Favoritele lunii octombrie :)


S-a dus si a doua luna din toamna....inca una si ne vom apuca sa aninam clopoteii de Craciun prin bradut! Vremea a devenit din ce in mai capricioasa, dar eu stiu ca o data cu fiecare clipa, ora, zi trecuta ne apropiem din nou de primavara calduta si vesela :D Sa nu uit de sarbatori- cand ne vom formula dorintele in cele mai inocente moduri posibile, pentru a ne fi indeplinite :))

Luna aceasta preferatele mele au fost produsele de machiaj, alaturi de lotiunile si unturile hidratante pentru corp. Am renuntat la fondurile de ten lichide si am abuzat de cele minerale de la Elf si Vichy. Evident pensula kabuki nu putea lipsi din ecuatie. Mai nou o folosesc si pentru a aplica blush-ul si pudra de fata! Machiajul ochilor a fost asigurat de pudrele de obraz de la Elf si Yves Rocher, iar pentru conturarea lor am folosit gelul crema negru Elf. Am folosit mai mult ca niciodata luciuri de buze, iar preferatele mele din aceasta luna au fost : luciul de buze Calvin Klein, luciul de buze cu sclipici Yves Rocher si gloss-ul roll-on Color Trend. Deja am mai ochit cateva luciuri de la Avon, asa ca in scurt timp presimt ca voi avea o mica colectie ;).


Gelul de dus al lunii este cel cu trandafiri de la Sabon. Il completez cu uleiul de corp din aceeasi gama si, mai nou, cu untul de corp Fennel cu aroma de flori de cires. Pielea de pe picioare da semne de crapare asa ca folosesc o data la doua zile lichidul emolient si crema abraziva cu rodie si ciocolata de la Avon. Rezultatele de pana acum sunt foarte multumitoare, voi reveni cu un review in curand. Deodorantul preferat a ramas cel cu citrice Bourjois. Stau si ma tot intreb cum de nu s-a consumat pana acum, avand in vedere faptul ca l-am folosit in fiecare zi de cand l-am cumparat. Cu siguranta voi ramane fidela acestei firme in ceea ce priveste deodorantele!


La capitolul ingrijire capilara  nu au existat mari modificari fata de ritualul din luna octombrie: sampon Wella, balsam pentru par vopsit Avon, keratina lichida Byphasse. Surprizele placute ale lunii au fost masca pentru par vopsit de la Avon si uleiul de migdale dulci Krautergarten. Am utilizat uleiul pana acum de 5-6 ori si l-am tinut uneori si cate 3 zile in cap, fara sa il clatesc. Este foarte hidratant si face parul foarte stralucitor. O sa ii fac si lui o descriere in viitor. Imi place ca nu este gras si ca il pot folosi si pe ten. Mi se pare ca se absoarbe repede in firul de par si ma bucura faptul ca nu are un miros sesizabil.

Acum cateva zile m-am si vopsit, tot cu vopsea Avon, nuanta Saten Mediu Aramiu. Am obtinut o culoare foarte bogata, cu multe refexii ciocolatii-visinii. O culoare numai buna pentru toamna, zic eu!


Vopseaua Avon are nota maxima de la mine pentru faptul ca arata foarte natural  si nu este deloc agresiva cu firul de par. In plus este foarte economica si este echivalentul a doua cutii obisnuite de vopsea pentru par (gen Wellaton, Palette, Garnier).


Nu am foarte multe de spus in ceea ce priveste ingrijirea tenului deoarece in aceasta luna am incercat multe mostre de lotiuni, creme de fata, de ochi si nu am folosit in mod constant un anume produs. M-am rasfatat aproape zilnic cu o masca de fata. Stiu ca nu este bine sa folosim zilnic masti de fata, dar nu m-am putut stapani. Prefertele acestei luni au fost cea matifianta Yves Rocher si cea cu orez de la Planet Spa. Am reuist sa consum exfoliantul cu sambure de piersica de la Yves Rocher si mai am foarte putin pana epuizez continutul cremei abrazive fine cu ceai alb Avon. Ambele mi s-au parut foarte bune si regret intr-un fel ca s-au terminat. Pe de alta parte ma bucur ca pot incerca ceva nou.

