TAG: 10 Questions


Am primit acest tag de la Marra si mi s-a parut foarte dragut, asa ca nu am ezitat sa il completez imediat pe blog. Iti multumesc, draga Marra, pentru propunere!


1. Sa incepem cu ceva simplu: revista preferata. Argumentati!
 Nu sunt genul care se da in vant dupa revistele glossy, dar recunosc ca multe numere sunt foarte interesante. Momentan, citesc cu placere revista Avantaje, mi se pare foarte bine realizata: articole interesante despre diete, machiaj, tinute vestimentare, gastronomie, timp liber. Plus ca apreciez faptul ca nu are 50 de pagini de reclame, ca Beau Monde, spre exemplu.

2.Culoarea preferata.
Imi plac mai multe culori: roz piersica, verde mentolat, rozul liliachiu, bej, etc.

3.Serialul preferat.
Nu cred ca exista doar unul singur. Am urmarit cu drag: Fringe, CSI, Dr. House (Doctorul Casuta :))), Two and a Half Man, Big Bang Theory, Heroes, etc. Am avut chiar si o telenovela turceasca pe care am urmarit-o cu mare placere: Canan (Antena 1).

4.Emisiunea preferata.
Hmm...Dr.Oz, Oprah si emisiunile in care se descopera talente ascunse .

5.Cartea preferata.
Greu de ales doar una. Autorul meu preferat este fara doar si poate Emile Zola, dar cartea pe care o apreciez cel mai mult este volumul de poezie "Carte de vise" al lui Leonid Dimov. Asa vad eu lumea perfecta: splendid colorata si plina de bufoni, mascarici si personaje de bal-mascat.

6.Cantecul preferat
Incep prin a o anunta pe Marra ca si eu ascult acea melodie de cand am vazut reclama cu vampiri :))
Melodia mea preferata este Hello There de la CagedBaby, dar sunt multe altele care imi plac foarte tare.

7.Filmul preferat
Am 3 filme preferate. Nu pot sa le departajez in niciun fel: Lila dit ca, Tokyo si Frumoasa vanzatoare de betel. Inainte aveam o pasiune nebuna pentru filmele horror ;)

8.Blogul preferat
Nu cred ca pot trece un singur nume. Mereu citesc postarile care mi se par interesante, indiferent de numele blogului.

9.Cantaretul preferat
Cristi Minculescu si Adam Levine de la Maroon 5. Nu sunt genul rock, dar ei imi plac cel mai mult ca si aparitie, prestatie, valoare. Iar ca femeie: Patricia Kass. Tot din punct de vedere al impresiei pe care mi-o lasa atunci cand o vad si o ascult.

10.Tara preferata
Momentan Romania. Nu ca m-as simti ca pe o plaja exotica aici, dar nici nu caut refugiu pe alte plaiuri. Stiu ca aici am parte de gunoaie, gropi, autostrazi scurte, justitie nedreapta, functionari incompetenti...dar care ar mai fi farmecul vietii fara tragediile de zi cu zi?!






Comentarii

Marra a spus…
:))) Aurora eu cred ca vampirul dn reclama ne-a fermecat si nu vrem sa recunoastem:)))
Toma Aurora a spus…
:)) Exact, Marra!