Ultimele cumparaturi din luna octombrie


Ultimele cumparaturi ale lunii vin in special din partea revistelor glossy, care in aceasta luna s-au intrecut sa ne atraga care mai de care cu tot felul de produse apetisante. Cred ca a fost cea mai darnica luna a anului 2011 in ceea ce priveste surprizele oferite de revistele pentru femei.

Pe langa aceste cosmetice, am mai achizitionat si doua produse mititele din DM, cand am fost la vanatoare de promotii Bourjois care, evident, in magazinele din centru Bucurestiului nu existau :(. Nu stiu ce se intampla, oare cei care lucreaza in aceste sedii nu au acces la brosura firmei?! Nu e prima data cand mi s-a intamplat sa nu gasesc promotia publicata in catalog, in magazinele de pe Gabroveni si cel de langa Hanul lui Manuc.


Revenind la revistele darnice ale lunii noiembrie, mi-am cumparat in primul rand un unt de corp Fennel cu aroma de flori de cires. Este primul produs cumparat de la aceasta firma, mereu m-am temut de unturile lor de corp pentru ca erau destul de ieftine si ma gandeam ca nu sunt bune deloc. Gresit! Untul de corp primit este foarte hranitor, se absoarbe repede si miroase frumos. Am consumat zilele astea din el mai mult decat am folosit din untul de corp cu cirese de la The Body Shop in 3 luni de zile. Cel de la TBS mi s-a parut foarte lipicios si il foloseam mai mult ca sa nu regret ca am dat atatia bani pe el (53 lei). Untul de corp Fennel il primiti impreuna cu revista Joy si veti plati 12 lei pentru pachet.


Apoi a aparut revista Avantaje, insotita de produse Yves Rocher feleurite. Eu am cautat cu patos  lotiunea anticelulita pentru zonele rebele, care in magazin costa 110 lei la pret intreg. In trecut am mai avut cateva tipuri de lotiuni impotriva celulitei de la YR si mi s-au parut destul de bune, mai ales cand le-am folosit constant. De aceea am cautat sa gasesc cat mai multe exemplare cu acest produs. Am gasit doar 3 (doua la Inmedio-pasaj Universitate si una la Inmedio-Kaufland Targoviste). Pretul unei reviste + produs cosmetic Yves Rocher este de 12,49 lei, iar gama de cosmetice este larga: masca de par, balsam, lotiune hidratanta, gel sos pentru maini, gel racoritor pentru picioare, gel de dus Jardins du Monde, deodorant, etc. O sa revin cu poze inainte/dupa peste 4 saptamani de testare.

De la Marie Claire am ales varianta cu lotiune tonica matifianta L'Oreal, pentru care am platit 16,90 lei. Lotiunea este practic redusa cu 50% si in plus ne putem bucura si de celebra revista, in paginile careia vom gasi si mostre Vichy si Prada.


Acum sa ne intoarcem la DM, unde am observat doua ciudatenii nemaintalnite. In primul rand, mi-am luat mini- fixativul Balea pentru care am platit 4,9 lei. In urma cu o luna mi-am luat acelasi produs din DM Targoviste cu 3,2 lei, iar varianta mare cu 7 lei. Avand in vedere faptul ca varianta mini e de 4 ori mai mica decat cea full-size nu pot decat sa remarc cat de aiurea sunt modificate preturile in unele magazine.

Apoi, cealalta surpiza a fost deodorantul Adidas pe care de obicei il cumparam cu 10, 5 lei din Interex si care in DM costa 6,3 lei. Si nu era la promotie!!! Aceasta a fost surpriza placuta.

Am fost sa caut pachetele Bourjois: gel de dus+ deodorant la 9.29 lei. Evident, in magazine nu am gasit decat produse Bourjois la preturi individuale de 12-13 lei. Data viitoare o sa ma duc direct la mine in judet, ca sa nu mai stau sa ma enervez ca nu gasesc ofertele din brosura!


Voi v-ati lasat ispitite de tentatiile oferite de revistele pentru femei de luna aceasta?

Comentarii

Just_Me a spus…
Eu folosesc unt de corp de la Fennel de multi ani. Le ador pur si simplu. Mi se par mult mai bune decat cele TBS. Si au o multime de "arome". :D
Toma Aurora a spus…
Just Me, o sa mai cumpar si eu pe viitor, cu diferite arome. Am auzit ca ar avea si unul cu pepene galben...miam-miam!
Catallina a spus…
Ala pe pepene galben e preferatul meu!Ti-l recomand cu mare drag!Eu am avut o surpriza neplacuta la DM. Am cumparat ceva si la raft era de cateva zile 24 lei (am vrut sa il cumpar intr-o seara, dar am revenit la cateva zile si retinusem pretul). Asa la casa, imi mai iau si o acetona si tipa imi cere cam 33 lei. Ok! Ii dau si ies. Mi s a parut ceva in plus...Si cand ma uit pe bon...da, ceea ce stiam ca era 24 de lei si asa era si la raft, pe bon era 27 lei si ceva. E normal? Si stiti ce mi-a spus casiera? Ca se mai intampla si ca daca vreau sa il returnez, asta e...Pai, doamna, eu am venit s cumpar,nu sa returnez....
Adina Aruştei a spus…
Aurora, ma pui pe jar cu revistele :D Mai ales cu Marie claire!
o voi cauta si eu.
niste oferte la Bourjois am vazut intr-un Sensiblu si in DM-ul din centrul vechi, insa nu mi-a placut cum miroase.
Catallina a spus…
Meg, si eu mi-am luat Marie Claire, dar cu crema de zi :D.
Toma Aurora a spus…
Catalina, eu am impresia ca si-au cam luat-o in cap dupa succesul pe care l-au avut in momentul deschiderii magazinelor. La inceput personalul era foarte amabil si saritor...acum, cand am nevoie de vreo informatie, nici macar nu mai vad vreun angajat prin preajma.


Untul de corp cu pepene este pe lista!
Toma Aurora a spus…
Meg, imi cer scuze pentru aceasta "neplacere" :D

Marie Claire are multe produse L'oreal: crema de zi (cum a spus si Catalina), creme de ochi, demachiante si lotiuni tonice. Pacat ca nu se gasesc pe la toate chioscurile!

Sper sa gasesti una pe placul tau!
Anonim a spus…
Aseara stateam in dubii in fata raftului cu Fennel Body Butter, eram cucerita doar de arome..acum m-ai convins!
Toma Aurora a spus…
Li, abia astept sa ajung si eu intr-un supermarket ca sa le testez pe toate!!! Am mai citit postari pozitive pe blogurile fetelor si merita cumparate aceste produse!
Anonim a spus…
sora mea s-a dat pe maini si cand am ajuns acasa mirosea toata camera!