din ce iti doresti de pe lista asta !
Toma Aurora a spus…
Li,eu le-as vrea pe toate, dar din pacate nu se poate!

Abia astept sa imi fac un iepuras nou :D
Gina Cristiana a spus…
Uff cate lucrusoare :) sper sa ti el indeplinesti pe toate.

Passion Dance pentru mine este un parfum foarte tare si il folosesc in diminetile cand ma simt foarte relaxata.
:*
Catallina a spus…
Iepurila!!! Waaai, cate lucruri ai trecut tu aici!!! Imi faci si mie pofta de shopping!! Deci... Fennel cu pepene e bestial!!!! Parfumul Passion Dance...de cand a aparut spun ca mi-l cumpar si nici acum nu a ajuns in mana mea. Eh!! Poop!
Alexandra a spus…
Foarte dragut a iesit iepurasul :D Iti doresc sa-ti achizitionezi tot ce-ti doresti. Passion Dance este si printre parfumurile mele preferate.
Pupici
Simona Tucu a spus…
Mi-ai facut si mie pofta de cremele acelea de corp, nu am folosit niciodata Fennel si nici Fruttini...ar fi o buna ocazie luna aceasta sa facem cunostinta :P
Imi place, de asemenea, prima trusa YR, cam scumpa, dar mi-ar placea asa ceva...
Sper sa reusesti sa iti cumperi cat mai multe de pe aceasta lista si sa ne impartasesti si nou impresiile... :)
Toma Aurora a spus…
Ginuta, sunt invidioasa pe tine ca ai deja parfumelul. Sora mea tocmai imi explica ca ei i se pare un pic cam intens si ca ea una nu l-ar mai vrea. Dar oricum noi doua avem gusturi total opuse la parfumuri, asa ca nu o sa tin cont de sfatul ei.


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Rila-Rila Iepurila! Fennel cu pepene....ma intarati si tu!!!

Asa am facut si eu cu Passion Dance: mereu am zis ca e ieftin, dar niciodata nu l-am comandat!
Toma Aurora a spus…
Alexandra, multumesc!

Ma bucur ca si tie iti place parfumul.Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Simona, untul de corp Fennel abia acum l-am descoperit si eu (a fost cadou la o revista). Fruttini avea o colega de apartament- avea o sumedenie de chestii de la ei luate din Germania (este o marca nemteasca). Miroseau asa frmos toate! :X
Alina a spus…
In sfarsit zm mozilla si pot sa comentez:))
despre parfumuri- le-am avut pe toate 3, dar treselle miroase urat pe pielea mea, despre v noir voi scrie si pe blog, passion dance am folosit acum 2 ani, dar ma cam saturasem la sfarsit, prea mare sticla, daca ar fi fost de 30 de ml era perfect.

Unturile de corp mi se par bune si imi plac mult mai mult ca cele de la the body shop cu care am avut experiente f neplacute

Fruttini-m-au incantat ambabalajele si explicatiile si de fapt mirosul nu tine pe piele, n-am mai cumparat de mult.

Cottage- le-am iubit! si nu stiu de ce nu mi-am mai luat:)) cel cu grapefruit si cel cu ceai verde au fost preferatele mele. plus ca sunt asa dragut ambalate

gelurile de dus vidal ma tenteaza si pe mine

si trusa yr e super! pacat ca ma machiez asa rar


te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, multumesc pentru comentariu!

Gelul de dus Cottage este cel care ma atrage cel mai tare din gama lor si mai e ceva cu fructe de padure care, tot asa, ma ademeneste.


Am avut un singur unt de corp de la The Body Shop pe care l-am dat la schimb, pentru ca mi s-a parut destul de lipicios si greu de intins.


Sunt curioasa sa citesc postul despre Vanille Noir. Mie initial nu mi-a placut aroma lui, dar apoi mi s-a parut groava. E adevarat ca am mirosit doar mostre pana acum, dar sper sa nu fiu dezamagita.


