September Wishlist

Wishlist-ul de septembrie nu va fi foarte stufos, decat din punct de vedere al pozelor postate. Evident, nu imi permit sa imi cumpar toate lucrusoarele dorite intr-o singura luna, dar sper sa gasesc macar 2-3 articole asemanatoare.

In primul rand imi doresc un cardigan lung....intr-o nuanta deschisa de bej/crem/ roz pal. Poate sa aiba si cordon, esential este sa fie lung deoarece am o rochita cu volanase foarte frumoasa, dar din pacate cam transparenta si nu merge purtata fara altceva pe deasupra. Rochia este roz deschis cu doua straturi de volanase din dantela roz si cred ca s-ar potrivi chiar si cu un pulover lung maro (mi-ar aduce aminte de o prajitura cu ciocolata si zmeura :))

Apoi mi-as dori o geanta ca cea a surorii mele, dar nu as dori sa fie neaparat de la Marc Jacobs, insa as prefera sa fie din piele si sa aiba si toarte de mana si cordon lung. Culoarea pe care mi-as dori-o ar fi: camel sau rosu inchis. Evident, nicio alta culoare nu m-as deranja atata timp cat nu ar fi foarte tipatoare.


As mai vrea o rochita dintr-un material mai gros, cu maneci trei sferturi. M-as bucura la maxim daca materialul ar avea bulinute (roz cu bulinute maro, mov cu bulinute bej, crem cu bulinute roz, etc). As purta-o cu ghete bej si cu sosetute dantelate. Ca am ajuns la capitolul sosetute, tare mult vreau sa imi cumpar niste ciorapei cu fundite/ danteluta, ca acestia de mai jos:


M-as multumi doar sa gasesc unii crosetati, carora sa le aplic apoi niste dantela de la mercerie.

Tot in aceasta luna mi-as dori sa port veste si poncho-uri mici, precum cele din imaginile de mai jos:



Cosmeticele pe care mi le doresc in luna care va urma sunt destul de putine: un set de french, un fond de ten mineral (probabil de la Avon), un set de uleiuri de baie solide si o agenda de la Sabon:






Voi v-ati facut listuta?

Comentarii

Ionny a spus…
Ador wishlist-urile tale, deoarece esti mereu pe aceeasi lungime de unde cu mine. Ai un stil delicat si romantic.. love it. Mi-ar placea sa postezi si tinute, sa te vadem in totalitate.. nu mai sta ascunsa in spatele randurilor!! Pupici:*:*:*
Toma Aurora a spus…
:)) Ionny, as posta cu mare drag dar nu am poze cu tinutele. Pe viitor promit sa ma revansez si sa postez si outfiturile, in diferite ipostaze. Am sa iau de fiecare data aparatul foto cu mine ;)
Andreea♥ a spus…
I love your whislist! Sunt dragute toate! Kisses
ilda76 a spus…
Mereu ma surprinzi in mod placut cu felul in care vezi potentialul unui articol de imbracaminte, cu ceea ce ai modifica pentru a-i aduce imbunatatiri!
Imi lipseste o prietena ca tine...:)
Alegerile prezentate sunt cute-cute si ma inspira!
Pupicei!
Marra a spus…
lovely dear:D
te pup
Toma Aurora a spus…
Andreea, Ilduta, Marra, va multumesc!
Sunteti niste dragiute!
:*
Unknown a spus…
Cardiganurile si rochia sunt superbe.Cat despre sosetute,am gasit cate ceva la reduceri,in strainatate.Un pret de nimic:0,99 euro.Nu au danteluta,dar tu mi-ai dat o idee.Te pup,draga mea,si iti doresc sa,la sfarsitul lunii viitoare sa ne spui ca ai reusit sa iti cumperi ce ti-ai propus.
Toma Aurora a spus…
Endre,

Ma gandeam eu ca in afara se gasesc. Pe la noi am gasit doar gri si nu erau foarte stralucite si costau si cca 20 de lei in Bershka! Sper sa gasesc si eu pe undeva :X
Unknown a spus…
Culmea e ca tot in Bershka le-am gasit si eu.Si in Stradivarius.
Anda Zelenca a spus…
Lovely stuff!:X
Georgiana a spus…
Imi place tot ce ai ales, si eu imi doresc un cardigan, poate 2-3, in diferite culori :) Imi imaginez ca ai un stil foarte feminin si dulce.
Pup