Guest post: Ruj 24k Gold Avon, nuanta Gold


Acest produs este al surorii mele si am dorit sa ii fac o prezentare pe blogul meu deoarece, in campania 14 el este la promotie in Ofertele de internet pentru reprezentanti, la pretul de 12 lei (stocul este epuizat momentant, dar probabil va fi refacut pana la sfarsitul campaniei). Ma gandesc ca poate unii se intreaba cum arata pe buze, asa cum ma intreb si eu deseori, cand ma intereseaza un produs cosmetic si atunci...dau repede search pe Google :)


"Rujul vine ambalat intr-un recipient foarte elegant, auriu, iar la prima vedere se prezinta ca un lipstick stralucitor, cu particule aurii.
Nu are o culoare de baza, fiind mai degraba transparent si poate fi combinat cu usurinta cu un ruj mat.
Particulele aurii reflecta frumos lumina si arata natural pe buze.
Eu il folosesc cel mai adesea direct peste balsamul de buze, dar sunt sigura ca s-ar potrivi de minune peste rujuri roz sau bej.
Ca si textura, este usor, deloc lipicios si usor hidratant.
Din pacate nu rezista mult timp pe buze, dar particulele aurii raman la locul lor pret de cateva ore bune.
  Datorita faptului ca este aproape transparent se confunda excelent cu nuanta pielii. Astfel, il pot aplica chiar si daca nu am o oglinda la indemana pentru ca nu s-ar vedea daca as depasi conturul natural al buzelor.
Pretul este convenabil: in jur de 20 de lei la pret redus in majoritatea brosurilor. Din pacate, nuanta aceasta este scoasa din cataloage, dar cu putin noroc o puteti gasi in ofertele speciale pentru reprezentanti, la preturi mult mai reduse.



Comentarii

LittleD. a spus…
Am si eu un ruj din gama Gold, putin mai vechi si chiar are o nuanta frumoasa.
Are un sclipici auriu discret si mi se pare ca aduce un twist interesant cand este aplicat peste o nuanta de ruj mata.

Te pup
Toma Aurora a spus…
Little D. si eu vreau sa incerc si alte nuante din aceasta gama.
Ma gandeam eu ca arata interesant peste un ruj mat!

Pup back :*