Review: Gama Aqua Youth AVON


Am cumparat aceasta gama in urma cu aproape o luna, atrasa mai ales de porgramul motivational dedicat reprezentantilor. Setul costa la pret de catalog 59 de lei, dar l-am putut achizitiona cu numai 29, 5 lei, ceea ce reprezenta o reducere de aproximativ 70% fata de pretul standard al produselor.
Parerea mea despre aceasta gama destinata ingririi tenului tinerelor peste 20 de ani este impartita: unele lucruri imi plac, altele nu.


Gelul de curatare :
-curata foarte bine tenul;
-face extrem de multa spuma: munti de spuma:));
-este cremos;
-are un miros foarte puternic (de sapun);
-ma ustura daca imi intra in nas;
-nu l-as recomanda persoanelor cu tenul uscat sau foarte sensibil.

Nota mea: 7 


Crema pentru ochi:
-are o cosistenta lejera;
-nu lasa senzatia de gras in zona ochilor;
-hidrateaza optim pielea;
-are un miros mai soft decat gelul de curatare;
-nu irita ochii.

Nota mea: 8

 Gelul hidratant pentru fata:
-are o textura lejera, apoasa;
-se absoarbe total in cateva minute;
-lasa pielea foarte fresh si neteda;
-are un miros ceva mai puternic decat crema de ochi;
-hidrateaza optim, dar nu cred ca face fata unui ten uscat;


Nota mea: 9

Niciunul dintre produse nu mi-a provocat iritatii. Gelul de curatare l-am alternat cu alt produs similar si l-am utilizat doar o data pe zi.  In afara de crema de fata nu as mai cumpara alt produs din aceasta gama, deoarece pot alege la preturi asemanatoare alte produse mai bune din brosura Avon. In aceasta campanie nationala C14 Avon ne propune un program motivational la fel de tentant: 50% reducere la produsele Anew fata de pretul de brosura (doar daca avem comanda de 220 de lei din produsele Anew). In plus se primeste si parfumul Outspoken Intense cadou, daca indeplinim conditiile programului Anew. Eu m-am unit cu sora mea si cu siguranta vom profita de oportunitate.
Imi voi achizitiona crema intensiva de dermabraziune, crema de fata Anew Genics si un set de creme Anew Rejuvenate.
Am testat recent o mostra a noii game Genics si mi s-a parut minunata: textura usoara, foarte foarte hidratanta, cu efect instant de lifting. Mai mult, aceasta gama nou lansata- Genics- este adresata si femeilor tinere si celor mai in varsta, fiind un produs complementar de ingrijire.

Comentarii

Alina a spus…
Iar sunt pe aici, la comentat :) Mi s-a parut interesant setul, dar am renuntat sa-l cumpar pentru ca nu vroiam crema de ochi(ma ustura ingrozitor ochii de la toate facute de Avon). Si acuma imi curg balutzele dupa gelul ala de curatare:(((


ps Ce ma enerveaza blogspotul asta, ca nu-mi reactualizeaza ultima postare:(
Toma Aurora a spus…
Buna Alina,


Da, am observat ca postarile sunt actualizate uneori a doua zi dupa ce noi le publicam :(

Sa stii ca nu ai pierdut multe in ceea ce priveste gelul de curatare. Eu ma asteptam sa fie in genul celui Anew Rejuvenate, dar s-a dovedit a fi mult mai puternic si chiar imi lasa impresia ca usuca un pic fata.
Alina a spus…
Hmm, atunci nu-mi mai pare atat de rau!:) Apropo de Anew Rejuvenate, ce buna era crema aia pentru +25 pe care au inlocuit-o acum cu cea +30. Am avut-o de 3 ori. Nu stiu de ce n-am incercat noua gama, cred ca+30 ala ma sperie :-O