Shopping day: ultimele achizitii din septembrie


Inca putin si trece si luna septembrie.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma ingrozesc cand ma gandesc la ploi, vant si temperaturi scazute si observ ca tot mai ma inclinatii sa imi iau haine de primavara-vara.

Acesta ar fi un motiv penturu care mi-am cumparat geaca de la Zara. Mi-a placut ca era aproape alba, arata ca si cum ar fi fost din piele (stiti voi: la Zara hainele si pantofii din piele ecologica se vand la preturi mai mari decat articolele confectionate din piele naturala), are fermoar pe lateral si are pliuri in spate. De asemenea, m-a atras faptul ca este mai scurta in spate decat in fata. Am vazut-o la cineva pe Lookbook asortata si la bluza cu maneci lungi; pe mine nu stiu inca daca m-ar prinde aceasta combinatie, dar geaca va fi cu siguranta purtata in zilele mai calduroase (daca nu in aceasta toamna, atunci la primavara).


Tot luna aceasta mi-am cumparat un pandativ foarte lung cu elefentel ivoire, cu margini aurite. Nu am o pasiune nebuna pentru acest gen de coliere, in general le prefer pe cele scurte, care nu depasesc linia sanilor. Pe cele lungi, de obicei le abandonez dupa cateva ore de purtat.


Aceste clamute mi-au inveselit ziua de ieri: cea cu fluturas este a mea, cea cu fundita a surorii mele. Sunt cumparate de la un sh si sunt exact genul de accesorii carora nu le pot rezista :)


Si....in sfarsit am primit cerceii mult visati, confectionati de sora mea. Dupa ce mi-am cumparat niste pietricele semipretioase pe gustul meu, ea s-a pus pe treaba si mi-a facut repede floricelele de magnolie (asa cum le numesc eu in sinea mea). Deja imi mai doresc cel putin 2 perechi la fel...dar trebuie sa ma abtin si sa nu o presez cu dorintele mele copilaresti.


Acum ma pregatesc sa imi alcatuiesc wish-listul de octombrie...plin cu haine groase, cel mai probabil :( Si, problema cea mai importanta, sper sa am parte si de mai multi banuti, dupa ce ieri deja mi-am secatuit bugetul cumparandu-mi un laptop nou. Urasc cand se strica ceva scump si trebuie sa il inlocuiesc. Momentan ma folosesc tot de pc, inca mai rezista. Laptopul are nevoie de Windows 7, adica de alti bani aruncati pentru configurare. Dar eu raman optimista si macar imi pregatesc lista de dorinte ;)

Comentarii

Miuri a spus…
dragute achizitii! sa le porti cu placere! si mie imi plac mult clamitele :)
Andreea♥ a spus…
Superbe achizitii! Sa le porti cu placere!
Cerceii sunt asa dragalasi!:*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Miuri si Andreea! Va pup pe amandoua :*
Ionny a spus…
dragute, ca de obicei...

mi-ai dat si mie microbul sh.. ieri mi-am luat niste blugi si un sacou..foarte cute! Deja ma gandeam ca voi celtui macar 100 de lei pe o percehe de blugi si m-au costat doar 25:D
Toma Aurora a spus…
Super, Ionny!

Eu, cand eram mai mica imi era rusine sa intru in astfel de magazine. Aruncam cu milioanele in haine care nici macar nu erau de firma (pe vremea aceea nu stiam de mall si faceam cumparaturi doar in judetul in care locuiam).

Apoi, cand eram cam prin anul 1 de facultate, l-am auzit pe Will I Am la show-ul Oprah, cum recunostea ca are multe haine de la sh si ca mereu primeste de la bunica sa lucrusi second hand foarte interesante.

Mi-am dat atunci seama ca are dreptate: in primul rand economisesc bani, cumparand produse de 5-10 ori mai ieftine ca in magazine si in al doilea rand particip la procesul ecologic de reciclare.

Astept poze pe blogul tau!
Te pup;*
Georgiana a spus…
Cred ca ti-am mai spus-o, dar imi place la nebunie stilul tau! :) Cred ca as merge cu tine la cumparaturi non-stop. Cercelusii sunt minunati :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Yellow Jade. Sunt innebunita dupa acesti cercelusi si i-am multumit surorii mele de zeci de ori pentru ei.