Review: Comme une Evidence, Yves Rocher

Voi face astazi o descriere gamei pe care o folosesc in prezent, in materie de ingrijire a corpului. Am decis sa consum tot ce aveam deja desigilat pana sa desfac produse noi. De acest set uitasem pentru ca il pusesem pe masuta cu parfumuri si dat fiind faptul ca recipientele sunt micute, mereu le-am trecut cu vederea.

Parfumul Comme une Evidence este unul dintre primele parfumuri de la Yves Rocher pe care le-am avut. Sora mea era amorezata pana peste cap dupa el si avea peste 10 sticlute de 50 de ml si mi-a dat si mie 2. Acest parfum miroase a primavara, a lacramioare si ma duce cu gandul instant la o vale racoroasa dintr-o padure. Nu este neaparat fresh, dar nici dulce. Este un parfum puternic si destul de persistent, ca un fel de potiune concentrata din flori de margaritar.


Parfumul -crema este varianta mini a sticlutei, contine 3 grame de crema parfumata foarte concentrata. Miroase foarte intens si se consuma greoi. Cred ca este cea mai placuta varianta de a te parfuma atunci cand ai probleme de respiratie sau cand devi putin alergic la parfumul cu vaporizator. Eu aplic crema cu degetele, dupa ce le trec de cateva ori peste continutul cutiutei. Mainile nu raman murdare sau uleioase, ci doar foarte parfumate.


 Mi-am comandat un set mini format din gel de dus, lotiune de corp si mini-parfumel dintr-o oferta mai veche. Gelul de dus are 50 ml, este transparent dar dens, face multa spuma si miroase placut. Nu la fel de intens ca si lotiunea de corp, care este puternic infuzata cu aroma Comme une Evidence. Lotiunea are aspectul unui lapte de corp, este usor apoasa, dar este hidratanta si se absoarbe destul de greu in piele. Pielea nu ramane uleioasa, dar se simte lotiunea la suprafata pentru cel putin 20-30 de minute.


Desi flaconasele sunt micute, se consuma destul de greu. Gelul de dus cel putin, din cauza faptului ca face foarte multa spuma se consuma in acelasi timp ca un produs similar intr-o cantitate de 250 de ml. Lotiunea in schimb, nu este la fel de economica si cred ca este suficienta in tub doar pentru 5-6 aplicari.


Gelurile de dus si lotiunile din gamele parfumurilor Yves Rocher mi se par cele mai puternic parfumate produse de acest gen. Le consider la fel de concentrate ca si lotiunile Nina Ricci, spre exemplu. Preturile sunt un pic maricele: 50 de lei un gel de dus, 70 de lei un lapte de corp, dar le putem gasi la oferta, reduse cu 25-30% sau le putem primi cadou intr-o oferta personalizata.

Eu imi doresc foarte tare gelul de dus si lotiunea de corp Iris Noir, cred ca v-am mai spus. De asemenea imi face cu ochiul si un gel de dus si un parfum Rose Absolue, deoarece am avut un parfumel mini de 4 ml si mi-a placut la nebunie.


 Pentru cele care doresc sa primeasca parfumul Comme une Evidence cadou, va atasez o oferta de recomandare. Va puteti inscrie fie un membru al afmiliei, fie o cunostinta sau un prieten apropiat si puteti primi, la alegere, un set de genti de voiaj, parfumul sau un cadou surpriza. In plus primiti si setul de gentute rosii gratuit, totul pentru o comanda de minim 29 de lei din catalogul Yves Rocher.




Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Pur si simplu ador parfumul asta!:X Cel mai mult imi place sa-l folosesc primavara...:X
Miuri a spus…
si mie imi place foarte mult parfumul asta :)
Toma Aurora a spus…
Anda si eu tot pentru primavara il vad a fi perfect!


Miuri, miroase foarte frumos si ma bucur ca este si pe placul tau!
Cei de la Yves Rocher au mereu cate o oferta tentanta :) Parfumul-crema? N-am auzit pana acum :">
Toma Aurora a spus…
It's Friday, nu stiu daca mai exista prin cataloage. De obicei apare doar in plansa cu timbre atasata ofertelor. Si cei de la Oriflame aveau ceva asemanator: parfum-crema Freya sub forma de pandativ.
Marra a spus…
vaaai si eu am fost indragostita de parfumul asta:X:X:X:X
Toma Aurora a spus…
Marra, intri si tu in categoria fanelor alaturi de noi :D!
Ionny a spus…
Si eu intru:)))) cred ca am avut de 10 ori parfumul asta.. ma reprezinta in totalitate!
Toma Aurora a spus…
Ionny, dar ti-a placut, nu gluma! :))))
Alina a spus…
Am avut si eu parfum si parfumul crema. A fost ok, insa eu ma satur foarte repede cam de tot, asa ca nu cred sa-l mai cumpar. Momentan imi place so elixir. Si mi place si moment de bonheur- ar trebui sa scriu si eu despre el:)
Toma Aurora a spus…
Alina si mie imi plac cele doua mentionate de tine. Momentan am 2 parfumuri so elixir sigilate si un mini parfumel moment de bonheur (miroase fantastic!)


Pup:*
Al a spus…
Mi-am luat si eu un parfum Yves Rocher de pe aoro.ro si intr-adevar este un parfum foarte bun.
Denisa a spus…
Intr-adevar este un parfum care miroase super...http://blogulcusidespretoate.blogspot.com
Unknown a spus…
Buna, cam cat tine pe piele laptele de corp? Am cumparat apa de parfum, dar as fii vrut sa imi iau si lotiunea de corp. Mersi
Toma Aurora a spus…
Angi, nu l-am folosit in fiecare zi, dar tubul acesta mic (50ml) m-a tinut vreo 15 zile in total.
Toma Aurora a spus…
Ma refer la timpul care s-a scurs pana s-a consumat :D
Unknown a spus…
Scuze, a fost greseala mea, ma refeream la cat se mentine pe piele. Daca e similar cu laptele Iris Noir :)
Unknown a spus…
Stiu ca cel din gama Iris Noir tine f mult pe piele....
Anonim a spus…
aceasta oferta mai este valabila????
Toma Aurora a spus…
Buna, aceasta oferta a fost valabila in octombrie 2011. Intre timp, a expirat.
Unknown a spus…
Unul dintre favoritele mele :)
Anonim a spus…
Vand Apa de parfum Comme un evidence L`eau parfum intense 50 ml. Ambalajul a fost desfacut. Am pulverizat doar o data. Mirosul este foarte foarte puternic si intens. Insa nu este pe gustul meu. (nu mai era parfum in testerul din magazin si am mers pe mana vanzatoarelor) Parfumul costa 130 (pot arata bonul fiscal). Tinand cont ca l-am scos din ambalaj il vand cu 80 lei. Daca doreste cineva lasati comment sau apel la 0761763907