Produse de epilare AVON


Va voi vorbi despre doua produse de la Avon, care pe mine m-au impresionat placut si pe care le recomand tuturor celor care cauta produse pentru epilare low budget, avand in vedere ca vara este lunga, iar indepartarea parului nedorit trebuie facuta cat mai des.

Personal, nu am mai folosit epilatorul din vara trecuta, de cand m-am trezit cu cateva fire crescute pe sub piele, ceea ce nu mi se mai intamplase pana atunci. Epilatorul meu este Braun Silk-Epil 5270, costa cca. 250 de lei si va spun sincer ca pe mine nu m-a impresionat din niciun punct de vedere!


Motiv pentru care am trecut din nou la aparatul de ras. Iar pentru ca spuma gelului de dus nu mi se pare suficient de emolienta pentru acest porcedeu, am incercat rand pe rand mai multe produse destinate epilarii cu lama.

Foarte multumita am fost de acest gel de ras de la Avon, care reprezinta o noutate gratie ambalajului- el a mai existat in brosuri si in trecut, dar avea un alt recipient.


Imi place ca este un gel tare, care nu se prelinge si care devine foarte cremos in momentul in care il intind pe pielea umeda. Faciliteaza indepartarea parului: lama taie mult mai usor firele de par, iar pielea ramane extrem de moale si catifelata.

Un tub are 150 ml si costa aproximativ 10 lei la pret redus. Cantitatea este suficienta pentru 8-10 utilizari.
Mirosul gelului este light, un miros fresh, curat.

L-as mai cumpara?

Cu siguranta DA!


Crema depilatoare pentru zona intima este un alt produs foarte eficient, care m-a impresionat de la a 2-a utilizare. De ce spun a doua? Pentru ca prima data am facut o iritatie fix pe linia slipului. Nu datorita cremei ci datorita procesului de frecare dintre lenjerie si pielea proaspat epilata. De aceea va recomand lenjerie foarte lejera sau slip-tip pantalonasi scurti dupa epilare.


Aceasta crema ne promite indepartatea parului in numai 2,5 minute. Eu am stat cam 5 minute cu ea...durata maxima permisa era de 10 minute. Spatula este foarte eficienta, practica si cu ajutorul ei indepartarea cremei si a firelor distruse este o adevarata joaca de copii. Ea este inclusa in pretul produsului.

Eu am folosit crema si la axila, gandindu-ma ca si acolo pielea este foarte sensibila. Depilarea s-a desfasurat in conditii optime, fara sa ma irit ulterior.

Prin ce se deosebeste aceasta crema de alte porduse similare? Eu zic ca prin aroma...sau mai bine spus prin faptul ca nu are are acea aroma gen crema depilatoare Farmec (binecunoscuta de noi toate). Are un miros soft, pe care oricine cred ca il poate suporta si care dispare rapid de pe piele dupa indepartarea cremei.

Pretul este iarasi ok: 12 lei pentru un tub de 75 ml.

O voi mai cumpara? 

DA. 

In campania 8, Avon lanseaza Benzile depilatoare pentru corp cu complex hidratant , care cu siguranta se vor regasi in comanda mea. Ma feresc de multa vreme de benzile cu ceara rece, dupa ce am avut o experienta neplacuta cu cele de la Veet. Aceasta neplacere a constat in faptul ca benzile nu mi-au indeparatat decat 2 fire de par, desi am incercat sa le folosesc in fel si chip. Nu stiu daca si alte persoane au patit acest lucru, eu prin asta am trecut. Acest lucru nu inseamna ca toate produsele de la Veet sunt ineficiente: eu am fost foarte multumita de crema depilatoare rezistenta la apa si de spuma depilatoare.
Aceste lucruri fiind spuse, va urez tuturor sa aveti picioare cat mai frumos epilate si bronzate in acest sezon si sa impartasiti tuturor micile voastre secrete legate de aceasta operatiune atat de...feminina!



Comentarii

Miuri a spus…
am si eu gelul de ras si imi place mult tare :)
Anda Zelenca a spus…
Gelul de ras il am si eu & i like it!:)
O sa vreau si crema si benzile!:D
Pup.
Toma Aurora a spus…
@Miuri, ma bucur ca esti si tu incantata de el!

@Anda si eu abia astept sa testez benzile!!!
Unknown a spus…
si la mine trebuie sa vina comanda .....am auzit lucruri foarte bune despre aceste creme si astept cu nerabdare sa le folosesc