Unica+ Rimel Deborah

Astazi am cumparat revista Unica, editia 3D, insotita de ochelari 3D si rimel pentru volum de la Deborah+ un plic mare de cafea Doncafe, la pret special de 14,90 lei.
Revista mi se pare neinteesanta, un alt numar banal plin de reclame....cu un continut foarte slab, diluat. Insa cadourile oferite cred ca fac toti banii: rimelul este de buna calitate, la fel ca toate rimelurile Deborah pe care le-am incercat (Long&Black, Volume& Curl). In magazinul de unde mi le-am cumparat (Sensiblu, Kaufland) un rimel al acestei marci avea un pret cuprins intre 32 si 38 de lei. Asadar , la 15 lei, este chiar o afacere!

M-am fixat cu ochelarii 3D sa citesc revista....mult mai buna mi se parea varianta clasica deoarece vedeam exact aceleasi efecte fara sa tin ochelarii pe nas. Revista la liber este incetosata si de aceea, pentru a vedea clar ochii Andreei Raicu, spre exemplu, trebuie sa apelezi la ochelarii 3D.
De mult timp imi doream un troller mic...si am pus ochii pe acesta. Avea doar 51 de cm si toate dotarile necesare: maner telescopic, cifru, maner fix, rotite. Pretul sau era destul de mare pentru un mic moft de vacanta: 160 de ron. Asa ca am preferat sa plec in calatorii in compania gentutelor de voiaj de la Yves Rocher. Astazi insa, un batranel vindea un troler pe strada si mama mea nu a scapat ocazia sa mi-l cumpere...mai ales ca avea un pret minuscul: 10 ron. Troller-ul arata asa:
Nu doar ca seamana cu cel pe care mi-l doream, dar are si aceleasi dotari ca si cel de sus. Starea sa este foarte buna, doar rotile prezinta semne de folosinta. Interiorul arata foarte bine, in compartimentul mare nici macar nu era dezlipita folia protectoare. Ce pot sa spun? A picat la tanc pentru scurta vacanta in care voi pleca peste o luna de zile.

Comentarii

Unknown a spus…
Nice!Apropos,si eu astept gentutele Yves Rocher :X
Unknown a spus…
Inca ceva..unde pleci in vacanta?;))
Toma Aurora a spus…
Endre, sunt dragute gentutele YR si sunt rezistente....eu le-am cam maltratat pe ale mele dar arata in continuare foarte bine.

Voi pleca in Poiana Brasoc la un complex hotelier (am 50% reducere pentru ca am cumparat niste vouchere de pe reduceriazi.ro). Abia astept! :*
Unknown a spus…
Distractie placuta!
Just_Me a spus…
Wow, ce frumos. 10 RON!!! :O:O:O
Sa-l folosesti cu placere.
Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Just Me, multumesc! :*