Review: exfoliant si crema de corp cu floare de lotul Planet Spa


Cele doua produse fac parte din gama Planet Spa de la Avon.

De-a lungul timpului am testat multe cosmetice din aceasta gama: unele mi-au placut, altele au fost aruncate inainte de a fi consumate. Cred ca este destul de greu sa faci intotdeauna alegeri inspirate in privinta alegerii produselor de ingrijire si de aceea trebuie sa testam...sa tot testam.

Gelul exfoliant cu floare de lotus este un exfoliant bun, cremos, cu un miros placut . Nu am mirosit niciodata o floare de lotus, dar daca intradevar se aseamana cu aroma gelului exfoliant, inseamna ca duce foarte bine cu mirosul de cocos.
Scrubul are particule exfoliante fine si face foarte multa spuma.
Este un produs pe care l-as mai cumpara si cu alta ocazie si ii ofer nota 9 pentru calitatea sa.

Pret standard: 34 lei


Despre lotiunea usoara de corp cu extract de floare de lotus nu am o parere la fel de buna. Ce-i drept este foarte light si se absoarbe imediat in piele, dar nu este hidratanta si are un aspect foarte artificial. De ce spun asta? In primul rand: culoarea sa! Este foarte sidefata aceasta crema, are reflexii si ma duce cu gandul la ojele albe sidefate cu care imi desenam unghiile in scoala generala.

Imi pare rau ca in imaginile din catalog lotiunea ne este prezentata ca fiind alba ca laptele si perfect uniforma. Ma asteptam sa aiba culoarea untului de corp cu namol, tot din gama Planet Spa, dar am fost oarecum dezamagita.
Nota mea pentru lotiune este 6 si cu siguranta nu o voi mai cumpara.

Pret standard: 36 lei


Produsele pot fi cumparate si la oferte de genul "oricare 2 la 40 de lei", oferta valabila in campania curenta- 13/2011. Totusi, eu nu v-as sfatui sa includeti lotiunea in comanda- evident, este o parere personala, dar nu stiu carei categorii de persoane i s-ar potrivi.


Comentarii

Unknown a spus…
Imi plac la nebunie produsele din gama Planet Spa.Ar trebui sa fie gama de lux a Avonului.
Toma Aurora a spus…
Endre si mie imi plac multe. De exemplu, crema exfolianta cu ceai alb mi se pare foarte fina si luxurianta.
Mi-au placut multe produse din acaesta gama, care au fost scoase din pacate din brosura: gama cu trandafir, cu cactus din Arizona, etc.
Alina a spus…
Vaaaai, am scris un comment lung si aam uitat sa bag codul si s-a pierdut.

Ziceam ca mie mi-a placut la nebunie crema de corp, am folosit-o in ian-feb si nu-mi venea sa cred ce bine hidrata desi avea o textura f usoara. Referitor la culoare insa, ai dreptate.
Gelul nu l-am incercat.

Momentan am din gama masca de fata(a doua oara) si mi place tare mult. Probabil o sa-i fac review prin octombrie
Toma Aurora a spus…
Alina, textura este foarte usoara- nu e genul de lotiune cu care sa stai o jumatate de ora pe piele pana se absoarbe. Mirosul gamei este special, motiv pentru care imi voi cumpara si confetiile de baie care apar in catalogul 15 (au aceeasi aroma- de floare de lotus).

Culoarea lotiunii a fost o mare dezamagire pentru mine...imi aminteste de gelul anticelulitic de la vichy, pe care l-am urat :))

Astept review-ul tau la masca de fata. :*