Review: Fond de ten mineral Vichy Aera Teint



Am vazut acest fond de ten in postarile fetelor din afara tarii noastre.
La noi nu stiu daca a aparut inca in magazine, insa eu l-am gasit pe Okazii, in toata gama de nuante, la un pret FANTASTIC!

In mod normal acest produs costa 20 de lire, adica aproximativ 100 de ron. La noi in Romania, l-am gasit online pe site-ul Aoro, la pretul de 98 de lei. Pudra vine insotita de un kabuki realizat din par natural, in 4 nuante: 10 Opal, 20 Nude, 30 Sand si 40 Gold. Eu mi-am ales cea de-a treia nuanta, potrivita pentru un ten mediu spre inchis. Nuanta mi se potriveste perfect, ma bucur ca nu am ales ceva mai deschis.

O cutie are o cantitate de 5 grame de fond de ten mineral. Chiar cum deschidem capacul, gasim instructiunile lipite in interior.
Eu nu l-am aplicat cu pensula, deoarece sora mea a insistat sa i-o ofer ei. Am folosit kabuki-ul ELF, care este foarte moale si cu care se aplica foarte bine pudrele minerale.


 Iar acum, ma vad nevoita sa va arat rezultate acetui fond de ten. In primul rand mentionez ca momentan trec printr-o perioada nefasta in ceea ce priveste tenul (stiti voi, perioada aceea stresanta pentru femei, de dinainte de menstruatie). In aceste zile, de regula, tenul devine iritat, in sensul ca imi apar multe pete rosiatice pe toata fata. Acestea dispar destul de repede, dar nu le-am gasit niciun remediu sa nu mai apara in fiecare luna. Oricum sunt destul de usor de acoperit cu un fond de ten cu putere mare de camuflare si cel mai sigur au ca motiv dereglarea hormonala din aceste zile.





Dupa aplicarea unui singur strat subtire de fond de ten, petele sunt acoperite bine si de la o distanta de 30 de cm tenul pare perfect curat. De apoape se vad usor micile imperfectiuni cum sunt mascate, dar luati in calcul faptul ca poza a fost facuta la o distanta de 5 cm de piele. Prima poza nu a iesit foarte clara, deoarece fiecare pata devenea un centru de focus pentru obiectivul aparatului. Astfel incat, nicio poza nu mi-a iesit clara. In concluzie, pana si aparatul foto nu a mai fost "deranjat" de bubitele rosii si a facut o poza curata, dupa ce m-am dat cu fond de ten.


De la departare, repet, efectul este foarte placut, cred ca in doua straturi deja obtinem un ten infailibil.
Va spuneam ca l-am cumparat la un pret fantastic, dar nu vi l-am spus inca despre ce suma este vorba. Ei bine, 25 de lei ! Impreuna cu transportul m-a costat 33 de lei si a ajuns in 2 zile. Va las si adresa vanzatorului de pe Okazii: Cosmetice-oferte (dati click pe nume pentru detalii).




Eu il recomand pentru ca are o putere de acoperite cel putin medie, este usor de folosit, nu lasa pete pe fata si are si SPF 20. Iar pretul sellerului de pe Okazii este grozav!



Comentarii

LazyCat a spus…
ce bine arata!yummy!ai avut neplaceri din cauza lui?mici monstruleti sau ti-a uscat fata?
Toma Aurora a spus…
Lazy Cat, momentan nu am observat reactii negative. In general nu ma irit de la fondul de ten, mai mult de la creme sau geluri de curatare.


Eu am tenul mixt/gras si in general ma impac bine cu fondul de ten mineral. Stiu ca persoanele cu tenul uscat au nevoie de o crema foarte hidratanta, aplicata ca baza, in cazul in care se hotarasc sa utilizeze astfel de produse. Fiind practic o pudra, absoarbe excesul de sebum si poate usca tenul deja cu tendinte de uscaciune.


Te pup :*
bluemonoxide a spus…
Vaiiii genial:x mai ales pretuuul! Cand o sa o termin pe cea de la TANF cu siguranta o sa imi iau fondul asta:D dar nu stiu cum e cu nuantele.... niciodata nu nimeeresc nuanta bine.. cat de inchis este sand?
bluemonoxide a spus…
Btw, poti pune o poza cu ingredientele? (sau sa le scriiiiii ;;) )pretty please?:D
Alina a spus…
Arata bine, dar eu am avut numai neplaceri cu fdt mineral:(
Descude a spus…
Tu ma bagi la cheltuieli:))
Glumesc,de fiecare data dupa ce ai lasat numele vreunui seller de pe okazii,m-am si pus pe comandat de la ei:)
Sa ne mai lasi asa informatii!
Pup
Toma Aurora a spus…
Bluemonixide, sand e o culoare potrivita pentru mine: eu am tenul usor inchis, nu foarte inchis, dar nici mediu la culoare.

