Review: Ulei solid pentru corp Sabon


Am cumparat uleiul solid cu aroma de cocos si vanilie de la Sabon, captivata fiind de ambalajul super dragut, asemanator unei tablete pretioase de ciocolata.

Cand eram mai mica detestam mirosul de cocos. Mai mult, detestam cocosul si ca aliment. Apoi, brusc, m-am indragostit de Bounty si de Raffaello si de torturile cu fulgi de cocos. De aici pana la  produsele pentru baie cu aroma ispititoare de cocos a fost doar un pas.

Cred ca mirosul de cocos se inscrie in aceeasi categorie cu alte esente puternice: mosc, vanilie, ambra. Acestea ori iti plac, ori nu le suporti deoc si ti se face rau din cauza intensitatii lor.


Uleiul solid vine impachetat in folie de aluminiu aurie, exact ca o ciocolatica apetisanta. In interiorul cutiutei vom descoperi opt patratele hidratante, care se rup usor intre ele si care se topesc imediat la contactul cu pielea. Pana acum nu am folosit produsul decat pe post de lotiune de corp. Un patratel mi-a ajuns doar pentru picioare. Pentru tot corpul am avut nevoie de 2 bucati. Asadar din patru utilizari consumam tot pachetul :( Acesta este singurul dezavantaj pe care i l-am gasit produsului.

In magazinele Sabon il gasim la pretul de  44 de lei. Indiferent daca il folosim ca ulei in cada cu apa fierbinte sau ca hidratant solid pentru corp, nu ii putem prelungi viata pentru mai mult de 4 zile (nu neaparat consecutive).

Uleiul este foarte hidratant, se simte placut pe piele si parfumeaza superb. Din pacate, ramane la suprafata pielii, asa ca l-am folosit doar seara. Pana in zori se absoarbe si lasa pielea foarte lucioasa, cu un aspct sanatos.


Nu am uitat de lista de ingrediente! Pe majoritatea nu le recunosc, dar vad strecurat pe undeva si parfumul (ingredient iritant pentru pielea sensibila). De asemenea ultimele doua ingrediente suna cam suspect. Eu nu tin cont de ingredientele produselor cosmetice, dar am pus lista orientativ, pentru cele preocupate de acest aspect.

Verdictul final : Da, daca doriti ceva special si pretios.
                       Nu, daca doriti o lotiune de corp. Cu banii acestia va puteti cumpara cel putin doua produse full size, bune si hidratante.

Comentarii

Unknown a spus…
Nu am folosit pana acum..dar cred ca merita incercat..macar asha, sa vezi cum e..nu? online se poate comanda?
Alina a spus…
Tentant...
Eu m-am scarbit rau de gustul de cocos la mijlocul anilor 90, cand se punea cocos pste orice. Eu, desteapta din fire, mi-am pus fulgi de cocos pe bucati de mar, am mancat si asta a fost! Pana de curand nu suportam nici bounty sa mananc, noroc ca mi-a trecut.Acum imi place iar, dar cu masura.
Toma Aurora a spus…
Chic Boutique, da se poate comanda online de pe Sabon.ro! Merita incercat, dar eu nu l-as mai cumpara din nou din cauza pretului. As prefera , in schimb , sa cumpar tot de la Sabon , produse pe care nu le cunosc inca!


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, da, mirosul de cocos tinde sa fie gretos. La fel si gustul nucii de cocos. Cred ca nu trebuie folosit in exces.

Te inteleg perfect, asa am patit si eu cu pestele. Am mancat intr-o zi foarte mult si de atunci nu vreau sa mai aud de asa ceva :(!


Te pup!
Adina Aruştei a spus…
Eu iubesc cocosul si nu as avea probleme cu sapunul, numai ca mi se pare cam mult 44 lei pentru 4-5 zile. in plus, nu prea suport sapunul solid :(
Ela a spus…
Cat de fain!Cu siguranta as vrea sa il incerc!
Toma Aurora a spus…
Meg si mie mi se pare scump. In schimbul lui as recomanda sapunul cu cocos de la Yves Rocher.

Ela, arata super dragut! :X Eu am fost cucerita pe loc de ambalaj.

Pup:*
Anonim a spus…
supeb ambalaj! insa pretul si cantitatea..
Toma Aurora a spus…
Buna Li,

Bine ai venit pe blogul meu!
Tocmai te-am adaugat in lista si urmeaza sa fac un tur blogului tau!


Te pup!
Anonim a spus…
Buna! Te citesc de ceva vreme..:D si blogul meu..are 2 zile de-abia :))
Anonim a spus…
si ca m-ai adaugat in lista..e o onoare :D
Toma Aurora a spus…
Li, eu consider ca toti bloggerii trebuie sa fie egali. Nu conteaza care are mai multa experienta sau care este mai cunoscut. Iti dai seama ca si eu sunt un mic "viermisor" pe langa altii! :))
Anonim a spus…
da..fiecare creste pe zi ce trece :D
Anonim a spus…
Aurora,

Ai folosit prea mult o data, de-aia ti s-a terminat repede. Si de-asta ti-a ramas pe piele, ai pus prea mult si nu s-a putut absorbi! Am si eu si ma tine cam 2 luni, cu aplicare cam la 2 zile. Fiind foarte gras, rupi o bucatica mica si o intanzi mult pe piele, masand.