O noua zi de cumparaturi...


In postarea de ieri v-am prezentat ultimele achizitii din luna septembrie...iata ca nu au fost chiar ultimele!
Astazi am primit coletele de pe Okazii- nu stiu de ce, dar de curand m-a cuprins acest "microb" numit Okazii. Acest lucru s-a datorat, probabil si dezamagirii pe care am avut-o atunci cand platforma Trendzone s-a modificat si mi-am pierdut toate produsele preferate si calificativele obtinute. Asa ca mi-am mutat "casuta" pe Okazii, pentru moment.

Mi-am comandat doua produse de make-up potrivite pentru toamna, zic eu: fard de obraz Astor in nuanta Perfect Peach si ruj lichid Bourjois in nuanta Rose Veloute. In mod normal aceste produse costa cca. 27 de lei fiecare, la standurile proprii. Pe mine m-au costat doar 22 de lei ambele si consider ca am facut o afacere foarte buna. Va las si id-ul vanzatorului: babylon69, ca sa nu spuneti ca sunt rea si tin acest secret pentru mine ;)

Blush-ul este foarte placut, natural, se dozeaza perfect pe pensula, se aplica uniform peste fondul de ten. Eu l-am cumparat cu numai 10 ron si cred ca este unul dintre cele mai frumoase blush-uri pe care le detin.

Rujul lichid este foarte dens si catifelat:

Desi este lichid are consistenta unui ruj solid si are o culoare opaca, bogata:


Tot pe Okazii am reusit sa castig prima mea licitatie facuta vreodata. Mi-au atras atentia niste cizmulite imblanite de la Topshop. Ele sunt in genul cizmelor UGG si faptul pentru care mi le-am dorit a fost firma: stiam ca cei de la Topshop nu ar produce incaltaminte cartonata (asa cum arata multe incaltari de acest gen).
Masura mi se potrivea -38: eu port undeva intre 37 si 37,5.


Ma bucur ca nu m-am inselat si ca cei de la Topshop au imblanit foarte bine cizmele, cu un puf frumos si care seamana destul de tare cu blana naturala. Sunt foarte calduroase si ma bucur ca le-am licitat. Ma saturasem sa vad modele cu interior alb, cu un aspect fake si la preturi foarte mari. Va las si id-ul acestui vanzator: nectarinell.


Tot prin posta mi-au venit astazi niste furnituri, printre care si doi iepurasi din lemn, din care mi-am facut cercei. Eu am o slabiciune pentru pisici si iepurasi, in materie de bijuterii si niciodata nu stau pe ganduri cand vad ceva ce imi place. Le-am pus tortite, fundite si i-am si atarnat la urechi.


Acestea sunt cu siguranta ultimele achizitii din luna septembrie, iar pentru luna octombrie as vrea sa incerc ceva diferit: as vrea sa imi impun un buget limita pentru shopping, o suma cat mai mica, sa vad daca reusesc sa ma abtin tentatiilor. Cred ca ar fi un exercitiu bun, pentru ca as deveni mai chibzuita in alegerile facute.

Comentarii

Unknown a spus…
incep sa iau microbul de la tine :))) dupa ce ca depasesc lunar bugetul cu furnituri pentru bijuterii o dau si pe altele...:)))
oricum la cizmulite m-as arunca :*:*
Toma Aurora a spus…
Ale, atunci este timpul sa ne limitam :))
Eu o sa imi fac un adevarat program...sa vad, poate cine stie, devin o persoana foarte "economicoasa" in curand :))
Descude a spus…
Exact asa am patit si eu dupa ce au modificat platforma Trendzone,doua zile am fost foarte suparata,acum nici macar nu stiu sa umblu pe acolo,asa ca m-am mutat pe Okazii:D
Andreea♥ a spus…
Ce frumoase sunt cizmulitele! Sa le porti cu placere! Te pup
fashion doctor a spus…
imi plac mult cizmulitele ,eu port tot ceva de genul,comod si cald.pup
Toma Aurora a spus…
Descude, poate intr-o zi vor reveni la vechea platforma. Desi e greu de crezut! :*
Toma Aurora a spus…
Andreea, multumesc mult! ;X
Toma Aurora a spus…
Modnitza ei eu le apreciez tot pentru faptul ca sunt foarte comode si pufoase. Te pup!
Sadie a spus…
Ce noroc pe capul meu! Vanzatorul acela de pe okazii e din Bacau, deci cand ma hotarasc sa-mi iau ceva nu o sa mai platesc transport. Merci mult de pont!
Toma Aurora a spus…
Super, Sadie. Eu am mai luat de la acel vanzator un luciu de buze Calvin Klein, care imi place la nebunie.
Mai aveai tu link catre un alt vanzator, de fapt era o fata din Valcea, la care chiar ieri am plasat o comanda serioasa pe care abia o astept. Am ceva emotii pentru ca fata zicea ca pleaca din tara tot ieri si nu mi-a confirmat clar dupa ce i-am trimis comanda daca e ok si am trimis in timp util.
Mi-am luat, dupa review-ul tau, si Aerateint Mineral de la Vichy. :)
Toma Aurora a spus…
Sadie, sper sa nu ai probleme in ceea ce priveste comanda. Eu iti las numarul ei de telefon, cel public, de pe Okazii: 0766953867

Sper sa reusesti sa o contactezi!
Te pup!
Sadie a spus…
Merci, din pacate e plecata din tara, deci sigur nu va raspunde. Pot doar sa ii dau un mesaj maine si sa sper sa-mi raspunde.