Iti las un link, de pe site-ul oficial. Aici gasesti toate ingredientele+ pareri ale consumatorilor:
http://www.vichyconsult.co.uk/ProductPrint.aspx?codeProduct=PDMIN001



Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, multe persoane cu tenul sensibil sau uscat s-au plans de fondurile de ten minerale. Depinde foarte tare de tipul de ten! :*
Toma Aurora a spus…
Descude, normal ca mereu voi lasa informatiile necesare. Mi se pare normal sa vanam toate reducerile posibile si preturile mici, mai ales ca la noi in magazine nu prea se practica reducerile consistente.


Acest magazin de pe Okazii mi-a atras atentia deoarece are multe produse Vichy care s-au lansat doar in alte state (de exemplu gama dermablend). La noi cand apar nu au niciodata discount, au preturi maricele, pe care multi nu si le permit.

Pup!
Anonim a spus…
Cat crezi ca poate tine acest fond de ten? mi se pare mica cantitatea - doar 5 g
Toma Aurora a spus…
Anonim, cred ca ma tine in jur de o luna.
Am avut unul mai mic de la Avon, avea 6 grame, m-a tinut cam 6 saptamani.

Cel de la ELF, pe care l-am primit marti, are doar 2,8 grame- asadar cel de la Vichy are o greutate medie. :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Anda!
Gina Cristiana a spus…
Foarte dragut. Eu una nu as fi avut incredere sa cumpar mai ales diferenta de pret , crezand ca e un fake insa daia este bun un blog :) cred ca vanzatorul dupa okazii le-a vandut pe toate ca nu am mai gasit insa saptamna viitoare daca il are il iau :* Te pup
Toma Aurora a spus…
Ginutza, stiu ca unele fete si l-au comandat ieri, imediat dupa ce am facut postarea. Ma gandeam eu ca se va termina stocul :))Intr-un fel ma gandeam: aha, sa vezi acum ca nu o sa il mai gasesc eu!


Dar sunt sigura ca va mai aduce. Produsul e proaspat lansat, deci are de unde sa refaca stocul. Eu am incredere in multi vanzatori de pe okazii deoarece am citit deseori pe makeupalley cum in alte tari, precum SUA, Marea Britanie, produsele sunt reduse in unele magazine si cu 90%. De exemplu, o fata spunea ca a cumparat mai multe sticlute de crema Clinique cu 2 lire/ fiecare. Si nu era expirata, sau in curs de expirare, pur si simplu era o promotie la o drogherie locala.
Gina Cristiana a spus…
Ce bine. Imi plac la nebunie postarile tale cu produse bune si cea cu blushurile Astor m-au pus pe ganduri :)) da chiar astept sa refaca stocul cu fondul de ten si sunt prima care il ia ;;) Te pup
Unknown a spus…
Arata foarte foarte bine,diferenta fiind notabila intre inainte si dupa.Eu m-am impacat foaret bine cu fondurile de ten de la Vichy,fiind singurele produse ale acestui Brand pe care le cumparam.Cu siguranta voi incerca si eu acest fdt.Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Ginuta, cu placere! Si eu vreau sa imi mai iau unul, desi mi-am promis ca nu imi mai cumpar pana nu consum deja ce am! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Endre, si eu am o parere buna despre fondurile lor de ten, de fapt doar despre cele 2 pe care le-am incercat pana acum. La capitolul creme de fata, m-au dezamagit, la fel si crema anticelulita, deodorantul stick.

In rest am fost multumita de deodorantul cu roll-on, de apa termala si de gelurile de curatare.
Anonim a spus…
Foarte bun review-ul, cautam de mult un astfel de produs. Cred ca o sa il incerc si eu dar o sa il cumpar totusi de pe aoro.ro ca acolo e sigur original. Pe okazii m-am pacalit de cateva ori si nu prea mai am incrdere...
Toma Aurora a spus…
Anonim, pentru acesta garantez ca este original. De asemenea fetele care au dat comanda dupa mine, iti pot garanta acest lucru. Vichy nu cred ca a ajuns inca sa fie falsificata.


Stiu ca in afara acest produs a fost la reducere pentru ca deja va fi scos din porductie ( in Uk costa si 3-4 lire la reducere).

Mi se pare mult prea scump cel de pe okazii. Gandeste-te ca ti-ai putea lua 4 cutiute cu acei bani de pe Okazii.

Te pup!
Anonim a spus…
Sunt curioasa cum adera genul acesta de fond de ten pe piele? E nevoie ca pensula sa fie usor umeda?
Toma Aurora a spus…
Adera foarte usor pe piele, nu este nevoie de prea multe miscari si nici de umezirea pensulei. Nu este nevoie nici de crema de fata aplicata inainte de inceperea machiajului....se prinde usor si simplu, ca un fard de pleoape!