Delicii cu rodii de la AVON


Astazi va voi vorbi despre.... niste produse delicioase cu aroma de rodie gustoasa!

Setul, format din gel de dus si lotiune usoara de corp, face parte din gama Naturals de la Avon, o gama foarte cunoscuta de marea marjoritate a femeilor, cu unele produse bune, altele mai putin bune si cu preturi foarte mici (puteti gasi oferte de genul Oricare 2 produse la 16 lei  ).

Gelul de dus cu rodie m-a fascinat de la prima utilizare datorita mirosului sau fructat extrem de dulce. Folosit cu buretel de baie face foarte multa spuma, este racoritor si parfumeaza discret pielea. Nu este hidratant, dar nici nu usuca pielea.

Ambalajul este practic si recipientul este micut si usor, astfel incat poate fi luat fara grija intr-o scurta calatorie, intr-un bagaj mic de mana.

Gratie texturii sale usoare, gelatinoase si transparente si mirosului foarte apetisant merita sa fie cumparat inca o data (dupa ce voi termina cele 15 geluri de dus pe care le am in prezent ). Sper sa nu fie scos din stoc prea curand, asa cum obisnuiesc cei de Avon sa faca cu cele mai bune produse ale lor!



Lotiunea usoara de corp cu rodie m-a cucerit, in primul rand, prin ambalajul ei deosebit, asemanator sticultelor de lapte din vremurile de mult apuse! Apoi m-a incantat aroma sa, la fel de fructata si dulceaga ca a gelului de dus. Mai mult, aceasta aroma rezista ore bune pe piele, iar mirosul nu se altereaza, ca in cazul anumitor produse.

 Textura sa este foarte lejera, fiind mai degraba un gel emolient, de culoare opaca alb-rozaliu.

Singurul incovenient este ambalajul, care desi este tare dragut, nu este foarte practic.
Pentru ca lotiunea sa iasa din sticluta trebuie intoarsa cu varful in jos, apoi trebuie sa astept cateva secunde pana cand lotiunea curge spre orificiu. Plasticul din care este confectionat ambalajul este destul de dur si cu greu reusesc sa apas pe peretii tubului, pentru ca lotiunea sa iasa mai repede.

Imi place ca o pot folosi si dupa ce ma spal cu gelul de dus cu rodie si iaurt Fa, care este varianta cremoasa si hidratanta a gelului de dus de la Avon.

Aceasta lotiune am vazut-o o singura data in catalog de cand a aparut, nu stiu ce s-a intamplat cu ea si daca va fi inclusa in paginile uratoarelor campanii!

In concluzie, sunt foarte multumita de aceasta gama de la Avon, mi se pare accesibila si de buna calitate, perfecta pentru utilizarea zilnica, revigoranta si suculenta ca o rodie parfumata!

Comentarii