Review: Blush profilant Golden Affair Revlon


Pentru ca astazi a fost o zi in care soarele a lipsit cu desavarsire, am zis sa fac o postare in care sa ve prezint un produs cu o nuanta intensa de bronze: Fardul de obraz Golden Affair de la Revlon, in nuanta 420 Naughty or Spice.
Acest fard pudra este ambalat intr-o cutiuta foarte practica si are un aspect interesant, infatisand o floare maronie, cu varfurile petalelor aurii.
Blushul este foarte pigmentat si se ia foarte repede pe perii pensulei. Asa ca aveti grija atunci cand doriti sa aplicati culoarea pe obraji.
Dintr-o singura aplicare efectul este acesta:


Eu zic ca este suficient de pronuntat pentru o piele de culoare medie (in pozele pentru acest review "manechin" a fost sora mea, care are o nuanta medie a tenului ). Fardul este usor de amestecat pe piele, nu lasa urme si se imbina frumos cu fondul de ten. Eu il aplic, de regula, cu pensula pentru fard de obraz U by Ungaro, de la Avon.
De asemenea am observat ca are o rezistenta indelungata pe fata si nu se strange in cute si nici nu lasa impresia de "ten patat".
Cel mai mult apreciez la acest fard de obraz nuantele aurii, care se imbina in mod placut cu tonurile terracotta:

Il consider un blush potrivit pentru machiajele nude sau in nuante de bronz. Mi se pare perfect pentru vara, atat pentru fetele bronzare cat si pentru cele care vor sa para sarutate un pic de soare :)

Pretul acestui fard este de: 30 de lei pe cosmetics4you.ro si poate varia de la magazin la magazin.
Cantitatea produsului este de 6 grame.

Comentarii

Unknown a spus…
arata foarte bine!
Toma Aurora a spus…
Endre, ma bucur ca esti de parere cu mine. Iti multumesc :*
Katyna a spus…
Ii sta tare bine "modelului" tau cu blushul asta!
Toma Aurora a spus…
Katyna, iti multumesc in numele modelului :) !