TAG: 20 Intrebari


Am preluat acest tag de pe blogul lui Descude si ii multumesc ca l-a oferit tuturor bloggerilor!

1. In ce oras locuiesti?

In Branesti (Dambovita), dar invat in Bucuresti. Imi place sa stau la tara dar nu mi-as petrece tot timpul aici si nu m-as putea separa total de mediul urban.

2. Care este primul lucru pe care-l faci cand pornesti pc-ul?
Imi verific mailul :D.

3.Iti place aspectul tau?
Bineinteles. Ar fi absurd sa nu ma plac tocmai eu. Nu suport persoanele plangacioase sau complexate. Am intalnit oameni foarte necajiti care mi-au demonstrat ca respectul de sine primeaza intotdeauna.

4.Care este ritualul tau de spalare a parului ? Si de cate ori o faci pe saptamana ?
Depinde de programul din acea saptamana. Unori il spal zilnic, alteori stau 3 zile la rand cu ulei de migdale sau de masline in par, fara sa il spal.

5.Ai un iubit ? Ce apreciezi cel mai mult la el ?Momentan, nu am. Dar in general am apreciat la baietii cu care am fost simtul umorului si taria cu care au trecut peste micile mele greseli. Ma enerveaza la culme persoanele geloase sau cele care cauta motiv de cearta din orice.

6.Care este melodia preferata in acest moment ?

In prezent imi place Te quiero de la Stromae. Eu sunt o fana infocata a lui. Mi se pare un artist degajat si inspirat.

7.Ce preferi dintre cafea ,ciocolata calda si cappuccino ?
Ciocolata calda. Dar imi place si cafeaua si capucciono, desi beau foarte rar. Le apreciez aroma si le consider relaxante in zilele friguroase.

8.Iti mai amintesti invatatorul /invatatoarea? Cum arata ?
Da, cum sa nu mi-o amintesc! Era tanara (in jur de 20 de ani), frumoasa, bruneta, cu nas mic si ochi stralucitori.


9.Ai fost vreodata indragostita de vreun profesor ? Daca da ,ce te-a facut sa te indragostesti de acesta ?

 Niciodata nu m-am gandit la un profesor ca la un eventual iubit. Am avut cativa profesori cu care am fost prietena apropiata in timpul liceului, dar niciodata nu s-a ajuns mai departe de amicitie.

10.Iti plac clatitele ? Daca da ,spune care este reteta favorita .
Imi plac clatitele clasice cu Finetti sau alt tip de crema de ciocolata. Imi plac si cele pufoase (americane) cu dulceata sau miere si putin unt.

11.Care sunt programele tv favorite ?Ma uit la tv in special la seriale: Fringe, South Park si la emisuni de divertisment precum Factor X, Vocea Romaniei. Programul preferat este Pro TV.

12.Cum te vezi peste 10 ani ?
Sper sa raman la fel de tanara in primul rand!
In rest ma vad exact ca acum, doar ca probabil voi fi casatorita si voi cumpara multe hainute pentru copiii mei.
Mi-as dori sa am un program de lucru lejer si sa lucrez in paralel la un centru de dezintoxicare sau la un orfelinat. Mi se pare crunt modul in care multi angajati din aceste locuri se comporta cu cei internati/ abandonati. Sunt convinsa ca eu as putea sa fac mai multe decat ei.

13.Zodia ta este ....Capricorn.

14.Pentru ce sau pentru cine ai face un sacrificiu ?
Pentru cel putin 5 persoane in momentul de fata.


15.Ce culoare are camera ta ? De ce ai ales aceasta culoare ?
Alba ca o camera de spital :))

16.Cand ai spus ultima oara o minciuna ?Nu mai retin exact, dar se mai intampla :D.

17.Ce iti displace cel mai mult la tine ?Faptul ca uneori sunt ferm convinsa de un lucru si peste 5 minute incep sa am indoieli. Pana la urma fac tot ce mi-am propus initial. Ma enerveaza ca nu pot sa accept ideea unei eventuale schimbari/ modificari ale planului initial, desi ma gandesc la aceasta posibilitate.

18.Cum reactionezi cand esti nervoasa?
 Nu vorbesc deloc. Decat sa spun ceva iar apoi sa regret vorbele urate aruncate la suparare, mai bine tac. De obicei imi trece foarte greu supararea, dar ma si enervez foarte rar.

19.Ce ai visat ultima data ?Ultima oara am visat ca furasem ceva. In peste 90% din visele mele fur sau castig ceva si realizez in vis ca atunci cand ma voi trezi nu voi avea nimic din lucrurile visate. Am avut un vis in care ma trezeam in mod repetat din vis si tot cumparam dintr-un magazin parfumuri de firma cu 2-3 lei sticluta :))

20.Arata-ne o imagine care crezi tu ca spune ceva despre tine sau care te caracterizeaza.

