Review: Gene false Ardell + Adeziv gene


Astazi am primit si am testat produsele comandate de pe Okazii in urma cu doar cateva zile.
Eu nu sunt obisnuita sa folosesc gene false- am mai purtat doar de cateva ori unele individuale de la ELF. In ultima comanda plasata pe siteul Elf din Uk, mi-am cumparat gene studio cu aplicator. Stiam ca adezivul lor este de proasta calitate, asa ca m-am orientat spre un alt adeziv. Initial vroiam sa imi cumpar adeziv Duo, de care am mai avut, dar nu am gasit decat in varianta transparenta, iar eu vroiam sa fie negru.

Asa ca am descoperit adezivul acesta Eyelash adhesive, care era cu cativa lei mai scump decat cel Duo si era disponibil si in varianta neagra. Pretul pe site-urile de profil era de 26 de lei, insa eu l-am gasit la un seller pe Okazii la un pret de 3 ori mai mic.

Genele le-am cumparat pentru ca erau de asemenea foarte ieftine (9 lei- pe site-urile de profil costa in jur de 20 de lei) si am zis ca daca tot platesc prin transfer bancar, macar sa fac o comanda de 20 de lei.


 Genele sunt de la Ardell si arata foarte natural, desi sunt lungi. Au si fire mai scurte si fire mai lungi, la fel ca cele cu care ne-a inzestrat Mama Natura. Eu tocmai le-am lipit la ochi: s-au prins imediat de pleoapa, s-au imbinat perfect cu genele in momentul in care le-am dat cu un strat de rimel, iar rezultatul final arata astfel:

 Inca nu am devenit eu experta, dar zic ca pentru o prima utilizare a genelor tip banda m-am descurcat binisor.Cand le-am lipit prima data simteam ca am ceva pe ochi, apoi treptat m-am obisnuit. Sora mea mi-a spus insa ca sunt de "pitzipoanca" si m-a pus putin pe ganduri. I-am dat eu repede o replica :"Si Adele poarta gene false si nu e pitipoanca!" dar parca tot am asa niste temeri.

Pe mine ma incanta faptul ca nu trebuie sa imi mai pun rimel mult pe gene. De obicei imi aplicam 2-3 straturi si peste zi imi mai cadeau in ochi si acestia mi se inroseau (cum am patit de exmplu in poza- m-am demachiat de rimel si au ramas rosii).

Voi ce spuneti? Cand le purtati si cat de vulgare/naturale vi se par?


P.S.: Ca sa nu tin totul pentru mine, numele sellerului de pe Okazii este magazinul_meu2011 . Inca mai are cateva bucati din aceste produse si multe altele, la preturi foarte avantajoase :)




Comentarii

Marra a spus…
Draga mea ai un tag de la mine:*:*:*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Marra.
Acum intru sa il "iau"!
:*
Descude a spus…
Mersi ca ai precizat sursa...mi-am dat si eu comanda de adeziv imediat ce am citit postarea ta:D
Chiar e super ieftin,sper sa fie si bun,abia astept sa imi vina comanda:D
Pup
Toma Aurora a spus…
Descude, dupa parerea mea este mai bun decat Duo. Mi se pare ca lipeste mai bine genele si are un timp de uscare mai redus.
Descude a spus…
L-am primit azi,e foarte bun,imi place doar ca eu sunt incepatoare si el fiind negru,cand le-am aplicat m-am murdarit toata pe pleoapa:))
Trebuie sa mai exersez!
Andreea a spus…
Buna! Mai ai cumva vreo informatie de contact a sellerului? As vrea sa-mi comand si eu produsele, dar de cateva zile are contul suspendat si nu stiu cum altfel sa-l contactez. Un numar de telefon, o adresa de e-mail, orice informatie mi-ar fi utila (adresa mea e pinkyav_2005@yahoo.com). Mersi!
Toma Aurora a spus…
Buna,Andreea! Eu le-am cumparat acum un an. Numai am niciun mail de pe vremea respectiva,din pacate :(
Anonim a spus…
Buna! Acela nu este un adeziv Duo iar acelea nu sunt gene false Ardell! Ambele produse sunt "dupes" dupa vestitele produse de aceea se gasesc peste tot la preturi foarte mici la o calitate incomparabila cu originalele.