Exfoliant pentru corp cu pere si agrise Retetele bunicii Agafia

Mi-am cumparat acest exfoliant pentru corp de la Targul de Paste de la Sala Dalles si l-am folosit pana acum de 3 ori. Revin prin aceasta postare cu primele impresii despre el.

Cel mai mult imi place la el aroma deosebita, miroase intocmai perelor coapte, este un adevarat deliciu. De asemenea se simt si cateva note acrisoare, de agrise. De fiecare data am fost tentata sa gust din el si mi se facea instant o pofta de pere!

Consistenta sa este gelatinoasa, dar usoara, nelipicioasa si imi place faptul ca face spuma. Spuma nu este abundenta, dar mie imi plac scruburile care fac si putina sapuneala, altfel mi se par mai greu de masat.

Gradul de exfoliere al pielii este mediu, este un exfoliant bun si l-as compara cu cel de la Planet SPA cu orez si sake. Particulele sunt viu colorate si nu se dizolva.



Cantitatea produsului este foarte mare-400 ml, iar pretul este mic- 17 lei. Ambalajul este superb, eu il aseman cu un borcanel de dulceata rustic.

Am apeciat faptul ca nu mi-a creat impresia de sintetic, aroma fiind foarte naturala si fresh!
Nu stiu daca il voi cumpara din nou, dar in recomand tuturor celor care vor sa incerce un exfoliant de corp cu o aroma racoritoare, perfecta pentru vara!

Il puteti gasi la standurile celor de la Cosmetica Verde, la diverse targuri, sau le puteti comanda direct de pe site-ul lor : Cosmeticaverde.

Pentru cei care doresc un strop de hidratare pe langa exfloierea pielii, recomand scrubul de corp cu extract de porumb si smantana, care este foarte cremos si miroase a malai si lapte! Pretul sau este acelasi: 17 lei/ 400 ml.

Voi ce parare aveti despre produsele acestei firme? Le-ati incercat pana acum?

Comentarii

Unknown a spus…
Ce bine arata,mi s-a facut gura apa!Cum sa nu fii tentat sa iei o lingurita :P
Toma Aurora a spus…
Endre, iti dai seama prin ce chin trec ;))!
Katyna a spus…
Chiar ca arata foarte bine. Din poze mi se pare ca e destul de lichid, sau mai lichid decat scrubul cu portocale pe care il am eu,tot de la ei.
Eu am avut multe scruburi de-a lungul timpului, dar pana acum, asta de care zic , mi s-a parut cel mai bun.
O sa-i fac un review cat de curand, trebuie sa pregatesc pozele.