Exfoliant si unt de corp cu extracte din vin MANUFAKTURA


Va voi vorbi in aceasta postare despre niste produse incercate pentru prima oara, despre care nu auzisem foarte multe lucruri si pe care le-am achizitionat prin intermediul uneui cupon de reducere de la Groupon.

De fiecare data cand le folosesc ma gandesc cu groaza ca mai am un singur cupon de utilizat, iar faptul ca suma este limitata la 140 de ron, ma face sa fac calcule peste calcule pentru a ma incadra in aceasta suma.

Daca ar fi dupa mine, as incerca toate produsele lor pentru ca de primele achizitii sunt foarte incantata!


Exfoliantul pentru corp cu vin  este probabil exfoliantul cu care m-am inteles cel mai bine pana acum. Mi se pare complet diferit fata de alte scruburi de corp: se aseamana cu exfoliantul cu piersica de la Yves Rocher, doar ca face multa spuma. Aceasta este de attfel calitatea principala pentru care a devenit preferatul meu: exfoliaza bine, puternic si este foarte spumos!


Este foarte solid, asa ca nu exista motive de ingrijorare ca va curge si se va risipi prin gura larga a sticlei (care este din plastic destul de moale si se poate apasa pe ea destul de usor). Are o textura gelatinoasa, hidratanta si miroase foarte bine: a compot de struguri!



La primul contact cu apa, acest exfoliant isi schimba culoarea si textura: devine foarte cremos si usor opac. Granulele dure si mari nu se dizolva si ajuta la formarea unei spume bogate si parfumate.



Rezultatul este aceasta: o spuma ca a unui gel de dus. Asadar pot aprecia produsul ca tinand si locul gelului de dus. Astfel nu mai este nevoie de utilizarea a doua produse in timpul spalarii.
Exfoliantul se clateste foarte usor si lasa pielea matasoasa, luminoasa si fooooarte curata si aerisita!


Untul de corp cu vin este un produs complementar gelului exfoliant, din aceeasi gama destinatata unei pieli ferme, fara celulita. Untul de corp este foarte consistent, dupa cum se poate observa din imaginea atasata.


Are o textura foarte bogata, este placut parfumat, cu o aroma mai puternica decat a scrubului, dar la fel de proaspata si incantatoare. Desi termenul de "unt" poate suna ca un cosmar pentru unele din noi, acest produs este foarte usor, se intinde foarte repede si se absoarbe imediat.


Pielea ramane uscata, hidratata si bine intinsa. Efectul de fermitate este instant!
In ceea ce priveste efectul sau asupra celulitei nu pot sa ma pronunt...Este greu de crezut ca o crema te poate ajuta sa scapi de celulita. Oricum, untul cu extracte din vin creaza senzatia unei siluete mai bine conturate, mult mai tonifiate, cel putin la nivelul straturilor superioare ale pielii.

Eu il folosesc uneori cu aparatul Cellules, dar cred ca uleiul de corp cu vin ar fi fost mai indicat, deoarece aparatul aluneca destul de greu si este nevoie de o lotiune/ ulei de corp care sa fie foarte greu absorbit de corp si care sa permita o alunecare constanta a ventuzei.


Fiecare produs prezentat costa 35 de lei in magazinele Manufaktura. Eu le-am achizitionat la jumatate de pret, gratie ticketului de discount.
Sper ca in viitor sa mai existe aceasta promotie si cred ca imi voi cumpara mult mai multe taloane de reducere.


Voi ati incercat produsele Manufaktura? Le recomandati si altor persoane?

Comentarii

Ela a spus…
Exfoliant cu vin?Mmmmmm!Suna foaaarte bine!Cred ca pielea mea ar fi extrem de multumita dupa un asemenea rasfat!

Nu am mai incercat pana acum produse de la Manufaktura dar dupa postarea asta nu se stie... :)
Toma Aurora a spus…
Ela, este un exfoliant revigorant. Regret ca s-a consumat. Pobabil il voi cumpara din nou la urmatoarele reduceri Manufaktura :)
Anonim a spus…
Acel aparat are efect?
Toma Aurora a spus…
Anonim, are efecte, trage bine de piele și-o lasă fermă, dar trebuie ținut tot timpul la încărcat. Bateria se consumă foarte repede, cam în 10 minute în cazul meu, folosit la treapta pentru cel mai intens masaj. Eu una nu l-aș cumpăra dacă aș da timpul înapoi, având în vedere că trebuie să aștepți 8 ore până se încarcă.