H&M 26 martie Unirea Shopping Center


Pe 26 martie se va deschide, dupa cum multi dintre noi stim, magazinul H&M in magazinul Unirea. Obiectele vestimentare ale acestei firme sunt foarte la moda in Europa de Vest, iar sute de tineri isi expun hainele de la H&M pe site-uri de profil, precum Lookbook, Polyvore  sau Chictopia.
Din punctul meu de vedere, bluza cea mai draguta pe care o am de la H&M este cea postata mai sus, cu toate ca a mea este corai. Din pacate, nu am mai gasit respectiva culoare pe site.
Preturile produselor pornesc de la 30 de ron si se opresc undeva la 200-250 de ron.
Ca si brand, se inscrie in linia firmelor accesibile, gen Zara&Co, Mango, iar designul hainelor este modern, casual.
Mie mi s-a pus pata pe perechea de cizme joase, postata anterior. Am o pereche asemanatoare din piele intoarsa de la Berska,dar s-a deteriorat culoarea pielii din cauza umezelii. Nu vreau sa ma pronunt exact pana nu voi vedea live cizmulitele...de obicei imitatiile de piele intoarsa arata destul de rau, dupa parerea mea, si sunt mult mai rigide decat cele din piele naturala! Dar daca vor fi confortabile le voi achizitiona imediat!
Foarte dragute sunt de asemenea vestutele din dantela, care vor avea preturi intre 90 si 130 de ron!
Deschiderea primului magazin H&M Romania va avea loc pe 25 martie, in AFI Cotroceni, insa mie Unirea imi este mai la indemana!

Comentarii