Solutia perfecta pentru picioare bronzate

Vara ne expunem cel mai mult picioarele, pentru ca renuntam la dresurile colorate si la pantaloni si optam pentu tinute mai sumare, mai lejere. Cel mai important lucru pe care il cautam vara este bronzul! V-am spus ieri ce produse folosesc pentru statul la plaja, iar in aceasta postare va vorbesc despre un produs pentru bronzarea artificiala, un produs ieftin si foarte bun, pe care eu aproape l-am consumat si nu il mai gasesc niciunde. 

Este vorba de Lotiunea SSS pentru bronzare treptata de la Avon. Ininte de toate, trebuie sa va anunt ca sunt "experta" in lotiuni si creme autobronzate si am avut zeci pana in momentul de fata. Dintre toate, cele mai bune mi s-au parut a fi Nivea si aceasta de la Avon.

Pe acest tub am dat 12 lei si l-am cumparat dintr-o oferta pentru reprezentanti. El nu mai exista in catalog, dar sper sa il reintroduca (a mai fost in trecut si l-au rebagat ). Are o cantitate de 250 ml, iar mie mi-a ajuns pentru mai bine de 20 de aplicari. L-am folosit o data, de maxim doua ori pe saptamana, mai ales pe picioare, unde ma bronzez mai greu. Nunata actuala a pielii mele este cea din poza de mai sus (poza a fost facuta acum 2 ore).
Ce am apreciat la acest autobronzant a fost faptul ca nu mi-a lasat nicio pata!
Mirosul sau este de nuci verzi, nu este foarte puternic, din cauza faptului ca are o doza mica de autobronzant.
Textura este cremoasa, bogata, se absoarbe imediat in piele.
Are un mic sclipici in ea, dar e sesizabil doar la soare.
Il aplic seara pe pielea uscata , ma masez bine bine, ma spal de cateva ori pe maini si ma bag la televizor. Dimineata ma exfoliez, ca sa nu se ia pe haine, sau ma frec cu o manusa de baie si asta e tot.

De ce nu il aplic zilnic? Pnetru ca nu vreau sa ma bronzez in jurul unghiilor. Oricat de bine te-ai spala pe maini, acolo ramane intotdeauna putin autobronzant, iar dupa 3 zile de aplicare consecutiva cuticulele devin maronii.
O fata de pe forumul Elle m-a sfatuit sa folosesc manusi de unica folosinta pentru a aplica lotiunea, dar inca nu am pus in practica acest sfat.


Sper sa il regasesc cat de curand in paginile brosurii, sau macar sa il introduca in oferta pentru reprezentanti!


In aceasta poze se vad si labutele lui Iulică, care se tinea ca scaiul dupa mine, sa vada ce fac cu aparatul. Trebuie sa va spun ca acest motanel este innebunit dupa pozat!

Comentarii

shopaholica a spus…
Multumim pentru sfaturi! Ecesta de la Avon nu am unde sa il gasesc,dar zici ca Nivea ti-a placut? era tot asa cu bronzat treptat ?
Wow,ce scump este Iulica!!! Superb! :*
fashion doctor a spus…
frumos! si eu folosesc alta lotiune.pupici
Iuuuliiica!!!! Cel mai tare nume pentru un motan!!!
Sa-ti traiasca, e adoraaabil!! :)))

si ca sa fiu ontopic: multumim pentru recomandare...desi daca acum nu se mai gaseste...it's back to the drawing board :))
mie si cel Dove mi-a placut mult (am avut vreo 5-6 tuburi) si nici ala nu se mai fabrica...iar de cel de la Nivea am auzit de bine, si pe forum si pe bloguri (si acum la tine), din pacate nu-l gasesc in nici un magazin...

Monica - Pisica albastra
Toma Aurora a spus…
@Shopaholica, cel de la Nivea este la fel de bun. Eu am avut varianta pentru piele medie/inchisa si era spre maroniu. Am inteles ca varianta pentru piele deschisa este portocalie. Iulica, e foarte fericit ca este laudat!


@Modniza,ma bucur ca ai gasit ceva care sa iti placa si astept un review despre aceasta lotiune!

@Monica, stiu ca si cei de la Dove au avut o lotiune foarte buna si multe fete se plangeau ca nu mai exista. De asemenea si cei de la Nivea au scos lotiunea autobronzanta de pe rafturile multor magazine (eu ultima oara am vazut-o in Penny). Te pup si iti multumesc si pentru complimentele adresate lui Iulica!