Super wishlist :X


De cateva zile ma bantuie aceste doua super-tinute, gasite pe Modcloth.
Desi cea cu roz si ivoire este mai pe stilul meu, mi-o doresc foarte tare si pe cealalta, in tonuri de corai si camel. Si cat de tare ar fi daca as invata sa merg si eu pe bicicleta...
Evident, nu cred ca atmosfera din orasele noastre ar semana cu cea imi imaginez eu (alei largi, curate, parfumate), dar eu inca mai sper ca va veni vremea in care vom reusi sa reinviem vremurile placute de altadata: plimbari usoare prin locuri de vis.

Am calculat repejor cat m-ar costa intreaga tinuta din imagine (toate articolele se gasesc pe Modcloth) si am ajuns la suma de 300 si ceva de dolari. Din cate stiu eu, cei de la Modcloth bifeaza GIFT pe colete, asa ca taxele de la vama nu vor exista. Mai ramane TVA-ul si taxele de transport, dar oricum si cu ele suma finala ar fi de cca. 1200 de ron. Nu mi se pare o suma fabuloasa, mai ales ca te vei "pricopsi" cu o gramada de articole chic. Totusi (pentru ca nu imi place sa port o haina de foarte multe ori) as prefera sa gasesc ceva mai low-budget si astfel sa economisc bani si pentru cosmeticale.

Dresurile din imagine, cel putin, cred ca as putea sa mi le fac lejer singura. Pe site costa 18 dolari, sau cam asa ceva, dar eu zi ca am nevoie doar de niste dresuri opace si de acrilice si pot rezolva toata afacerea cu maxim 20-30 de ron.

Geanta si curelusa impletita costa 55 de dolari impreuna, dar puteti gasi foarte multe accesorii vintage asemanatoare. De exemplul, de pe Breslo, puteti cumpara o geanta de piele si o curea foarte dreguta cu maxim 100 de ron.
Cea de-a doua tinuta mi se pare foarte feminina, doar ca eu as renunta la platforme si le-as inlocui cu niste ghete sau cizme lejere din piele intoarsa (nu sunt un fan al tocurilor, platformelor, talpilor inalte, etc.) Aceasta tinuta este un pic mai scumpa: 400 de dolari. Sunt sigura ca puteti gasi articole similare la preturi mai avantajoase si astfel veti reduce cu mai bine de jumatate din suma cheltuita in mod normal pe Modcloth.com.




Si mai vreauuuuuu....o pereche de cizmulite joase UGG/ gen UGG dar din piele intoarsa+ talpa din cauciuc. A avut sora mea exact ca cele verzi, luate de la TinaR cu 399 de lei (parca!) si au tinut-o ani buni. Le-am purtat si eu de zeci de ori dar s-au decolorat si nu mai pot fi purtate. Eu as prefera sa fie roz deschis, ca in ultima poza si neaparat...cu multa blanita. Am vazut UGG-uri in Baneasca SC, dar costau in jur de 800-900 de ron la reducere si mi s-au parut destul de scumpe. Daca ati vazut pe undeva ceea ce caut, anuntati-ma va rog!

Comentarii

Ana Ulmanu a spus…
Eu am luat acum 3 ani ugg-uri de la Agresiv (toata lumea s-a uitat mirata la mine pentru ca am inteles ca-i un magazin scump) Dar e al treilea an cand le port si sunt ok... - au fost 200 de lei
Si am vazut si la targurile acelea care vin in Tgv la Sala Sporturilor. Si-a luat mama anul trecut cu 150 lei cred.
Toma Aurora a spus…
Super Ana!
Da, stiu targurile acelea...imi amintesc ca vin vanzatori cu produse din blana si din piele: fel de fel de vestute, cojocele, cizme cu blanita.
O sa ma duc sigur acolo!
Ai idee cand va mai fi vreun targ? Stiam ca este unul prin toamna, dar nu mai retin exact data. Pup :*
Ana Ulmanu a spus…
Hmm nu mai stiu...si nici nu o sa pot sa te anunt din timp pt ca eu o sa plec in Franta pt cateva luni.
E pe la mijlocul lui septembrie totusi...cred...Daca aflu ceva te anunt
ilda76 a spus…
foarte mult imi place prima tinuta!!!
la cea de-a doua, nu stiu ce am impotriva acelui cardigan..iar cu ugg-urile, ma faceti sa ma intreb: eu oare de ce nu-mi doresc??? sa fie varsta?!:))desi, cred ca daca le-as avea, chiar m-as simti foarte bine in ele; dar a le avea nu implica sa mi le cumpar eu, sa apara pe orice alta cale la usa mea! sunt hilara, stiu!:))
pupicei!
Toma Aurora a spus…
Buna,Ilda!


Ma bucur ca si tie iti place mai mult prima tinuta :X Cat despre UGG-uri....am avut si eu momente in care nu le suportam...mai ales ca de cateva ori mi-am luat niste perechi de proasta calitate si dupa cateva purtari s-au facut praf si pulbere( erau fake-uri bineinteles). Sper sa gasesc ceva de calitate, astfel incat sa nu se mai deformeze cizma dupa doar cateva purtari.


p.s.: Iti recomand sa mai faci un pariu cu sotul tau. Cine stie?! Poate te trezesti cu cizmulitele :)
Ana Ulmanu a spus…
Este un targ si la romexpo tot in perioada in care e si la Tgv. Poate vorbim si ne intalnim si mergem impreuna la vreunul din ele. . .:)