Shopping DM

Nu cred ca exista persoana care sa intre in DM si sa plece de acolo cu mana goala!
De fiecare data cand ma duc, imi promit ca voi alege o singura chestie, iar apoi ma trezesc ca ajung la casa cu 4-5 produse, de care am mai multa sau mai putina nevoie.

Astazi de exemplu am intrat sa imi iau un fixativ de la Balea si tot uitandu-ma prin rafturi m-am ales cu alte tuburi care mi-au sarit in ochi si m-au rugat sa le aliniez in cosul de cumparaturi.

Mi-am luat niste  aparate de ras (10 ron), unele normale iar altul pentru zona inghinala. Pentru a le ajuta sa isi faca treaba cat mai bine, am cumparat si un gel de ras (7ron) cu aroma estivala, de la Balea, care arata foarte funky si are un miros usor, floral.

Pentru ca procesul indepartarii parului sa fie complet, am cumparat din nou crema depilatoare de la Farmec (8,5 ron) care m-a cucerit si care este pe primul loc in topul cremelor depilatoare. Are un miros foarte frumos si este mult mai eficienta decat alte produse similare.

Plimbandu-ma printre rafturi, am ramas blocata in zona raftului cu autobronzante care coloreaza pielea treptat si mi-am ales lotiunea autobronzanta Alverde pentru piele inchisa la culoare (15 lei), mai ales ca fusese laudata de o angajata care aranja produsele. Sora mea l-a pus in cos instant, apoi mi-am luat si eu unul ca sa nu creada ca ma ghidam dupa preturi atunci cand alegeam lotiunea dorita (initial, mi-am ales un autobronzant Balea care costa doar 8 lei).

Balsamul de par cu cocos ( 7 ron) nu m-a impresionat deloc, dupa o utilizare. Lasa parul foarte imbacsit. Il voi mai folosi o data ca sa ma asigur daca el este de vina sau daca nu cumva a luat-o razna balsamul Kallos.

Fixativul Balea(7 lei) este genul de fixativ pe care il caut de multa vreme: sa fixeze un pic parul, dar sa nu il incarce foarte tare. Initial am avut varianta mica, iar acum m-am dus pornita sa imi iau unul mare. Confera volum parului si il pastreaza intr-o forma armonioasa pana la doua zile.

Comentarii

Laura a spus…
Si eu am balsamul de la Balea, l-am folosit o data si l-am aruncat.Parul arata ingrozitor de la el, zici ca nu m-am spalat pe cap de o sapt.
coco a spus…
la DM sunt multeeee si colorateeeee...si ieftine...si pleci cu sarsanaua :)
Toma Aurora a spus…
Laura, atunci am descoperit cine e vinovatul! Ma gandeam ca o fi din cauza balsamului de la Kallos cu care il combin, dar se pare ca balsamul cu cocos era de vina. Pacat de miros, ca are o aroma tare frumoasa!:*

Coco, ai dreptate: produsele de pe rafturi sunt atat de colorate si arata asa frumos de parca ai vrea sa iei din fiecare cate ceva. :))
AlinaGav. a spus…
sa ne spui cum este crema autobronzanta. Si pe mine ma tenta dar nu citisem nici un review despre ea.
Mi a placut si mie fixativul, cand o sa se termine cel pe care il am acum o sa mi-l cumpar pe cel de la balea
nyc a spus…
eu chiar sunt multumita de produsele Balea,la fel si cele de la Byphasse,ramane doar sa sti de ce ai nevoie exact si un pic de ajutor din partea stafului DM,chiar sunt ok,iti dau un sfat bun
Toma Aurora a spus…
Nyc si eu am o parere buna despre produsele lor in general. Multe lasa de dorit, dar altele sunt chiar eficiente. De la Byphasse ador keratina lichida. Imi pare rau doar ca se gaseste un pic cam greu.