Sweet Avon Day







Astazi va voi vorbi despre ultima comanda de la Avon, pe care am primit-o saptamana trecuta, dar despre care am decis sa vorbesc abia dupa ce voi testa produsele primite:

1.Mostre Fond de ten Anew: acest fond de ten mi se pare unul dintre cele mai bune de la Avon. Acopera foarte bine si ilumineaza putin tenul. Nu l-as recomanda persoanelor cu tenul mixt/gras, pentru ca are o consistenta cremoasa si va imaginati cum luceste tenul dupa cateva ore! Am ales sa iau mostre pentru ca am deja foarte multe fonduri de ten si astept sa le consum , inainte de a-mi mai cumpara inca unul. Pretul unei mostre a acestui fond de ten este 2 lei in mod normal, dar in aceasta campanie a costat doar 1 leu/plicul.

2.Mascara profesionala Jillian Dempsey : este o mascara transparenta, care contine niste firisoare minuscule (ce se vor a fi mici gene false), care promite efectul de "faux cils", pe care eu nu l-am observat dupa doua utilizari. Mi se pare ca uneste oarecum genele, si chiar daca acestea par mai lungi isi pierd foarte mult din volum. Nu l-as mai cumpara niciodata, desi a costat doar 13 lei!

3.Gel racoritor pentru picioare cu mojito : pentru fanii mojito, acest gel va fi o adevarata incantare, deoarece miroase usor alcoolizat si dulceag. Are efect racoritor si intra in 2 timpi si trei miscari in piele. Mi se pare o achizitie foarte buna! Pret 7-9 lei in functie de oferta.

4.Scub de picioare cu mojito: un scrub delicat ca un zahar finimbracat in gelatina usoara. Culoarea este verde proaspat, mirosul este fresh, exfolierea nu este foarte puternica dar este placuta. Cred ca poate fi folosit si zilnic, pentru ca este delicat cu pielea! Nu imi pare deloc rau ca l-am luat! Pret 7-9 lei in functie de oferta!

5.Spray de picioare cu mojito : extrem de revigorant si are un miros superb! l-am folosit atat pe picioare, cat si aplicat in interiorul cizmelor, tenesilor, pantofilor, etc. Nu este lipicios si pastreaza picioarele uscate!
Sunt foarte incantata de intreaga gama cu mojito pentru picioare si va fi mereu pe lista mea in acest sezon. Pret : 9-12 lei in functie de oferta!

6.Gel transparent de portectie solara SPF10 : pentru ca tocmai mi-am cumparat un super-sezlong m-am gandit sa imi fac provizii pentru statul la soare, care va debuta in curand.  Imi place sa stau la soare in fiecare zi, dimineata mai ales! Factorul de portectie ales este suficient pentru pielea mea destul de inchisa. Gelul este foarte usor , nu se simte deloc pe piele, este mai mult decat mi-am dorit! Nu imi place aroma sa : desi nu este puternica are un iz de alcool! Voi trece insa peste acest aspect pentru ca imi place prea mult textura gelului.
Pret 18-20 lei in functie de oferta.

7.Lotiune usoara cu rodie: este ultimul tip de lotiune scos in gama Naturals. Numele o caracterizeaza perfect: este usoara usoara. Treaba asta cu "usoara" m-a cam pus pe ganduri: lotinunea de corp cu zmeura de la The Boy Shop era lipicioasa si nu mi-a lasat niciodata senzatia de aerat! Va recomand lotiunea cu rodie daca vreti o crema de corp usoara, de vara, care nu ofera foarte multa hidratare ce e drept, dar se absoarbe imediat si miroase frumos! Pret : 8-10 lei in functie de oferta.

8.Gel de dus cu rodie: l-am cumparat ca sa ii fac pereche lotiunii de mai sus. Este un gel de dus normal, parfumat placut, racoritor. Nu este excelent, dar nici un produs prost! Pret: 8- 10 lei in functie de oferta!

Acestea fiind zise, va urez un inceput de vara minunat, plin de produse pline de prospetime!

Comentarii

Katyna a spus…
Ce-mi place recipientul lotiunii!
Aroma de mojito si eu o iubesc. Geluri de dus cu mojito, n-au?
Toma Aurora a spus…
Daaaaaa, eu am cumparat-o special pentru ambalaj, mi se parea ca seamana cu o sticluta de sana/iaurt de baut/lapte!
Din pacate nu au scos gel de dus cu mojito....mi se pare ca au asa ceva la Manufaktura, desi nu pot spune acest lucru cu siguranta! Au o gama cu mojito, dar nu stiu exact produsele .