Despre tratamentul de microdermabraziune Anew Clinical o sa va vorbesc abia peste 8 saptamani de utilizare; nu vreau sa ma grabesc cu un verdict inainte de incheierea programului de utilizare. La fel o sa procedez si in cazul cremei Anew Genics, de care sunt foarte incantata momentan.


Parfumurile preferate: in primele trei saptamani ale lunii am folosit numai Extraordinary de la Avon, un parfum scos din productie de ceva timp. Am reusit sa fac rost de el de la Iulia, o fata foarte draga mie de pe forumul Elle. In ultima saptamana din octombrie, Rose Absolue a fost lider absolut si ...ca sa pastram registrul tragic...si el va fi scos din productie in curand! Imi pare rau ca deja am facut o noua comanda la YR si nu imi mai permit sa imi iau inca un parfumel, dar sper sa nu scoata oferta prea repede de pe site. Mai nou, am facut o pasiune pentru Vanille Noir si mi l-am comandat dintr-o oferta, impreuna cu gelul de dus din gama sa si niste demachiante pentru ochi. Dar luna viitoare, daca parfumul Rose Absolue va ramane in continuare in oferta, intentionez sa mi-l iau cel putin inca o data.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Dragute produsele tale, stii cat imi place glossul CK... :P
Pudra aceea bronzanta Elf arata tare bine, cred ca o sa o pun si eu pe lista pentru urmatoarea comanda...
Ai un par superb! :)
pupici!
Toma Aurora a spus…
Simona, multumesc :D
Nu stiu daca exista pudra bronzanta in brosura- doar in plaintele cu timbre am vazut-o. Mi se pare ca acum are un ambalaj usor diferit. O am de o vesnicie si tot nu s-a terminat. Si mai am si una de rezerva...

Te pup!
Adina Aruştei a spus…
CK - stiu, ne place!! :)
altceva nu am folosit.
Aurelia a spus…
Iti sta foarte bine cu noua culoare!
Anonim a spus…
intr-adevar, foarte frumoasa culoarea parului! ai facut vreun review samponului Wella?
Iulia a spus…
Ori de cate ori mentionezi de parfum ma bucur asa tare ca esti multumita. :)
Foarte frumoasa culoarea parului. Are un aspect boem si , asa cum zici si tu, foarte potrivita de toamna.
Crema abraziva cu ceai am folosit-o si eu mult timp... si am fost incantata de raportul calitate+pret.
Toma Aurora a spus…
Meg, stiu stiu...am vazut si poza :D
Toma Aurora a spus…
Aurelia, iti multumesc ! Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Li, nu imi mai amintesc exact. Cred ca i-am facut "fratelui" sau : Wellla Age Restore. Este un sampon bun, dar nu este ceva exceptional. Nu fac matreata de la el, imi lasa parul moale, miroase placut, dar imi lasa impresia de ceva artificial.
Toma Aurora a spus…
Iulia, ieri iar m-am dat cu parfumul si...

Am si primit complimente pentru el: cum ca ar fi foarte puternic si frumos mirositor. Nu cred ca o sa il consum pana la fund...o sa pastrez mereu 2-3 stropi, ca sa il miros din cand in cand. Stiu ca pentru multe persoane poate fi gretos (pentru ca este foarte puternic, inabusitor), dar eu m-am indragostit iremediabil de el!
Te pup si iti multumesc de mii de ori pentru parfumel! :*
Alina a spus…
ma crezi ca din toata gramada asta de produse cel mai tare mi-a atras atentia glossul de la Avon? E clar, n-o sa ma pot abtine :((


imi place culoarea de par!:)
Toma Aurora a spus…
Alina, te cred!

Eu tot timpul stau cu el in mana. Am edvenit obsedata de el! :)


Te pup si iti multumesc!
Gina Cristiana a spus…
Imi doresc sa cumpar un sampon Wella zilele astea si te rog,daca vrei si poti sa faci un review samponului din imagine?

Multumesc mult.