Avon Day:)


Ieri am primit comanda de la Avon si am deschis cu nerabdare cutia pentru a cauta uscatorul de par Philips, pe care l-am cumparat cu numai 20 de ron in uma indeplinirii conditiilor programului motivational din C12.
Acest program presupunea comandarea a minim 3 vopsele de par Advance Techniques pentru a primi gratuit un ruj lichid ce se va lansa in C15+ uscatorul de par Philips(pret standard: 119 lei) la numai 19,99 lei.
 L-am testat ieri si mi-a placut foarte mult, mai putin agresiv decat foehnul meu si cu o viteza de uscare a parului mai mare.

Am comandat lacul de unghii Vanilla Shake din dorinta de a-l utiliza pentru french manicure. O oja alba mata aveam- pe cea de la S-he, insa mi se consumase lacul de unghii nude de la Flormar (pe care l-am folosit pana la ultimul strop). Imi place oja, se ususca repede, este transparenta, perfecta pentru french:


Nota: acestea sunt cele mai lungi unghii din istoria vietii mele! Am ajuns la aceasta lungime datorita intaritorului cu minerale Avon, pe care il folosesc de aproximativ 3 saptamani. Poate ca pentru multe dintre voi aceasta lungime este ridicola/ infima, dar eu am unghiile foarte subtiri si pana nu demult mi-a fost imposibil sa le las sa creasca.

Tot in aceasta campanie am primit vopseaua de par Saten mediu auriu, pe care nu stiu cand o sa o folosesc, mai ales ca acum mi-am decolorat un pic varfurile si trebuie sa astept cel putin 14 zile pana la urmatoarea vopsire. Nuanta de pe cutie e foarte frumoasa....seamana un pic cu saten-ciocolatiu- o culoare splendida, plina de reflexii si destul de rezistenta pe parul meu.

Imi doream foarte tare sa reincep sa folosesc gel de par si mi-am luat gelul crema pentru fixare de durata din oferta pentru reprezentanti (cca. 9 lei). Este un gel placut la atingere, care nu incarca parul dar ii ofera o fixare medie. Presimt ca o sa imi placa si cred ca il voi cumpara din nou (este si in noua oferta pentru reprezentanti din C13).

Mi-am comandat cateva mostre: 2 ale rujului Moisture Seduction si 2 de fond de ten: Smooth Minerals si Long Lasting. In cazul rujului mi-a placut foarte tare nuanta de nude, in timp cea peachy m-a dezamagit un pic, fiind cam rosiatica si destul de intensa. Rujul are o consistenta foarte moale, hidratanta, nu e lipicios si are o aroma subtila. Cred ca imi voi achizitiona varianta mare a nuantei Nude Perfection. Fondurile de ten nu le-am testat inca, dar am incercat ieri un nou fond de ten: Clarins Skin Illusion, un fond de ten foarte bun: o acoperire mare si un finish foarte, foarte natural. Rezista destul de bine pe fata fara pudra si oferta pielii un aspect mat. Nu stiu cat costa, cred ca cel putin 150 de lei, dar este foarte bun!

Comentarii

AlinaGav. a spus…
Sa le folosesti sanatoasa si felicitari pentru unghiute! Stiu cum e sa te bucuri ca ti-au crescut si 1 mm pentru ca si unghiile mele se rup.Sa ne arati, te rog, cum iese vopseaua si sa ne zici si ce parere ai despre ea. Pe mine ma tenteaza nuanta aceea de blong inchis si cea de saten deschis.
Unknown a spus…
si eu le-am avut la fel de lungi pana am inceput sa foloesc Tratamentul de unghii de la Farmec cu vitamina B! pana la urma le-am taiat ca nu mai puteam scrie la calculator :))))))

:* te astept la giveaway-ul meu
http://happyaccesories.blogspot.com/2011/08/happiest-giveaway.html

Ale
ilda76 a spus…
Sa folosesti cu drag tot ceea ce ti-ai luat, aurora!:*
Asteptam sa ne prezinti poze cu rezultatul de dupa vopsire! :) M-ai pus pe ganduri cu unghiutele, iti doresc sa le mearga bine in continuare, adevarul e ca eu nu stiu cum e - dintotdeauna am avut unghii "batzoase"!:))
Nu ne arati swatch-uri cu acel fdt? Eu, desi sunt multumimta de ColorStay, vibrez mereu cand aud de fdt bun, cu acoperire mare! Dar e mare si pretul, offf...
Toma Aurora a spus…
@Alina, dupa ce ma voi vopsi voi face o postare cu rezultatele :*

@Ale, o sa incerc si eu un alt tratament dupa ce il voi consuma pe acesta. Iti multumesc pentru recomandarea celui de la Farmec!

@Ilda, din pacate am terminat mostra. Am primit-o de la sora mea (i-o dadusera la Sephora la casa). Si pe mine ma tenteaza, dar pretul ma cam pune pe ganduri:))
MoGio a spus…
Uscatorul l-am luat si eu , nu puteam rata acea oferta :) Si ca un facut , dupa vreo 2 saptamani dupa achizitie , uscatorul cel vechi s-a ars . S-o fi suparat ca am vrut sa-l inlocuiesc :(