sâmbătă, 19 martie 2011

Avon Clearskin Professional- Masca termala+ DischeteDe cand au aparut aceste produse si la noi in Romania in brosura, mi-a stat gandul numai la ele!
De obicei am un ten fara cosuri, dar uneori, in functie de dispozitie sau de ce mananc imi apar 2-3 cosuri pe obraji.
Gama Clearskin Professional se lauda cu o formula inovatoare, iar produsele pe care eu mi le-am comandat au fost masca termala si dischetele astringente.
In momentul in care dischetele au ajuns la mine, cele de deasupra erau complet uscate, asa ca am scos toate padurile deodata si le-am intors invers. Cele de la fundul cutiei erau, din contra, pline de lotiune astringenta.
Primul produs testat din cele doua a fost masca, de care m-am speriat la inceput pentru ca imi incalzea foarte tare tenul, insa ulterior aceasta senzatie a disparut. Se clateste destul de greu si se mai incalzeste un pic in timpul procesului de clatire. Pielea ramane catifelata si foarte curata.
Dischetele astringente sunt FOARTE puternice, chiar agresive as zice! Mirosul de alcol este destul de puternic iar fata mea s-a inrosit usor chiar de la prima utilizare a lor. Momentan le folosesc doar cand imi mai apare vreun cos pe umar sau pe spate, nu mai indraznesc sa le folosesc pe fata.
Masca o folosesc o data pe saptamana, mi se pare si ea destul de puternica, mai ales datorita efectului termic.

Pret: in jur de 15 lei fiecare in functie de promotia din catalog

Le-as mai cumpara? Masca poate da, dischetele cu siguranta nu!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...