Shopping Day: Imperium Outlet

Astazi am fost in Imperium Outlet, magazinul pentru care aveam o reducere de 50% cumprata de pe e-redus.ro. Magazinul se afla pozitionat pe Bulevardul Unirii, nr 15, la jumatatea drumului dintre Piata Constitutiei si Parcul Unirii. Este imposibil sa nu il observati daca va plimbati pe alee.

Pentru mine a fost prima vizita in acest spatiu comercial si cu siguranta as fi cumparat mai multe hainute daca nu as fi avut deja foarte multe in sifonier + daca nu as fi cheltuit asa de multi bani in ultimul timp.
Asadar m-am limitat la strictul necesar, adica la pulovere. M-a bucurat foarte tare faptul ca majoritatea articolelor aveau masura S, lucru mai rar intalnit in outlet-uri.

Va spuneam ca sunt in cautarea unui cardigan lung, deoarece am o rochita usor transparenta, care necesita un astfel de pulovar.Am gasit fix ceea ce cautam: cardigan Only. Pretul sau standard de pe eticheta era de 39.95 euro, pretul din Imperium Outlet era de 55 lei, iar pretul platit de mine a fost redus cu 50%.


Pentru ca am multe rochite fara maneci si pentru ca vremea frumoasa da semne usoare ca isi va lua la revedere, m-am gandit ca acest bolero cu maneci crosetate Vero Moda este ceea ce imi doresc pentru completarea rochitelor de vara. Pretul de pe eticheta era de 34.95 euro, pretul din Imperium Outlet era de 60 de lei, iar eu am platit doar jumatate, gratie cuponului de reducere.

Am ramas placut impresionata de acest magazin, de aspectul sau curat, de calitatea hainelor si mai ales de faptul ca nu aduc doar masuri L-XXL. De asemenea personalul magazinului are nota maxima din partea mea: nu sacaie clientii cu intrebari de genul "Va pot ajuta cu ceva?", a fost amabil si au procedat profesionist in privinta utilizarii voucherului (probabil unele dintre voi isi amintesc de cateva angajate de la Accesorize care au refuzat cupoanele, pe motiv ca ar fi expirate).

Cabinele de proba au din nou feedback pozitiv: sunt curate, moderne si au si oglinzi mari in exterior, ceea ce mi se pare excelent- unele dintre noi probabil vor sa se mai fataie prin fata oglizilor ca sa vada exact cum arata hainele cand merg, danseaza, etc :) sau sa fie admirate de persoanele care le insotesc.

In plus, aici puteti gasi si haine pentru copii, barbati, incaltaminte,accesorii, dar si lenjerie intima. Orice client/vizitator isi poate lasa la casa adresa de e-mail pentru a primi newsletter din partea magazinului atunci cand se aduc produse noi. Interesant, nu?!


Dintr-un alt magazin de reduceri, din zona Unirii mi-am cumparat aceasta bluzita pastelata de la New Look, care nu a iesit ea foarte bine in poza, dar este minunata. Este confectionata dintr-un material vaporos, usor, combinat cu dantela. Pentru cele interesate, magazinul se afla undeva intre Universitate si Unirii, dupa DM-ul din zona Gabroveni.

De cateva zile, langa o magazie din spatele curtii, s-a pripasit un mic pisoias, atras probabil de celelalte pisici ale mele. Din pacate, momentan sta doar in acea zona pentru ca este latrat de cainii mei, dar este ca si adoptat de noi. Imi pare bine ca se intelege cu restul familie pisicesti, iar numele sau este pentru inceput Pripas. Da, stiu, este cam ironic, dar asta a fost prima ideea a surorii mele.

Comentarii

Marra a spus…
Sa le porti sanatoasa Aurora:* Toate sunt asa de dragute si diafane:X lovely!
Andreea♥ a spus…
Ce dragute sunt! Bluza de la New Look e superba! cat a costat? te pup
AlinaGav. a spus…
Sunt foarte frumoase cardiganele! Sa le porti sanatoasa!
Pisicuta este foarte draguta ;)) si eu am adoptat una saptamanile trecute ca a aparut la mine in curte si se juca cu catelul.
Unknown a spus…
Sa le porti cu placere,sunt foarte frumoase!
Liliana a spus…
Tot ce ti-ai cumparat este frumos, dar preferatul meu este boleroul Vero Moda. Sa le porti sanatoasa!
Toma Aurora a spus…
Marra, multumesc frumos;*
Toma Aurora a spus…
Andreea, bluzita a costat 25 ron- mai aveau si alte modele asemenatoare (de la Only parca).
Toma Aurora a spus…
Alina, Multumesc pentru aprecieri. Ma bucur pentru pisicuta ta cea noua :X
Toma Aurora a spus…
Endre, multumesc! :X
Toma Aurora a spus…
Liliana, si mie mi se pare foarte chic boleroul. Pozele au iesit cam luminoase si nu se vede exact calitatea sa. Partea crosetata cel putin, este superba:)
Monica - Pisica albastra a spus…
Sa le porti sanatoasa! Puloverele sunt absolut minunate, exact ceea ce mi-as dori sa cumpar si eu, iar cel cu manecile crosetate e unic, nu am mai vazut nicaieri asa ceva. Clar o piesa "statement".

De asemenea, te felicit si te invidiez pentru adoptia pisoiasului: ai o inima mare!
Eu ma topesc de cate ori vad un pisoi, insa din pacate sunt inca in plin tratament de imunizare. Sper sa functioneze si sa functioneze repede pentru ca nu stiu cat ma voi mai abtine sa nu aduc acasa orice matza de pe strada.
Special Koko a spus…
Both of them are really pretty :x
Toma Aurora a spus…
Pisicuta albastra, multumesc;*
Te inteleg perfect- si eu sunt alergica la usturoi :( Desi imi place aroma lui, trebuie sa renunt sa il includ in alimentatie deoarece ma simt foarte rau atunci cand il consum. Sper sa functioneze tratamentul tau si sa te bucuri de cat mai multe pisicute :)

Koko, multumesc :*
Andreea♥ a spus…
Multumesc pt raspuns! Trebuie sa merg si eu pe la magazinele de langa Unirea. Te pup
Toma Aurora a spus…
Cu placere Andreea. Eu vizitez acest magazin foarte des si mereu imi iau cate ceva dragut. In rest nu prea am cumparat din magazinele din zona, desi unele lucruri aratau interesant. Oricum, e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau daca iei tot sirul de magazinele la rand: )
LazyCat a spus…
mie imi place tare mult fusta ta :D
Toma Aurora a spus…
LazyCat, fusta este a surorii mele, ea e o mare fana a acestui tip de fuste, se simte foarte bine in ele. A luat-o din Miniprix Pacii cand era reducerea de 50% Sale, e de la bershka.Nu mai stiu exact cat a costat :)