Fond de ten Perfect Wear Avon vs Fond de ten Superstay Silky Maybelline


Astazi voi vorbi despre doua din fondurile de ten pe care le folosesc de foarte multa vreme: Perfect Wear de la Avon si Superstay Silky de la Maybelline! Motivul pentru care am decis sa le compar este faptul ca ambele promit acelasi lucru: o persistenta indelungata pe ten!

Fondul de ten Perfect Wear se prezinta intr-un ambalaj dragut si practic, cu un orificiu mic prin care putem doza exact cantitatea de pordus dorita! Imi place ca poate fi pus cu capacul in jos si astfel se poate folosi pana la ultima picatura! De asemenea apreciez mirosul sau foarte subtil, care dispare in cateva momente de la aplicare. Dupa pareea mea are o acoperire foarte buna si o rezistenta de cel putin 8 ore!


Am atasat doua fotografii pentru a exemplifica rezultatul!
In prima nu am absolut nimic pe fata, se pot observa porii deschisi, pistruii si iritatia datorata alergiilor care nu este vizibila decat de aproape. A doua fotografii este facuta de la aceeasi distanta, fara a fi deloc modificata, iar nuanta aplicata este Medium Beige! Eu zic ca acoperirea este perfecta, iar de la distanta se vede perfect uniformizat tenul (obiectivul camerei a fost la 5-6 cm de ten).
Nu am gasit pana acum niciun defect acestui fond de ten, nu mi-a produs alergii si nici nu si-a schimbat consistenta dupa o perioada!

Pret: 25-30 de lei in functie de oferta din catalog!

Fondul de ten Superstay Silky M-a atras prin ambalajul sau: are doua parti componente-una cu fond de ten si alta cu baza de machiaj. In momentul in care apasam pe pompita, iese cate un bob de produs din fiecare sticluta componenta!


Adaug din nou fotografia fara machiaj si pe cea in care am aplicat fondul de ten de la Maybelline. Dupa cum se observa, acoperirea este mai mica decat in cazul produsului de la Avon, iar subtonul fondului de ten este usor rosiatic ( acesta este marele minus al tuturor nuantelor)! Eu il am in doua nuante : 20 cameo, 30 sand, ambele avand acest subton roz! Nuanta aplicata de mine in aceasta imagine este Cameo.
Rezistenta acestui fond de ten este uimitoare, de cel putin 12 ore pe tenul meu  mixt/gras! Se intinde relativ usor si nu lasa urme/ nu face "scame" pe fata.
Un mare minus este faptul ca se strange in ridurile de expresie, dar nu chiar ca alte fonduri de ten (ex : Infaillible- L'Oreal).
Nu imi place de asemenea, ca pompitele nu ajung pana la fundul sticlutelor si aproape un sfert de produs trebuie scos cu degetul!

Pret: 40-50 de lei in functie de magazin


Pe care din cele doua l-as alege? Pe cel de la Avon, in primul rand datorita subtonului galben pe care il are! Apoi pentru puterea sa de acoperire si pentru aspectul general pe care il are pe ten!

Comentarii

cOcO a spus…
il am si eu p cel de Avon :D cred k este cel mai bun de la ei :D
Toma Aurora a spus…
Asa cred si eu Coco! Si la fel de mult imi place si cel de la Anew! Ii voi face si lui o prezentare in curand!
sunshine a spus…
Ce ma bucur ca te-a descoperit>:D<
Imi plac mult postarile tale,am ce citi zilele astea;;)
Si eu am fdt Perfect Wear si imi place foarte mult:XNici eu nu-i pot gasi vreun defect:))
:*
Toma Aurora a spus…
Hello Sunshine!

Ma bucur ca iti place si tie. Chiar mi se pare un produs foarte bun, iar in unele cataloage il poti gasi chiar si la 25-26 de lei, un pret foarte convenabil.