Avon Day :)


Astazi am primit produsele de la Avon si ca de obicei am decis sa postez primele impresii abia dupa ce voi utiliza produsele.
A fost o campanie in care nu prea am dispus de un buget foarte mare si am fost nevoita sa ma limitez la 50 de lei. Am decis sa economisesc mai mult pentru campania viitoare, deoarece vreau sa imi cumpar mai multe produse Anew (este un program motivational foarte bun, dar mai mult ma atrage calitatea produselor decat programul in sine).


Blush-ul duo are functie dubla: de definire si de iluminare. Este format din doua parti: una roz piersica si alta bej luminos. Eu l-am folosit astazi impreuna cu o pudra bronzanta de la Yves Rocher si am obtinut urmatorul efect (poza nu este modificata, dar in functie de lumina culorile pot arata diferit):

Este un iluminator bun, similar ca si consistenta cu cele de la ELF Studio. Singurul minus pe care i-l atribui este faptul ca nu prea ma impac eu cu nuantele de roz in cazul blush-urilor, dar pentru persoanele care opteaza in general pentru aceasta culoare pentru a-si machia obrajii eu zic ca este perfect. Culoarea sa nu este foarte intensa, este naturala si luminoasa.

Din oferta pentru reprezentanti mi-am cumparat crema abraziva fina cu ceai alb si ma declar inca de la prima utilizare fana ei! Este densa, cremoasa, bogata, are particule fine dar eficiente, mirosul este DELICIOS iar tenul ramane foarte catifelat dupa folosire.

Masca revitalizanta cu vitamina E este o masca hidratanta, foarte usoara, care miroase foarte frumos si care poate fi indepartata chiar si cu un servetel. Eu am clatit fata cu apa dupa stergerea cu servetelul, desi sincera sa fiu nu mi s-a parut ca a lasat urme grase sau lipicioase pe piele.

Cand eram in liceu mi-am cumparat impreuna cu sora mea lotiunea hidratanta nuantatoare Solutions si tin minte ca eram amandoua incantate de ea, desi, eu cel putin, aveam probleme cu cosurile pe vremea aia si nu prea ma impacam cu cremele de fata. Astazi, cand am folosit-o am observat ca lumineaza foarte frumos tenul (nu are sclipici in ea) si ca este o baza de machiaj foarte buna. Am vazut ca in campania 15 va fi reintrodusa in catalog in ambalaj nou si ma bucur ca nu au eliminat-o din catalog pentru totdeauna.



Ultimul produs pe care am sa il prezint a fost luat pe ultima suta de metri, din oferta de pe internet: fard duo Storm. Imi plac ambele nuante, dar am o slabiciune pentru cea mai deschisa (poza este modificata pentru ca nu iesisera culorile foarte clare):
Acestea sunt produsele pe care mi le-am ales in aceasta campanie si pana acum sunt multumita de toate. Voi reveni asupra lor in postarile viitoare!

Comentarii

Marra a spus…
imi place super mult fardul si blush-ul si te prind bine amandoua zic eu.as folosi si eu blush daca as sti cum doamne iarta-ma se aplica:)) ca stiu ca trebuie sa stai ca si cum ai rade ca sa-l aplici sau ceva de genul.oricum prea complicat pentru mine:))
te pup
Alina a spus…
Sa le folosesti pana la ultima picatura!:)

Eu sunt suparata dupa ce am patit cu ultimacomanda la Avon. Dupa ce ca n-am primit-o, tipa de la care comandam mi-a transmis printr-o terta persoana ca ea a fost ocupata si mi-a pierdut comanda desi 3 saptamani m-a amagit ca in curand ajunge pachetul.. Bineinteles ca nu voi mai face nicio comanda de la ea. Acum sper ca voi gasi alt reprezentant in timp util.
Toma Aurora a spus…
Marra, multumesc! Nici eu nu sunt mare experta in aplicarea blush-ului, pur si simplu ma dau cu pensula in obraji, dar am grija sa aleg culori mai sterse, ca sa nu se vada stangaciile :)) Pup

Alina, ce rau este sa dai peste astfel de persoane neserioase. Eu cred ca este imposibil sa nu gasesti alti reprezentanti in zona- cred ca sunt zeci de mii de reprezentanti in intreaga tara! Numai la mine, aici la tara, cred ca sunt 20-30 :))Pupici!
Alina a spus…
Si eu cred ca am sa gasesc pana la urma:)numai sper sa aleg bine de data asta.

kiss back
Miu Miu a spus…
Imi plac foarte mult pozele tale de pe blog. Toate sunt asa luminoase. cum, le faci :D ? Imi impartasesti si mie secretul ;)) ? sau e de la tema ca si ea e foarte pastelata.

Imi place blushul si o sa il comand si eu. Pup :*
Toma Aurora a spus…
Miu Miu,

Multumesc pentru compliment.
Pozele nu sunt editate in niciun program special, doar sunt luminate in programul cu care deschid pozele: Microsoft Office Picture Manager(componenta clasica a Microsoft Office). Cand deschis imaginea dau Edit Picture si trag un pic de Brightness (cam pana la 15-20), iar poza devine mai luminoasa.

Pup:*