Favoritele lunii iunie

Luna iunie s-a incheiat urat din punct de vedere meteorologic, insa vremea ploioasa nu m-a impiedicat sa imi aleg favoritele acestei luni!
Multe produse din lunile trecute au ramas favorite si luna aceasta, multe dintre ele s-au consumat si le-am inlocuit cu produse noi, pe care abia asteptam sa le incerc!

Despre lotiunea tonica si crema de fata de la Avon Solutions n-am sa a mai povestesc....le-am descris zilele trecute intr-o postare si le-am laudat suficient calitatile.

Nu va voi vorbi despre produsele despre par inainte de a preciza un lucru: de o saptamana am inceput sa aplic tehnica co-washing, ceea ce presupune renuntarea la sampon si spalarea scalpului cu balsam de par.
Am vazut pe diverse forumuri rezultate impresionante, de aceea m-am decis sa incerc ci eu aceasta metoda de regenerare totala a parului. Dupa doua spalari tot ce pot sa va spun este ca parul meu este mult mai ondulat si s-a ingrasat mai greu (!!!- chiar daca pare greu de crezut). Cel mai tare ma doare faptul ca am 3 sampoane profesionale care ma asteapta sa le folosesc, doua de la Wella si unul de la L'Oreal, dar sunt o fire ambitioasa asa ca o sa le donez surorii si mamei mele daca dupa 3 luni voi fi complet convinsa sa nu ma mai intorc niciodata la sampon.

Despre balsamul care trebuie folosit se precizeaza o singura regula in cartea Curly Girl- sa nu aiba silicon! De regula balsamurile ieftine nu au silicon( eu folosesc unul de la Advance Techiniques-Avon si nu are silicon in compozitie). Multe fete din afara folosesc si balsam care costa 2-3  euro iar cele mai multe prefera Garnier si Herbal Essences!!!

Revenind la preferatele acestei luni, vreau sa va vorbesc putin despre uleiul de par cu masline de la Avon. Multe dintre voi l-au incercat probabil si si-au format o parere despre el. In cazul meu a functionat foarte bine, mi s-a parut ca hidrateaza foarte bine parul si ca il lasa foarte moale. Am apreciat faptul ca actioneaza intr-un singur minut, fiind un produs care nu necesita mult timp pentru folosire. Desi flaconasul are doar 50 de ml, este suficient ulei pentru multe utilizari!

Masca de par de la Wella este pe finish- cred ca mai am doar pentru o aplicare. Este o masca scumpa, dar buna! Nu o voi mai cumpara din cauza pretului ridicat, dar imi voi aminti mereu cu placere de ea, indeosebi de mirosul sau superb care persista o zi intreaga.

Masca de fata Matite Vegetale de la Yves Rocher este o masca cu argila care imi curata foarte bine tenul. Nu imi place ca se usuca in cca. 30 minute , dar merita asteptarea. O folosesc o data pe saptamana, seara, atunci cand am suficient timp sau cand urmaresc un serial.

Desi folosesc epilatorul, uneori mai utilizez si crema depliatoare (pe partea de sus a picioarelor) . Luna aceasta am descoperit o crema tare buna si ieftina si anume Crema depilatoare rapida de la Farmec. Miroase a trandafiri si se clateste direct sub jetul de apa. Eu o las sa actioneze 7-8 minute si mi se pare foarte eficienta si delicata!

In fiecare seara am folosit balsamul nutritiv cu levantica de la Yves Rocher, care este excelent pentru pielea uscata a picioarelor. Din pacate si el e pe sfarsite :(

De lotiuneae dupa plaja cu particule stralucitoare de la Avon v-am mai vorbit... o voi recumpara cu siguranta (ca tot am citit pe blogul cuiva ca dragostea adevarata pentru un produs se manifesta doar atunci cand il recumperi- total adevarat! ). Aceasta lotiune imi lasa impresia de pielea foarte tonifiata, iar stralucirea sidefata pe care o ofera m-a cucerit definitiv!

La categoria make-up, nominalizatele sunt:

-crema colorata Clearskin de la Avon-are o nuanta care se potriveste tuturor tipurilor de piele si are un efect matifiant;
-fardul de pleoape pulbere  de la Avon  in culoarea Black- mi se pare un fard intens, usor. Nu sunt multumita de aplicator, de aceea folosesc:
-pensula Bourjois- foarte subtirica si practica atunci cand vreau sa imi fac o codita mica cu orice tip de fard de pleoape.Mai am una de rezerva si sper sa ma tina cat mai mult timp. Am mai avut pensule asemanatoare de la Yves Rocher dar s-au smotocit in cateva luni.
-fond de ten matifiant de la Oriflame- foarte ieftin si bun. Are o acoperire medie spre mare si nuantele sunt foarte placute- cu subtonuri galbene.
-pudra pulbere  de la Yves Rocher este produsul meu preferat pentru vremea calduroasa. Imi place ca nu se vede pe fata foarte tare si ca fixeaza bine fondul de ten. De asemenea, se consuma foarte greu.Eu o am de vreo cateva luni si nu am consumat nici macar un sfert. Am mai avut-o si in vechiul ambalaj (de fapt sora mea a avut-o, iar eu o foloseam mereu pe ascuns). Recipientul fostei pudre a fost aruncat gol pusca, continutul sau fiind utilizat pana la ultimul firicel de pudra!

Iar ca un remember de final, va las sa va amintiti cu drag de niste vechi produse de machiaj de la Avon, care in prezent nu se mai gasesc:

Comentarii

sunshine a spus…
Mi-ai putea da mai multe detalii despre partea cu "fara sampon"?:D
Te roooog!
Sau ai putea face un mic post:o3
Chiar ma intereseaza:*:*
PS:Nu stiam de crema colorata de la Avon.Mersi de pont,chiar cautam una!
aurora, sunt tare curioasa si intrigata de ideea de "co-washing".
am cautat putin pe net insa nu am inteles exact: acest sistem de spalare, numai cu balsam, aduce beneficii in special fetelor cu par cret, sau poate fi folosita cu succes si de fetele cu par drept?
Pisica albastra
Crazy cOcO a spus…
Nici eu nu stiam de crema colorata de la Avon..acum rasfoiesc catalogul :) si acel fond de ten de la Oriflame imi place f mult:x
Toma Aurora a spus…
Fetelor maine de dimineata va explic exact cum sta treaba, va pun si poze before/after!
Va pup pe toate!!!
astaptam cu nerabdare! :)
si multumim!
Pisica albastra
Toma Aurora a spus…
Chocolate girl,
Eu am luat acea crema dintr-o prostie mai mult. Nu stiam ca este colorata, credeam doar ca are rol in tratarea cosurilor.
Pup:*
Anda Zelenca a spus…
Mi-au placut si mie produsele by Cynthia Rowley. Si parfumuuuul...:X:X:X
Toma Aurora a spus…
Da Anda!!!!
Era superb parfumelul Petal :((
Ce dor imi e de multe produse Avon din trecut!