Spuma demachianta exfolianta Yves Rocher


Acum o saptamana am inceput sa folosesc Spuma demachianta exfolianta cu trei tipuri de ceai de la Yves Rocher. Eu am utilizat-o si dimineata si seara pentru ca are un grad de exfoliere usor, deloc agresiv.
Cantitatea unui tub este de 150 ml si eu cred ca imi va ajunge cel putin 6 saptamani, in cazul in care o voi folosi de 2 ori pe zi.


Consistenta acestui exfoliant este foarte cremoasa si densa. Puteti observa din fotografie cat de teapan sta atunci cand este scos din tub. Formula este hidratanta, sub forma unei spume bogate, in care se gasesc cateva particule mici dure, care nu se dizolva.


Se intinde foarte usor pe pielea umeda (eu folosesc de fiecare data fix cantitatea din poza de mai sus- de dimensiunea unei alune de padure). Se clateste foarte usor si lasa o senzatie incredibila de ten perfect curatat. Mirosul este foarte fresh- de ceai verde! Mi se pare ca seamana cu un vechi parfum de la Oriflame Leaf, din gama Life Circle sau cu I love love de la Moschino!) Culoarea sa ramane alba indiferent de cat de subtire il intind, iar efectul de "mousse" este garantat!

Am mai avut un produs similar, numit Gel de curatare exfoliant Inositol Vegetal acum un an de zile. L-am folosit pana la ultimul strop, avea aceasi consistenta, doar aroma era diferita! Sunt foarte incantata de acest produs de curatare, care isi merita fiecare banut si chiar mai mult!
Pretul sau a fost de 29 de lei, redus cu aproximativ 30% fata de pretul initial.

Este primul produs din gama cu trei ceaiuri pe care l-am cumparat de la Yves Rocher si cu siguranta voi incerca si altele. Pareri foarte bune am auzit despre apa micelara si despre lotiunea tonica, pe care le voi include pe lista de viitoare achizitii.

Comentarii

fashion doctor a spus…
mersi ptr review ,draga mea. cred ca e buna si usorde folosit,nu curge si nu se prelinge.pupicei
Toma Aurora a spus…
@Modniza, nu se prelinge deloc: este foarte consistenta. Te pup!
bluemonoxide a spus…
Poti sa pui si o lista cu ingredientele, please?:D Ai incercat cumva si fondurile de ten?
Gabriela a spus…
Great review, o sa iau si eu spuma demachianta cat de curand :).
Toma Aurora a spus…
@Bluemonoxide, ingredientele sunt urmatoarele: aqua, cocos nucifera oil, stearic acid, palmitic acid, ethylhexyl cocoate, isopropyl palmitate, glicerina, glycol distearate, methyl propenadiol, ammonium lautyl sulfate, potassium hydroxide, cocamidoropyl, betaine, shea butter, apricot seed powder, mangiferin, butylene glycol, methylparaben, cellusose gum, parfum, phenoxyethanol, ethyparaben, propylparaben,camelia sinensis leaf extract, maltod extrin , titanium dioxide.
Toma Aurora a spus…
@Gabriela, eu ti-l recomand cu mare drag, dar in cazul in care esti adepta produselor bio sigur nu vor fi ingredientele pe placul tau: cam multi parabeni, sulfatul acela....eu oricum nu pun mare pret pe componenta cosmeticelor...chestia cu bio imi miroase a teoria conspiratiei.
Carmen Tobias a spus…
Draga mea,nu e nici o teorie... :D
E simplu,toti vor sa faca profit...:)

Dupa postari am observat ca esti pasionata de cosmetice:) si eu eram,pana mi-am dat seama ca nu au nici un efect si am trecut pe cele homemade.

Pentru demachiere folosesc(o sa razi) miere de albine amestecata cu zahar brun,iar masca fac din argila pudra(de la Fares) cu putina apa.
Si sa stii ca nu mai am cosuri(mereu apareau destul de multe),tenul nu se mai ingrasa si e foarte fresh.Toata lumea ma intreaba ce fond de ten folosesc,cand eu de fapt nu folosesc nici unul... :);)
Toma Aurora a spus…
Carmen intotdeauna am apreciat produsele facute in casa, in timp ce mereu am privit cu neincredere spre cele comercializate sub sigla :Bio:
Din pacate sunt cam delasatoare din fire si rareori imi fac un exfoliant cu miere, malai, ulei de masline sau unt, putina cafea.
Tin minte ca in trecut imi faceam masca de par din bere si galbenus...aveam un par asa frumos...Dar de cand am descopeit placa de par am renuntat la aceasta metoda si am folosit numai masti din comert.
Promit solemn sa incerc din nou preparate homemade, in ele am incredere pentru ca le fac eu cu mana mea...in cele bio, niciodata!
Alexandra a spus…
eu am folosit apa micelara, insa nu mi-a placut deloc,ma usturau ochii de la ea, iar fatza ramanea uscata, probabil nu este potrivita pt tenul meu uscat....
Toma Aurora a spus…
Alexandra, pentru tenul uscat cred ca nici aceasta spuma nu este recomandata. Curata in profunzime tenul si cred ca l-ar face si mai uscat decat il ai tu. ;)