Scrub de corp cu trandafiri SABON+ outfit de vacanta


Din punctul meu de vedere nu exista miros mai frumos decat cel al trandafirilor!

De cand eram mica eram innebunita de sticlutele de parfum cu aceasta aroma florala, aveam sampon cu trandafiri (costa vreo 2 lei sticluta, nu avea un miros foarte natural)...Cred ca aceasta dragoste a pornit de la un desen animat in care o ceata de iepurasi, pisicute si ursuleti adunasera o tona de petale de trandafiri. Apoi le-au stors si au obtinut o picatura de parfumel, pe care l-au pus intr-o sticlutat mititica. Din pacate, a venit un lup rau si a furat sticluta, dar ceata de animalute l-a pus repede la punct!

De scrubul de la Sabon, m-am indragostit de cum am desfacut capacul, mirosea intocmai cremei de corp Rose Tea, adica: natural, dulceag, floral, imbietor, calmant!


Acum , ca mi-am luat si lopetica de lemn, imi e mult mai usor sa amestec uleiul hidratant cu sarea exfolianta si pot doza mai bine cantitatea de produs. De regula folosesc cam 4 lingurele la o baie, si folosesc acest scrub cam o data pe saptamana sau la doua saptamani. Trebuie sa va spun ca l-am si gustat si este sarat!


Produsul exista in doua variante: de 250 ml si 500 ml, intr-o gama larga de arome (lavanda, iasomie, violete, cocos, etc). Pretul unui borcanel mic este de 67 de lei si cel al unui borcanel mare de 88 de lei. Eu am varianta mare, pe care am considerat-o ca fiind mult mai convenabila decat cealalta.
Ce imi place cel mai mult la acest exfoliant este faptul ca lasa pielea foarte hidratanta si nu trebuie sa ma mai dau cu lotiune dupa spalare. De asemenea, curata pielea foarte bine, in profunzime si uleiul ajuta foarte tare la masarea sarii pe piele.
Nu imi place ca nu face spuma, dar in ultima vreme m-am obisnuit si cu exfoliantele care nu sunt spumante. Cand le folosesc, ma spal in prealabil cu gel de dus, ma clatesc si apoi ma exfoliez linistita.


Va povesteam ca mi-am luat cizmulite din piele intoarsa rosii. Am doar aceasta poze cu ele, nu stiu cat de bine se vad , dar vi le descriu pe scurt: au talpa joasa, au o banda in forma de V care se poarta indoita (dar se pot purta si cu banda ridicata), sunt confectionate dintr-o piele moale, confortabila si...nu mi-au facut bataturi! Si am mers destul de mult cu ele in picioare. Am observat ca mai cald imi era in tenesii dantelati decat in aceste cizmulite!

Iar rochita din imagine este ultima mea creatie! Mi-am facut-o sambata, pe la ora 22:00, in incercarea de a crea ceva care sa se asorteze cu cizmulitele (cu toate ca de obicei nu prea tin cont de combinatiile cromatice).

Este foarte confortabila si m-am simtit bine purtand-o. In spate se inchide cu 4 arici rosii si unul dintre ei este mai neascultator si se deschide atunci cand ma aplec.
Pentru ca mi-am facut pofta, gasindu-mi in sfarsit cizme din piele intoarsa, acum imi dorescccc...bocanci/ ghete din piele intoarsa si o gentuta bej din acelasi material!

Comentarii

Maya a spus…
ka cat de bine arata cred si eu ca l-ai gustat :)) si eu cand eram mica ma jucam cu fetele si faceam "parfum" de trandafiri. Rupeam petalele saracilor flori si le zdrobeam pana iesea seva din ele :)) mirosea groaznic, dar pentru noi era ceva :))
Maya a spus…
*La

-scuze sunt asa de obosita, azi am mai trecut de un examen, m-am si ratacit prin oras :)) se pare ca acesta este Anul meu :))
Te-am pupat
Toma Aurora a spus…
Maya, nu-i nimic, te inetleg! Si ma ratasesc adesea prin oras si imi fac un car de nervi.
Si noi mai torturam floricele, ca sa le facem parfum....dar nu prea avem unde gasi trandafiri...de obicei faceam din papadie, tufanele! Iesea o substabnta galbuie cu care ne dadeam repede pe corp ca sa nu se duca parfumul :)) Si mai tin minte ca ne
spalam pe maini cu sapunarita si facea 2-3 clabucei si ce ne mai distram :)