Review: Golden Bronzer ELF


Am cumparat acest produs de la Elf, in urma cu aproximativ 8 luni, in timpul unei promotii in care am beneficiat de transport gratuit pentru o comanda mai mare de 40 de lei. L-am luat in dublu exemplar, unul pentru mine si unul pentru a-l face cadou. De cand l-am achizitionat l-am folosit de cel putin 100 de ori, pe post de bronzer, fard de pleoape, fard pentru conturarea fetei, pudra pentru decolteu, etc.
Tot folosindu-l , nu am reusit sa ii dau de capat :)). In prezent, arata astfel:


Este aproape intact si doar in centru prezinta urme de folosire, desi, din cate imi amintesc, treceam cu pensula pe toata suprafata cutiutei si abia apoi aplicam brozerul pe piele. Nu imi mai amintesc exact cand expira (nu mai am cutia pe care era trecut semnul cu numarul de luni de valabilitate), dar momentan se prezinta in stare buna.

Imi place la aceasta pudra faptul ca nu este prafoasa. Am mai avut o pudra Elf intr-o singura nuanta care, desi arta foarte frumos pe fata, se consuma in cateva saptamani din cauza faptului ca se lipea de pensula ca de un magnet si nu avea o consistenta dura.


Nuanta mea preferata din cele patru este cea din coltul din stanga, aflata sus. Este cea mai aurie din toate patru si cea mai intensa, dupa parerea mea. Cu toate acestea, niciodata nu am folosit-o individual ca si blush si am preferat sa fac un mix din culorile bronzerului.

Pretul acestui produs este de 18 lei. Un pret foarte mic pentru calitatea sa. Este cel mai natural bronzer pe care l-am folosit pana in prezent si consider ca se potriveste tuturor tipurilor de piele. Persoanele cu tenul deschis stiu ca intampina probleme in armonizarea produselor bronzante cu pielea lor alba ca laptele. Cu bronzerul Elf nu vor avea nicio dificultate, pentru ca nu este foarte pigmentat, iar culorile sidefate vor adera pe fata fara sa lase pete, urme, linii vizibile.


Din partea mea primeste calificativul maxim si imi doresc ca pe viitor sa cumpar si nuanta Warm Bronzer. Atentie! Daca doriti doar sa va conturati precis fata, acest produs nu este foarte indicat pentru ca nu este foarte pigmentat si contine si particule fine, stralucitoare.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Foarte interesant produsul, insa tu oricum ai un ten atat de frumos, nicio imperfectiune....
Toma Aurora a spus…
Simona, am si eu imperfectiuni, dar le camuflez cu fond de ten :)). Am observat ca daca nu imi dau cu fond de ten intr-o zi, imi apar cel putin 10 cosuri. Cred ca tenul meu s-a obisnuit cu acest lucru, iar fondul de ten imi usuca cosuletele care stau sa apara.

Te pup!
Simona Tucu a spus…
Cam asa sta treaba si la mine, doua zile fara fond de ten si imi arata fata oribil, deshidratata, cosuri mici ... e clar ca protejeaza fondul de ten intr-un mod extrem de eficient, fata de factorii nocivi din mediul extern...oricum tu chiar ai un ten foarte frumos...! :)
Toma Aurora a spus…
Da, ma gandeam si eu ca fondul de ten este un adevarat "scut" impotriva vantului, soarelui si poluarii. Iti multumesc pentru compliment si stai linistita: si tenul tau arata foarte bine!
Adriana a spus…
Buna! Cam cat rezista pe tenul tau acest bronzer?Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Adriana, rezista de dimineata pana seara. Eu folosesc si pudra de obicei (tot de la ELF, este incolora si nu se vede pe fata). Niciodata nu am avut probleme cu blush-urile. Mereu au ramas pe fata, daca am folosit si pudra inainte.

Te pup ;*
Anonim a spus…
imi place, arata foarte natural. urasc efectul ala de..masca!
Toma Aurora a spus…
Li, arata foarte natural si nu este portocaliu ca alte produse in nuante de bronz.