 Acum cativa ani am inotat cateva ore intr-un asemenea rau, undeva pe la inceputul lunii septembrie. Soarele apunea si apa era foarte calda. Tin minte ca am stat vreo doua-trei ore pe sub o salcie. Eram impreuna cu o prietena foarte buna si am stat pana seara tarziu. Pentru ca raul era imens ne despartisem oarecum una de cealalta si era asa calm si linistitor decorul. Cred ca a fost cea mai fumoasa zi din viata mea si senzatia a fost egalata intr-o zi in care ma jucam World of Warcraft si inotam virtual printr-un rau din mijlocul padurii, tot la apus.

In ziua urmatoare am fost cu sora mea in acelasi loc si era sa se inece...de atunci m-am ferit de apa si nu am mai inotat deloc.


Comentarii

sunshine a spus…
Interesante raspunsuri,interesant tag:>
Cred ca il voi prelua si eu:">:*
Simona Tucu a spus…
Super tare tag-ul, am ras de n-am mai putut la raspunsul legat de vise, esti super tare. Ideea este ca si eu visez similar, eu sunt obsedata de posete si visez ca imi cumpar zeci de posete din piei exotice la preturi de nimic, ca si tine :))))
In rest am cosmaruri cu caini si alte cele, cred despre mine ca am vise tare infantile, numai copiii mici viseaza asa simplist - temeri si dorinte... :P Vad insa ca nu numai eu, deja ma simt mai bine :))))
Toma Aurora a spus…
Sunshine, esti invitata mea! :D
Abia astept sa il citesc pe al tau!


Simona :)))))))Ce-am mai ras! In unele vise mai luam si posete, tot asa...la 0,5-1 leu. Am visat o data ca la un magazin costa un kilogram de margele 1 leu si mi-am umplut cateva plase :)).

Aceleasi tipuri de vise le am si eu: ori cu dorinte ori cu lucruri de care imi este frica. Cand eram mica visam ori demoni, ori oameni cu maini din plastic. Si acum mai visez asa ceva.

Cand eram in clasele primare am vizitat castelul Iulia Hasdeu si am ramas marcata de o papusa... mereu imi imaginam ca o sa imi cada o mana si imi vor pune una de papusa in loc. Iar treaba cu demonii se trage de la o emisiune "Cu ochii-n patru" cand s-a difuzat un reportaj despre satanisti. Tot asa...aveam maxim 9-10 ani.
Simona Tucu a spus…
Sunt curioasa ce ar zice un psiholog despre visele noastre :)))
Asta cu maini de plastic e si mai tare... :)))
Cred ca o sa fac si eu tag-ul!
pupici!
Marra a spus…
Visurile ma fascineaza de cand ma stiu...tot timpul ma ganddesc ce putin se stie despre creierul nostru si de ce am putea fi capabili in realitate.mi-au placut maxim raspunsurile tale..chiar daca nu te cunosc in realitate ,tot vorbind cu tine prin blogurile noastre simt ca ma leaga ceva de tine:D
te pup Aurora draga
Toma Aurora a spus…
Marra si eu simt acelasi lucru :D

Si mereu cand ma intalnesc cu fetele de pe forumuri (cand vine vorba sa impartim vreo comanda) ma simt de parca le-as cunoaste de-o viata :)) E ciudat cum se leaga prieteniile acestea virtuale. Cred ca de multe ori evitam sa legam niste discutii directe in viata de zi cu zi si de aceea se intampla ca oamenii sa se imprieteneasca mai usor in mediul virtual.


Te invit sa completezi si tu chestionarul :X
Gina Cristiana a spus…
Hei, ce tag interesant. Il voi prelua si eu :) vise cu cumparaturi am si eu:)) si deobicei se zice ca atunci cand visezi ceva, este ceea ce te-ai gandit in cursul zile :-p :*
Toma Aurora a spus…
Hi hi, Ginutza. Inseamna ca suntem obsedate dupa cumparaturi, daca si in vis ni se prelungesc aceste dorinte :))Spor la completat!
Anonim a spus…
no.20 e cel mai tare!
Toma Aurora a spus…
Li, mereu imi amintesc de acea zi.
Descude a spus…
Hey,ma bucur tare mult ca l-ai facut si tu!
Te pup,imi place ca esti tot timpul otpimista
Toma Aurora a spus…
Descude, mi-a placut tare si l-am si completat!

Te pup!
Alina a spus…
eu am visat azi noapte numai oje! oare de ce?
Toma Aurora a spus…
Alina, trebuie neaparat sa iti cumperi oje!!! :))

Daca nu, vei fi bantuita in continuare de acest cosmar infricosator!
Ana Ulmanu a spus…
preiau si eu joculetul ... pupici...Ce mai faci?
Toma Aurora a spus…
Ana, ia-l cu toata placerea.


Eu fac bine, desi sunt putin racita.


Tu ce mai faci? Tot in Franta esti sau ai revenit pe meleagurile noastre?


Te pup!
Simona a spus…
Simona, Auroara, am ras cu lacrimi :)) Vise cu margele la kg si posete din piei exotice, toate la preturi de nimic..... iar descrierea Simonei ''numai copii viseaza asa simplist : temeri si dorinte'' mi s-a parut fooooarte dulce :) Nici nu stiu cum sa-mi exprim mai bine starea de bine pe care mi-ati transmis-o :)