Review: Serbet de corp cu ghimbir si portocale Sabon


Nu demult v-am vorbit despre exfoliantul de corp cu ghimbrir si portocala de la Sabon, despre care v-am spus ca este foarte revigorant si are un miros superb de citrice. Astazi a venit ziua serbetului de corp din aceeasi gama sa fie prezentat pe blogul meu.

In ultimele saptamani am abuzat de lotiuni si creme hidratante pentru corp, dupa ce in luna septembrie nu folosisem mai deloc acest gen de produse, din cauza frigului care ma stapanea. Apoi am inceput sa consum produsele deja incepute si rand pe rand toate au fost golite. Un prilej numai bun sa scot din cutia cu cosmetice sigilate creme de corp noi. Si un prilej si mai bun sa ma gandesc ce alte lotiuni imi voi cumpara in viitor :D.

Serbetul de corp este o varianta usoara a lotiunilor pentru corp, are o textura de gel si este mai putin hidratant decat un unt de corp, spre exemplu. Este varianta perfecta pentru zilele calduroase, pentru ca racoreste pielea si se absoarbe foarte repede. Nu ramane la suprafata si nu este deloc lipicios.


Pretul unui borcanel elegant de 200 de ml este de 69 de lei. Este un pret mare pe care si-l merita avand in vedere ambalajul, calitatea si aroma deosebita, naturala, proaspata. Dar, personal, recomand produse mai ieftine daca sunteti mari consumatoare de lotiuni de corp. De asemenea, daca aveti pielea foarte uscata va recomand sa incercati un unt de corp (eventual tot de la Sabon ) pentru ca serbetul nu este foarte hidratant


M-a atras foarte tare ambalajul sau, din sticla. Mai am cateva borcanele consumate de la Sabon pe care le-am spalat, le-am fiert si le-am folosit ca sticlute pentru dulceata si siropuri. Asadar sunt si practice si pot fi refolosite cu succes.

Mie aceasta gama cu ghimbir si portocale imi aminteste de sucul proaspat stors de citrice iar mirosul este, cum am mentionat mai sus, foarte natural si suculent. Cu toate acestea, nu pot sa declar gelul-serbet cel mai bun produs pentru ingrijirea corpului pe care l-am folosit pana in prezent, primele pozitii find ocupate in continuare de lotiunile de corp parfumate de la Yves Rocher (din categoriile parfumurilor), de uleiul de corp Sabon si mai nou de unul de corp de la Fennel. Am mai avut si alte lotiuni bune, dar momentan nu imi aduc aminte denumirile lor. Ii ofer nota 9 pentru textura usoara, mirosul aparte, prezentarea ireprosabila si cu siguranta imi voi mai cumpara acest gen de produse de la Sabon (de preferat la vreo oferta).


Ca sa raman la capitolul creme pentru corp, am primit de la Styx.ro cateva mostre pe langa produsele comandate. Am testat laptele de corp Alpin Derm cu lapte de capra si am fost surprinsa de calitatea acestui produs. Pretul unei sticlute este de 80 de lei si nu cred ca as cumpara-o la pret intreg pentru ca mi se pare destul de scumpa, dar hidrateaza pielea in profunzime si o lasa atat de fina. O pun totusi pe lista pentru zilele in care voi avea super multi bani  si o sa mi-o pot permite.




Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Ce bine suna "serbet".:-p Eu una nu am nevoie de o lotiune de corp foarte hidtratanta pentru ca pielea mea nu este uscata nici dupa dus, deci mi s-ar potrivi textura usoara al acestuia.

Eu deobicei folosesti orice fel de lotiuni,creme etc numai sa miroasa bine. Am devenit de cateva luni o maare fana a produselor pentru corp, pt ca inainte nici nu le dadeam atentie si imi era lene sa le folosesc, acum de drag imi fac dus pentru ca stiu ca dupa urmeaza rasfatul :))

Te pup
coco a spus…
cred ca e super ...rasfat !
Anonim a spus…
cred ca Sabon cucereste cel putin 50% din clienti prin ambalaje :X
Descude a spus…
Eu sunt innebunita dupa lotiuni si tot ce tine de ingrijirea corpului si acest serbet suna atat de bine...si delicios:D
Toma Aurora a spus…
Ginutza, asa am avut si eu o perioada in care nu mai vroiam sa aud de lotiuni. Dar de la o vreme sunt nelipsite! La fel ca si tine, abia astept rasfatul de dupa dus.

Nu sunt o persoana pretentioasa cand vine vorba de lotiuni de corp. Imi plac si cele ieftine si cele mai scumpe, important este sa aiba un miros placut si sa nu fie uleioase.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Coco, un rasfat fructat si inviorator!

Li, cred ca mai mult de 50% din pret il platim pentru ambalaj :)) Au niste borcanase si sticlute fenomenale!
Toma Aurora a spus…
Descude , aroma sa este miam-miam. Este bine sa il cumperi la reducere (pana la 50% cand gasesti vreun cupon sau au Happy Hours). Eu asa l-am cumparat de fiecare data!

Pup!
Adina Aruştei a spus…
suna tare bine "serbet". am si eu un serbet de corp de la fruttini, il ador.
ma atrag produsele Sabon datorita posturilor tale... :)
Toma Aurora a spus…
Meg l-am vazut pe blogul tau. Ador produsele Fruttini. Nu am avut niciodata dar colega mea de apartament avea o multtttiiiimmmmmeeeee!


Abia astept sa ajung si eu prin Carrefour sa imi cumpar ceva de la ei :X
Alina a spus…
asta ma tenteaza!!! si n-am voie sa cumpar:(