Comanda Yves Rocher :X


Ieri v-am promis ca va postez ultima comanda de la Yves Rocher.

Spre rusinea mea nu m-am tinut de cuvant si am amanat postarea pana azi dimineata. Va anunt ca aceasta comanda a fost facuta pe site-ul lor oficial din Romania. Pentru cele care nu il cunosc, il puteti gasi AICI.
Momentan ruleaza o oferta conform careia pentru o comanda de minim 49 de lei puteti primi un parfum Rose Absolue, in varianta de 15 ml sau un cadou surpriza. De asemenea folosind codul "înscriere" veti primi si o mica surpriza (in cazul meu a fost crema de maini). Transportul este gratuit daca aveti o comanda de 79 de lei.

De curand am primit pe mail o noua oferta, valabila in magazinul online:


Cadourile de mai sus raman valabile si pentru aceasta oferta nou lansata.

Revenind la comanda facuta, aceasta a constat in gelul de dus Rose Absolue pentru care am platit 53 de lei + 12 lei taxe postale. Este o suma destul de mare pentru un gel de dus, dar luand in calcul si cadoul primit si mai ales calitatea acestui produs, merita din plin investitia.

Din gama parfumurilor pretioase de la YR, am mai avut doua geluri de dus So Elixir, gel de dus Comme une Evidence si gel de dus Naturelle. Toate au avut o calitate exceptionala, faceau spuma abundenta, parfumau intens pielea si se consumau greu, gratie consistentei dense.

De cativa ani visez la parfumul Rose Absolue si in tot acest timp am mirosit din cand in cand mini-parfumelul de 4 ml pe care il primisem intr-o comanda. Acum, ca s-a ivit aceasta oportunitate, nu m-am putut abtine. Chiar ma gandesc sa plasez o comanda noua, ca sa mai primesc un parfum nou. Initial imi doream sa comand IN2U de la Calvin Klein de pe eSun.ro, dar am stat mai bine si m-am gandit si cu banii de pe el imi voi comanda niste parfumuri care imi plac mult mai mult: Rose Absolue si Treselle + Treselle Mistique de la Avon .

In campania 17 avem o super oferta in brosura: putem combina oricare doua parfumuri si pentru ambele vom plati 69 de lei. Reducerea este foarte avantajoasa, de cca. 60%. In cazul in care sunteti reprezentanti, se mai adauga 10-20 de procente in functie de discountul aferent comenzii (ma refer la reducerea din pretul standard al unui parfum: 84 de lei, nu la discountul primit pentru pretul redus).

Din pacate, site-ul Yves Rocher practica in mare parte preturile standard ale produselor. Dar cu aceasta reducere de 30% puteti face mici afaceri. De exemplu, pe mine ma tenteaza parfumul Yria (care nici nu credeam ca mai exista, nu l-am mai vazut de cativa ani in brosuri). Pretul sau initial este de 130 de lei. Cu reducere, il vom primi pentru 91 de lei si in plus vom gasi in colet si parfumul Rose Absolue+ o surpriza in valoare de 49 de lei. Si, evident, combinatiile pot fi nenumarate.


In curand am inteles ca vom primi prin posta ofertele pentru Craciun (ne-a anuntat o fata draguta pe forumul Elle). Abia astept sa primesc pliantul si daca doriti il pot posta!


Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Foarte frumoase cadouasele pe care le-ai primit! sa le folosesti cu placere!
eu acum sunt setata pe alt parfum, deci nici nu deschid pagina de la YR, sa nu ma ispiteasca :)
Gina Cristiana a spus…
:) eu visez la Comme une Evidence si daca recomand pe cineva imi poti alege orice produs din brosura..deci il aleg pe el :X deabia astept. Cat despre ce ti-ai cumparat acum sunt super toate :*
Toma Aurora a spus…
Meg, multumesc!

Daca nu sunt prea indiscreta, pe ce parfumel ai pus ochii? :D
Toma Aurora a spus…
Da, Ginutza, stiu oferta. Pacat ca nu mai am pe cine sa recomand ;)) Miroase foarte frumos, sa te burcuri de el cand il vei primi! Te pup!
Butterfly a spus…
Imi plac produsele de la Yves Rocher, sa le folosesti cu placere :*
coco a spus…
macar ...ne clatim ochii , nu ? :)eu nu am voie ( promisiune ) sa cumpar nimic pana nu raman cu un singur produs din fiecare ...
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Butterfly!

Coco si eu fac genul asta de promisiuni, dar le incalc constant:))
Unknown a spus…
Eu sunt fan Yves Rocher. Imi plac mult produsele lor..siunde mai pui ca au de fiecare data o oferta foooarte ok pentru comenzi?
Alina a spus…
Am avut mostra de rose absolue si din pacate fierea mea nu-l suporta.
Gel de dus Naturelle am avut si mi s-a parut ca s-a consumat foarte repede. Dar cel Neonatura a fost ok, mi-a placut.
Cat despre Yria si eu am crezut ca a disparut, dar mai apoi am vazut ca inca mai e pe acolo. Eu inca mai am intr-un miniparfumel cateva picaturi. E fain, dar si asta mi se pare un parfum "matur".
Toma Aurora a spus…
ChicBoutique si eu sunt mare fan!!!

Si comparativ cu alte marci mai scumpe Yves Rocher are produse foarte bune si ne ofera asa de multe cadouri si reduceri!


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, niic sora mea nu prea il suporta. Ea prefera ca si tine variantele mai usoare, mai florale si mai naturale, fresh.

Eu din contra, le iubesc pe cele puternice, tipatoare.


Si Yria este un parfum "greu", dar mie imi place.


Te pup!
Alina a spus…
La mine e ceva nou, cu astea fresh. Nu ma recunosc..
Anonim a spus…
Sa postezi te rog daca ai catalog nou primit in comanda cu parfumelul Rose Absolue ca eu nu am mai primit recent catalog desi fac comenzi la ceva timp... de obicei cand imi convin si cadourile. Frumos blog, by the way.
Toma Aurora a spus…
Anonim nu am primit nimic nou :(

Iti recomand sa stai cu ochii pe forumul Elle, acolo posteaza fetele toate ofertele noi intr-un topic creat special pentru produsele Yves Rocher.

Multumesc!
Anonim a spus…
Multumesc ca mi-ai spus. Toate cele bune!
Anonim a spus…
Daca primesti oferta de craciun poate o postezi si pentru noi...:)
Toma Aurora a spus…
Anonim, vezi ca e postata deja pe forum.

Iti las link:
http://www.elle.ro/forum/viewtopic.php?t=815&start=0


Da click pe imaginile ofertei (ele au intial o dimensiune mai mica, dar se maresc).



Este ultima postare de pe pagina forumului.


Te pup si daca mai ai intrebari, nu ezita sa mi le adresezi!