Review: Fixative pentru par


In ultima vreme, singurul produs de styling pe care l-am folosit a fost fixativul de par. Imi place faptul ca pastreaza parul plin de volum si modeleaza intr-o oarecare masura parul ondulat. Pentru mine este mult mai eficient decat spuma...nu stiu daca il pot compara cu gelul de par, pentru ca nu am mai folosit acest gen de produs pentru par de peste 3-4 ani. In viitor intentionez sa incerc un gel, iar apoi voi face o comparatie intre cele doua feluri de cosmetice.


Fixativul cel mai drag, in momentul de fata, este cel de la Balea. Costa in jur de 7-8 lei, are 300 ml si imi place ca il pot folosi si pe parul umed: nu lipeste firele de par si ofera textura podoabei capilare. Din cate fixative am folosit in viata mea acesta si cel de la Londa au fost cele mai bune. Apreciez la un fixativ in primul rand modul in care reuseste sa pastreze parul intr-o forma naturala si cel mai atre ma enerveaza fixativul care intareste tare parul si care se "simte" la atingere.
Un alt motiv pentru care iubesc produsul de la Balea este faptul ca il pot cumpara si in varianta mini, la 100 ml, cu numai 3 lei mititei;)
Dupa cum vedeti am doua variante diferite ale fixativului: pentru volum si pentru extra fixare. Cele doua formule mi se par asemanatoare, iar mini-fixativul este nelipsit din geanta mea. Daca mai stiti si alte variante de mini-fixative, va rog sa ma anuntati. Eu nu am mai vazut nicaieri (decat la Tony&Guy- care nu mi-a placut) si as dori sa mai incerc si altceva.

 Fixativul Wellaflex pentru par cret si ondulat are o putere de fixare foarte mica (nivelul 2 din 4), are 250 ml continut si costa in jur de 13-15 lei. Are un miros discret, nu incarca parul, nu lipeste firele intre ele. Per total am o parere buna despre el, dar nu cred ca l-as mai cumpara deoarece nu m-a convins ca este de neinlocuit.


Fixativ de la Taft am avut pe toate culorile ( ca sa zic asa), iar in prezent folosesc varianta neagra, pentru ultra fixare (nivelul 5). In primul rand, pe mine ma sufoca mirosul sau foarte puternic si dulceag, apoi ma deranjeaza faptul ca se simte tare in par. Fixativul oferta totusi o super-fixare, iar acest lucru nu cred ca ar fi fost posibil fara o formula mai puternica, usor lipicioasa. Eu nu il voi mai cumpara, mi se pare mult prea mult pentru parul meu.

Fixativul Trend it up de la Balea este un NU absolut. Incurca, lipeste, intareste, usuca parul+ nu ofera deloc acea stralucire promisa in descriere (glanz efekt). Are 300 ml si costa 9-10 lei din cate imi amintesc. Nu a fost o mare pierdere faptul ca nu mi-a placut, dar sper ca macar alte fete sa nu faca aceasta alegere. In plus, are un pulverizator cam dificl, cam intepenit, pe care trebuie sa apesi puternic daca vrei sa iasa produsul.

Acestea sunt fixativele pe care le detin in momentul de fata. In viitor voi ramane fidela produsului de la Balea, care este perfect pentru a fi folosit zi de zi. Nu l-as recomanda totusi persoanelor care doresc sa obtina o fixare foarte puternica, deoarece acest produs este mai soft si nu cred ca ar face fata unei eveniment solicitant.


Comentarii

alexandru a spus…
Buna, aurora!
eu nu-mi pot da cu parerea in privinta fixativului caci nu folosesc; coafeza se lupta cu mine pentru a-mi aplica pe par...:))
dar, tot veni vorba de podiaba capilara, tu continui programul co-washing? eu inca mai astept incurajari! :D
pupici!
(ilda76)
Toma Aurora a spus…
Buna, Ilda!

Da, in continuare folosesc co-wash-ul. O singura data am calcat stramb si m-am spalat cu sampon :))
Am zis ca nu trebuie sa renunt orice ar fi si ca abia dupa 8-12 luni sa trag concluzia finala. Momentan am observat ca parul a inceput sa creasca (eu am aceeasi lungime la par de vreo 5 ani). Intr-un an voi vedea daca intradevar creste. Momentan sunt fericita ca il pot purta in forma naturala....inainte nu puteam iesi fara sa folosesc placa sau ondulatorul deoarece nu avea niciun fel de forma.

Pupici multi!!!!
Sandra a spus…
Si eu am avut toate cele prezentate de tine si am parere fix pe dos decat tine (dar chiar pe dos :))) Pe mine un fixativ nu ma tine mare lucru, si cred ca am folosit la viata mea trilioane de tuburi. Preferatul meu este Taft putere 4 albastru.
Flavia a spus…
Prefer Taft si eu.
Anonim a spus…
duceti va frate cu londa si cu wellaflex ...nu au putere deloc , daca vrei fixare puternica tafturile sunt cele mai ok celelalte sunt numai pt volum la femei ...
Anonim a spus…
Prefer Taft si eu.
Anonim a spus…
taft the best ....londa si wella jalnice