Premii+ noi achizitii




De dimineata a venit curierul cu cele doua cremute cu acid hialuronic pe care le-am castigat la un concurs organizat de Eucerin si Forumul Elle. Raspunsul pentru care am fost premiata a fost legat de designul de interior. A fost o surpriza placuta, valoarea premiului fiind destul de mare :). Abia astept sa testez cremele, chiar daca nu sunt indicate varstei mele! Eu am fost un copil precoce in ceea ce priveste produsele antirid, fiind foarte tentata sa le testez inca din vremea adoloescentei!
Luni mi-am cumparat  niste hainute noi : un pulovaras roz, cu doua cercuri de dantela cusute la coate :) si un top cu broderie sub forma unui fluturas! Am primit si un mic cadou de la sora mea: o fustita roz pal cu floricele! Foarte mult imi plac toate, indeosebi fustita!

Pe seara, am comandat doua cupoane in valoare de 2 lei fiecare, pentru comenzi de minim 130 de lei de pe site-ul Pronatura.ro. Cu ajutorul unui cupon obtii o reducere de 30 de lei din suma totala. Reducerea nu este mare, dar macar acopera transportul si o cutie de ceai ;) . Acum imi pregatesc lista de dorinte...nu sunt experta in produsele bio, asa ca ma voi limita la ceaiuri si cereale, cel mai probabil!

Comentarii

cat de frumoase sunt achizitiile tale :X de unde topul? dar fustita?
sa le porti cu placere :)
fashion doctor a spus…
Eucerin e o gama foarte ,foarte buna!bravo! outfit -ul e adorabil,beautiful girl,imi place mult!!!!!!!!!!
Toma Aurora a spus…
Multumesc Cristina!
Topul este vintage si a costat 8 sau 10 lei.
Fustita este facuta de sora mea la masina de cusut!

Pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Modniza!

Pupici!
Unknown a spus…
Eu iti tot admir lucrurile facute de surioara ta.Foarte dulci si de bun gust,felicitari!Pupici1
Toma Aurora a spus…
Multumesc Endre! O sa ii transmit aprecierea ta! Se va bucura foarte tare!