Te pup!
Just_Me a spus…
Hiii...ce dragute unghiute ai ;))
Frumos wishlist...mi-ai dat idei.
Te pup :*
Anda Zelenca a spus…
- geluri de dus Cottage gasesti si in Real. :)

- imi doresc si eu taaaare mult Vanille Noir si Flower Party de la YR. Si sunt curioasa si cum miroase cel nou!:X

- love Fennel too! Am doua: unul cu pepene (pe care ti-l doresti tu) si unul cu vanilie si mosc...pur si simplu le ador!:X

Pupicei!
Dianne Tho a spus…
ce mi le-asi dori si eu pe toate.. din fericire am setul complet de la frutini, cel de cirese si vanilia :)
imi place blogul tau
pupici
diannetho.blogspot.com
Toma Aurora a spus…
Just Me, multumesc!

Am devenit obsedata sa imi fac cate un iepuras pe o unghie :D
Toma Aurora a spus…
Anda, multumesc pentru informatie. Cred ca am un real la mine in judet! Ar fi excelent sa le pot gasi acolo!


Sora mea are Flower Party: e foarte vesel si dulceag-floral! Vezi ca este o oferta pe forum: daca ai o comanda de 49 de lei il poti primi!


Vreau si eu untul cu pepene verde! Neaparat!
Ionny a spus…
Treselle ma tenteaza si pe mine... oare persista? Unturile de la fennel mie nu mi-au placut. Ai mai avut gloss fructat de la Avon? Oare e lipicios? Pup:*
Toma Aurora a spus…
Ionny, din cate imi amintesc eu era foarte persistent parfumul!


Gloss nu am mai avut in aceasta varianta. Eu sper sa fie lipicios...am avut candva demult o varianta de luciu de buze de la Sheer Botanicals , tot de la Avon: era lipicios, dar arata senzational pe buze! Dar l-au scos pe acela.....
Iulia. a spus…
Am avut Passion Dance...de fapt cred ca+l mai am uitat pe undeva:)) Aceiasi poveste ca si cu Extraordinary... mi-a placut pe alte persoane si imi place sa-l miros in aer..dar pur si simplu nu mi se potriveste mie.
Gelul de dus Cottage e divin.Am avut cu aroma de grapefruit ..minunat!
Unt de corp Fennel am avut cu struguri. Miroase frumos dar intra greu in piele si lasa o pelicula neplacuta.
Vidal am avut doar un sapun luchid...cu aroma de fructe rosii. Superb si asta... pacat ca l-am primit cadou si nu am vazut niciodata in magazine.
Iepurasul e superb.. cred ca ai lansat bunnymania cu unghiutele tale:))
pup.
Toma Aurora a spus…
Iulia, multumesc pentru informatii!

Abia astept parfumelul Passion Dance. Sper sa nu fiu dezamagita de el.

Cei de la Cottage am vazut ca au si spray-uri hidratante pentru corp. Ma tenteaza un set format din pordusele lor....chiar cu grapefruit!

Nu am gasit Vidal nicaieri pana acum. Voi cauta si prin Bucuresti, poate am mai mult noroc.


Te pup!
Unknown a spus…
gel de dus Vidal am vazut mai demult la Stock Market, in Bucuresti. e unul pe Viitorului, colt cu Stefan cel Mare (la Lizeanu).

we placut,
Simona
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simos pentru informatie.

Daca vreodata voi avea drum prin zona voi cauta acest market!

Te pup!
Mihaela a spus…
Uite,de aici poti comanda geluri vidal la preturi super http://www.internationaltibecom.ro/ro/prod/cosmetice/vidal-34/page-1/.Nu am comandat niciodata,habar nu am daca site-ul e de incredere,dar in viitorul apropiat as vrea si eu sa comand ceva geluri de dus :)
Toma Aurora a spus…
Bună, eu am comandat de câteva ori de la ei produse Tesori dOriente. Am scris de mai multe ori pe blog despre ele (ex:http://tomaaurora.blogspot.ro/2012/04/review-gel-de-dus-fior-di-loto-tesori.html). Site-ul este unul serios, n-am avut probleme legate de livrarea produselor ori de calitatea lor. :)