lapte demachiant si lotiune tonica Bioten cu miere si galbenele

 Cele doua produse de la Bioten sunt dedicate tenului uscat/ sensibil. Tipul meu de ten este mixt, dar este si sensibil in acelasi timp asa ca am decis sa incerc aceasta gama, mai ales ca ma topesc dupa mirosul de miere.

Descrierea laptelui demachiant, conform ambalajului:
"Laptele demachiant bioten cu miere si galbenele curata eficient si catifeleaza tenul uscat/sensibil, fara sa-l usuce.Indeparteaza eficient machiajul si impuritatile acumulate pe parcursul zilei, permitand epidermei sa respire. Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, iar galbenelele calmeaza eficient iritatiile. Astfel, tenul este curatat si hidratat, lasand o senzatie placuta de catifelare."

Parerea mea:
-curata bine machiajul, chiar si pe cel al ochilor;
-in cazul demachierii ochilor, acestia nu lacrimeaza si nu se irita;
-textura este hidratanta si nu usuca tenul;
-mirosul este foarte placut, natural.


Descrierea lotiunii tonice, conform ambalajului:
"Lotiunea tonica Bioten cu miere si galbenele curata eficient si catifeleaza tenul uscat/sensibil, completand ideal folosirea laptelui demachiany Bioten. Indeparteaza delicat impuritatile si reziduurile, permitand epidermei sa respire."

Parerea mea:
-un tonic foarte delicat, cu miros placut, natural;
-lasa tenul foarte catifelat;
-in zonele mai uscate poti simti un usor discomfort, insa numai in momentul aplicarii, dupa uscare nu se mai simte nimic.


Pret: 8-10 lei/fiecare in functie de magazin

Comentarii