Recycle Day+ Cadouri

Mi-am propus ca ziua de sambata sa fie cea de "reciclare": ziua in care ochesc un obiect defect/ simplu si il refac conform propriilor mele dorinte.
Cu ceva timp in urma am gasit un sacou amart, care nu avea niciun nasture, la un magazin sh si, ademenita fiind de culoarea sa, am zis sa il iau ca poate fac ceva din el (fiind o masura mare ma gandeam ca o pot ruga pe sora mea sa imi faca o geanta din el).
Aseara, in timp ce urmaream "Superman se intoarce" pe Pro Tv si gandindu-ma ca se va sfarsi abia dupa 3 ore, mi-a venit ideea sa iau sacoul...sa vad ce sa ii fac.


Prima data l-am taiat in spate si l-am facut mai mic cu cateva masuri. Am zis sa nu il fac prea stramt ca sa il pot purta cu un pulover pe dedesubt toamna. Asa ca l-am lasat cam la masura 36/38. Apoi i-am cusut niste danteluta la maneci. M-a ajutat faptul ca avea tivul indoit si am putut sa cos mai uratel pe dedesubt (dantela am cusut-o manual) fara sa se vada "opera".

Apoi i-am atasat 5 nasturi de lemn cu floricele , pe care i-am gasit prin cutiuta cu furnituri a surorii mele. Apoi m-am probat de cateva ori sa vad cum vine si mi-a placut "creatia" mea! In general port sacourile descheiate, dar in poza l-am incheiat ca sa se vada nastureii:
Acestia sunt cumparati de le Breslo, din magazinul Adalee si au costat 0,2 lei/bucata.
Sursa de inspiratie:
Sacoul mentolat cu dantela de pe Yesstyle.com, care poate fi achizitionat cu 215 ron de pe site!

Astazi am primit de la mama mea doua cadouri foarte frumoase:
Un body din dantela nude, asa cum imi doream de foarte multa vreme.
Un costum de baie albastru inchis cu margarete (pentru fete!). Imi place foarte tare forma sa: partea de jos se termina ca un fel de shorts.

Comentarii

Georgiana a spus…
Imi plac toate! :) Felicitari pt ingeniozitate, si eu ma gandesc de multe ori cum as putea sa modific unele piese, dar nu ma pricep deloc la cusut si o las mereu balta.
Marra a spus…
foarte foarte dragut sacoul iar culoarea e superba:X te pup draga mea Aurora
Simona Tucu a spus…
Felicitari, esti foarte creativa, a iesit minunat sacoul...
Body-ul acela este superb, si eu sunt o impatimita a pieselor vestimentare de genul acesta, imi plac foarte mult...
Toma Aurora a spus…
Yellow Jade, niic eu nu eram inainte o buna cunoscatoare a cusaturilor:)) Dar cu timpul am invatat, chiar daca am stricat o gramada de lucrusoare!

Marra,iti multumesc!:*

Simona,ma bucur ca avem aceleasi gusturi la acest capitol. Mie body-urile mi se par de neinlocuit iarna, atunci cand este foarte frig si ele protejeaza excelent spatele, zona rinichilor, etc.
ilda76 a spus…
Aurora, e mare lucru sa fii inzestrat cu creativitate, pricepere si indemanare...Te felicit, imi place rezultatul!
Costumul de baie cu margarete...i just love it!!!
Pupici!:)
Toma Aurora a spus…
Ilda, m-ai facut din nou sa rosesc!


Te imbratisez cu mare drag!