Review Serbet de corp SABON


In postarea de astazi va voi vorbi despre unul din produsele de la Sabon de care m-am indragostit: Gelul Serbet pentru corp Tropic. L-am cumparat din curiozitate, nu mai testasem un astfel de produs, alegandu-l dupa numele sau: am considerat ca varianta Tropic ar fi perfecta pentru vara! Si nu m-am inselat...

Borcanasul superb adaposteste 200 ml de gel parfumat pentru corp, ale carui ingrediente ne sunt prezentate pe doar doua randuri restranse: apa, alcool. glicerina, unei mineral, ulei de avocado, ulei de palmier, carbomer, dimethicon, parfum si tocopheryl acetate.


Nu ma pricep foarte bine la ingredientele din cosmetice, dar din ce am citit si eu pe alte bloguri, se spune: cu cat este lista mai scurta cu atat mai bine! Asadar avem o lista foarte scurta, daca este sa compar cu alte produse cosmetice care au si 10 randuri de ingrediente.


Consistenta acestei lotiuni-gel este foarte usoara, dar produsul nu curge, nu se prelinge, fiind foarte teapan. Se intinde pe piele foarte usor, nu am mai intalnit o asemenea lejeritate la niciun alt produs similar. Aroma sa este incantatoare: imaginati-va un cocktail de ananas, banane, mango...Imi place ca aceasta aroma persista si iti creaza o senzatie de relaxare, ducandu-te cu gandul la vacante pe taramuri tropicale!


Un alt lucru pe care l-am apreciat a fost faptul ca este un produs economic: este necesara o mica cantitate pentru o aplicare. Fireste, daca nu te lasi pacalita sa il mai aplici inca o data! Recunosc ca de cateva ori am fost tentata sa gust din el, mirosea atat de bine incat am zis sa il mai aplic inca o data, pentru a ma bucura din nou de senzatia lotionarii !

Marele sau minus este pretul: 69 de lei! Cu ajutorul cuponului de discount de la Groupon am platit numai jumatate: 34,5 lei. Eu zic ca este ok! Am avut lotiuni de corp usoare de la The Body Shop cu zmeura si grapefruit , care costau in jur de 40 de lei si care mi s-au parut foarte lipicioase si mult mai putin hidratante.

Daca totusi aveti o piele uscata, acest serbet nu va fi o solutie pentru pielea voastra! Nivelul sau de hidartare este optim si eu cred ca este recomandat celor care doresc o crema de corp care sa se absoarba in maxim 2 minute si care sa lase pielea neteda si uscata (in sensul de nelipicioasa :)

In ultimul timp am strans banuti pentru o noua comanda, iar wishlistul meu arata cam asa:
Gel serbet cu violete
Cos mare de picnic
Exfoliant pentru fata
Sapun Menta pentru fata

Exfoliant cu trandafiri

Lingurita de lemn pentru exfoliant


Daca aveti pareri despre vreunul din produsele pe care uremeaza sa mi le cumpar, va rog sa imi dati de veste, pentru a le putea elimina din wishlist in cazul in care nu vi s-au parut eficiente!




In ultimul timp am fost destul de ocupata in atelierul EbonyVintage, unde am realizat noi creatii pastelate si vesele! Nu ma plang...pentru mine aceasta activitate este una dintre cele mai placute! Mai ales acum, pe o vrema atat de frumoasa cand ma pot aseza pe sezlong, in gradina si pot lucra linistita 3-4 ore!

Comentarii

fashion doctor a spus…
arata delicios! nu am folosit numic de la ei .thank's for sharing! pup
Unknown a spus…
Pentru toate bunatatile pe care ti le cumperi....ma inspiri.Si am un premiu pentru tine-check out my blog.Te pup!
Toma Aurora a spus…
Modniza, multumesc!
Endre, chiar acum intru pe blogul tau. Te pup si iti mutumesc!
am tot citit despre Sabon si intr-o zi am si rasfoit site-ul sabon, asa vreo ora...chiar si mie multe produse imi fac cu ochiul...insa preturile fac rapid sa se piarda dorinta de a cumpara:(...abia astept sa vad care va fi urmatoarea achizitie.:)
Toma Aurora a spus…
Laurita, preturile sunt piperate, dar cu ajutorul reducerii parca nu imi mai par chiar asa de acre ;))
Pupici!