Review Wella Professionals- Sampon si balsam leave-in

Aceasta este noua gama pentru par pe care o folosesc de vreo doua saptamani, de cand mi s-a consumat samponul de la Kerastase.
Avand in vedere faptul ca uneori imi spal parul zilnic, iar in alte dati ma spal o data la doua zile, inseamna ca pana acum am utilizat setul de cel putin 7 ori. Am o parere deja formata, pe care am sa o prezint in randurile urmatoare ale postarii.

Setul Age restore, este dedicat parului matur sau parului deteriorat si aspru. Eu am avut rezultate foarte bune cu serul de la Avon Age Retreat, dar si cu filolele de la Oriflame ,de aceea am zis sa incerc tot ceva pentru par matur. 

Samponul Age Restore este foarte bun. Nu regret ca l-am cumparat. Este cremos, face spuma si hidratateaza parul. De asemenea il lasa moale si usor de aranjat. 
Imi place ambalajul sau, este foarte practic:


Gratie lui, poti doza o cantitate foarte mica de sampon, in cazul in care ti se pare ca cea initiala pusa in palma nu este suficienta. 
Samponul are un miros placut, ageabil, ca majoritatea sampoanelor profesionale pe care le-am incercat.
Nu am observat pana acum vreo modificare in privinta ingrasarii mai lente sau mai rapide a podoabei capilare, chiar daca este un produs cremos, hidratant.

Pret: 47 lei pe Carespot.ro 

In ceea ce priveste balsamul leave-in Age Restore, lucrurile nu sunt chiar asa de roz. Acesta este un balsam cu pulverizator, cu o forumula bifazica dupa cate am observat, cu un miros frumos, cu o textura lejera, dar....fara alte beneficii.
Dupa ce il aplic nu imi simt parul mai hidratat decat era la inceput, nici mai usor de pieptanat, nici mai moale, nici mai texturat!
Poate unora li se potriveste dar din punctul meu de vedere este inferior unui spray de la Gliss, sau tratamentului de la Avon de care va vorbeam.

 Pret: 61 de lei pe Carespot.ro


In concluzie: samponul merita banii, conditionerul nu. Le voi folosi in continuare impreuna, poate imi schimb parerea pe parcurs, desi, in cazul spray-ului deja ma ajuns la jumatatea flaconului.

Comentarii

fashion doctor a spus…
mersi pentru review! adevarul e ca de cand folosesc produse hair profesionale , s-a inbunatatit considerabil structura.pup
shopaholica a spus…
Super review! Multumim!
Tu le-ai luat de pe carespot.ro? Sunt de incredere?
Toma Aurora a spus…
Modniza, ai dreptate...si eu am observat acest lucru!

Shopaholica, nu le-am luat de pe carespot.ro, dar am luat preturile de acolo, pentru ca sunt mai mici decat in saloane. Stiu ca sunt fete in blogosfera care si-au comandat...unele nu au avut probleme, altele au avut tuburi desfacute, fiole de par lipsa sau sparte, etc.