Happy Manufaktura Day :)

Ieri am fost impreuna cu prietena mea Dana la magazinul Manufaktura de pe Centru Istoric.

Dupa un adevarat moment saffari prin praful de pe Lipscani, am ajuns cu chiu cu vai, doborate de caldura, in aceasta oaza a cosmeticelor deosebit ambalate!

Magazinelul cochet este ascuns, din pacate, printre zecile de teraste de prost gust, aparute in numar tot mai mare an de an, adapostite sub un nor imens de praf venit de la muncitorii care lucreaza in mijlocul lor.  Dar Dana a avut ochi de vultur si l-a gasit printre umbrelute , mese si scaune...

In primul rand am apreciat anjajata draguta a magazinului, o persoana foarte cocheta, trasa ca prin inel si amabila (dar nu amabila ca fetele sacaitoare de la Meli Melo)! Noi ne-am dus cu lista deja facuta, nu am cerut multe informatii despre produse. In schimb, ne-am bagat nasul prin toate borcanele cu ceai, imbatandu-ne cu arome fructate, exotice, perfecte pentru sezonul cald!

Am avut la noi 2 vouchere de reducere, iar din suma finala ni s-au scazut 140 de lei (un cupon reprezenta o reducere de 70 de lei pentru cumparaturi de minim 140 de lei)

Nu am dorit sa postez poze inainte de a testa produsele si de a reveni cu primele impresii!

Personal mi-am luat:

-Scrub de corp cu vin : aseara m-a cucerit!!! Face o spuma cremoasa si exfoliaza tare bine- v-am spus ca eu am o slabiciune pentru exfoliantele care fac spuma! Pret: 35 lei/265 ml

-Unt de corp cu vin : sincer, m-am temut initial cand am auzit cuvantul unt, dar m-am agitat degeaba! Acest pordus este lejer, hidratant, se absoarbe imediat si chiar daca are doar 100 ml, cantitatea necesara pentru o aplicare este mult mai mica decat in cazul unui produs similar. Pret: 35 lei/100 ml

-Ulei de corp spumant cu vin : face o spuma usoara si miroase foooarte energizant. Este hidratant si deloc uleios. Gratie lui, dupa 2 ore de mers prin praf pe o arsita incredibila si 2 ore de mers cu autocarul spre casa, la o temperatura de 37 de grade in interiorul masinii, m-am inviorat incredibil si chiar am reusit sa fac cateva comenzi de bijuterii pana la miezul noptii. Pret: 32 lei/265 ml

-Ceai de fructe goji: Chiar acum ma delectez cu un pahar dublu plin cu aceasta licoare rosie, superb parfumata, fresh, dulceaga chiar daca nu am adaugat zahar. Pret: cca 15 lei/100 grame- exista si variante la 50 de grame.


Dana si-a cumparat Scrub de corp pentru o piele catifelata (35 lei), pe care l-am mirosit ieri si era foarte frumos parfumat si parea si un pic cremos si Balsam de buze cu pere si miere (12 lei) cu o consistenta foarte moale, placut mirositor si nelipicios. A promis ca le va face poze, asa ca astept un semn din partea ei +  noi impresii.




Acestea au fost produsele cumparate pentru sora mea: 2x Scrub cu vin + 2x Unt de corp cu vin. Initial a dorit si un unt de corp cu frisca si vanilie, dar nu l-am mai gasit in magazin: probabil este foarte dorit si cautat! Produsele cu vin sunt considerate a fi tonifiante si cu un rol important in lupta contra celulitei. Va voi impartasi impresiile ei dupa o lunga utilizare a cosmeticelor de la Manufaktura.


Tot ieri am primit de la Dana, proaspat intoarsa din Riga, un cadou care m-a bucurat foarte tare:


compus din: Bomboane de ciocolata si zmeura (foarte gustoase si usor amarui- delicioase!!!) si Sapun Soap on a roap cu piersica de la Botanicus, care in cateva minute va fi agatat de un cui la uscat (trebuie lasat la aer cateva zile inainte de utilizare. Miroase foarte natural si arata tare bine! Abia astept sa treaca saptamana de uscare si sa il folosesc!

Comentarii

beautyroom a spus…
http://www.beautyroom.ro/concursuri/concurs-manufaktura_2
Participa la concurs Manufaktura!