Review Deodorant Bourjois+ benzi manichiura frantuzeasca S-he


Acestea sunt ultimele mele achizitii din DM, de miercuri.
Deodorantul l-am cumparat dupa ce am citit un review pozitiv despre el pe blogul Alinei , in cadrul postarii "Favoritele lui august". Imi pare bine ca m-am lasat influentata de parerile ei: chiar este un deodorant bun.

Pana acum nu i-am gasit niciun defect, iar punctele sale forte sunt:

-miros superb, fresh, de portocale;
-aroma dureaza foarte multa vreme- pana la 24 de ore chiar;
-protectia oferita este una buna;
-raportul pret/calitate/cantitate este foarte bun: 12 lei pentru 200 ml (in DM).
-ambalajul este tres jolie si mi-as fi dorit si o varianta mini, ca sa o pot lua cu mien peste tot in geanta.


Este clar un deodorant mai bun decat cel pe care il folosesc in prezent : Rexona. Nu spun ca acesta din urma nu este eficient, dar la capitolul miros este depasit de "fratele" de la Bourjois. Este pentru prima data cand folosesc un antiperspirant produs de aceasta firma si  cu siguranta imi voi mai lua si altele. De asemenea, trebuie sa va marturisesc ca nu am folosit niciodata un gel de dus de la ei, desi am citit atat de multe pareri pozitive. Pe viitor intentionez sa ma ocup si de aceasta problema :)


Acum urmeaza un review al benzilor pentru french de la S-he, o marca DM care se gaseste exclusiv in acest lant de magazine, din cate stiu eu. Pretul benzilor-20 la numar- este de 7 lei si mie imi ajung la 4 utilizari.

Am observat ca benzile merg folosite de doua ori, de aceea 5 imi sunt necesare pentru ambele maini. Calitatea benzilor este una obisnuita, se lipsesc la colturi, daca apas usor cu varful unghiei. Problema este ca trebuie sa stau sa astept 10 minute pana se usuca lacul de unghii alb bine, bine de tot. Altfel, la desprindere ramane o cuta inestetica. Pretul nu este foarte justificat, avand in vedere ca eu obisnuiam sa imi fac benzi pentru french din hartie autocolanta si astfel le procuram gratis :)



In final, am un anunt de facut:
Saptamana aceasta am aflat ca sunt una dintre castigatoarele concursului Advance Techniques, organizat de Avon pe site-ul oficial. Culoarea parului meu- Saten ciocolatiu a fost selectata de juriu ca fiind o nuanta placuta, care merita a fi premiata. Premiul consta intr-un set de produse cosmetice in valoare de 200 de lei, pe care am sa vi-l arat imediat ce il voi primi :)



Comentarii

felicitari pt premiu! si mie imi place culoarea parului tau..
LazyCat a spus…
felicitari!esti tare frumusica!:D
Marra a spus…
Felicitari frumoaso:*:*:*
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, fetelor. A fost un premiu neasteptat, m-am bucurat asa de tare...mai ceva ca un copil :)
coco a spus…
imi plac mirosurile de la deodorantele burjois , dar am avut neplacuta experienta de a achizitiona deodorante care dupa cateva folosiri , deveneau inutilizabile , nu mai aveau freon sau ce contin ele acolo de propulseaza parfumul....si nu mai functionau...si asta de 3 ori !
Monica - Pisica albastra a spus…
felicitari!!!
ti-am spus eu ca ai o culoare superba! chiar merita premiata :)
Toma Aurora a spus…
Doamne Coco, ce imi spui :( Sper sa nu patesc si eu la fel :(
Alina a spus…
Ti l-ai luat:) Ma bucur ca-ti place. Mie-mi plac ochii tai;)
Felicitari pentru premiu!

@ coco, ma bag si eu ca musca in lapte, oare nu s-a infundat orificiul ala si trebuia clatit cu apa calda? Eu n-am patit niciodata asa ceva cu deo Bourjois.
Toma Aurora a spus…
Multumesc ,Alina. Pai, ti-am zis ca mi-l iau...ca prea frumos ai vorbit despre el.Si ai avut mare dreptate!
Liliana a spus…
Felicitari pentru premiu! Te prinde foarte bine culoarea parului!
Toma Aurora a spus…
Multumesc frumos, Liliana! :*
Miuri a spus…
Felicitari, Aurora! Ma bucur tare mult pentru tine! Cat despre deodorantul Bourjois, o sa mi-l cumpar si eu pentru ca mereu am incredere in review-urile tale :)Te pup
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Miuri :)
Sper sa iti placa si tie deodorantul!
ce frumoasa esti<3<3<3!:*